maritbet girişmaritbet
AURA’DA KAMPANYA BİTMİYOR!

AURA’DA KAMPANYA BİTMİYOR!

İstanbul'un tam donanımlı rezidans projelerinden biri olan AURA Residence’ta, teslime çok az kala son daireler için 24 aylık kira garantili ödeme kampanyası uygulanıyor.

İstanbul'un tam donanımlı rezidans projelerinden biri olan AURA Residence'ta, teslime çok az kala son daireler için 24 aylık kira garantili ödeme kampanyası uygulanıyor. Bu kampanya ile ev-ofisler hem yüzde 13 indirimli alınıyor hem de yüzde 15 kira getirisi elde etme şansı yakalanıyor. Üstelik 24 aylık kira bedeli teslimden önce peşin olarak Propa İnşaat tarafından karşılanıyor. Bu sayede 151 bin TL'lik stüdyo dairenin fiyatı 24 aylık kira getirisiyle 131 bin 800 TL'ye düşüyor. Yani 24 aylık kira bedeli teslim öncesi elde edilerek önemli bir avantaj sağlanıyor. Konutu teslim aldıktan sonra kendisi kiraya verenler de iki yılda yüzde 15 kira getirisi elde ediyor. Yani hem alırken hem aldıktan sonra çifte kira, çifte yatırım…

Nisan 2012'de sahiplerine teslim edilecek olan AURA Residence'ta kalan sınırlı sayıdaki ev-ofisler için uygulanan kira garantili ödeme kampanyasında; 151 bin TL'lik stüdyo dairenin aylık ortalama kira getirisi 800 TL olarak öngörülüyor. Bu dairelerin 24 aylık kira getirisi ise 19 bin 200 TL oluyor. 24 aylık kira bedeli olan bu rakam, teslimden sonra aylık olarak değil, teslimden önce yıllık peşin olarak konut sahibine tahsil ediliyor. Yani 151 bin TL'lik stüdyolar, kira garantili ödeme indirimi ile 131 bin 800 TL'ye sahiplerinin oluyor.

İki blokta toplam 195 konuttan oluşan AURA Residence'ta stüdyo ev-ofis alanlar, dairelerinde ister kendileri oturabiliyor, isterlerse kiraya verebiliyor. Konut sahipleri indirimli ve 24 aylık kira bedelini peşinen aldıkları dairelerini kiraya verdiklerinde önemli bir avantaj da sağlamış oluyor. İki yıllık süreçte dairesini minimum 800 TL'den kiraya veren konut sahipleri ortalama yüzde 15 oranında kira getirisi elde edebiliyor. Propa İnşaat'ın belirlediği kira geliri gerçekçi piyasa koşullarında tespit edildiğinden, alıcıya önemli avantaj sağlıyor.

AURA Residence, Anadolu yakasının Büyükdere Caddesi ve Levent'i olma yolunda ilerleyen Kartal'ın prim potansiyeli en yüksek mevkii olan Soğanlık Yeni mevkiinde konumlanıyor. Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı'na 600 metre uzaklıkta bulunan AURA, Kadıköy-Kartal metro durağına birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 15 dakikalık mesafede bulunuyor. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bu güçlü konumu ve Adliye, metro, Marmaray gibi prim yaratan özellikleri ile AURA'da ev-ofislerin alırken kazandıran önemli bir yatırım olduğunu vurguluyor.

AURA Residence'ta tüm daireler güney cepheli ve 3. kattan itibaren muhteşem bir adalar ve deniz manzarasına bakıyor. 7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, AURA CLUB ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Bu seçkin projeden konut satın alanlar arasında; hukukçular, yöneticiler, finansçılar, işletmeciler, doktorlar ve serbest meslek sahipleri önde geliyor.

Propa Aura Residence İletişim Bilgileri

Web: www.propaaura.com

Telefon: 0216 671 19 21

Fax: 212 347 03 41

Mail: [email protected]

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Propa Vista basına tanıtıldı
  • 20.09.2017 16:39

Propa Vista basına tanıtıldı

'Yeni Nesil Yaşam' konsepti ile tasarlanan Propa Vista projesi bugün gerçekleşti ...

Propa Vista'nın örnek dairesi hazır!
  • 31.10.2016 11:48

Propa Vista'nın örnek dairesi hazır!

Propa Vista'nın Kartal'daki satış ofisinde yapımı tamamlanan 1+1 örnek daire'yi ...

Aura Residence Kartal'da taksitler 1500 liradan başlıyor
  • 07.10.2011 15:15

Aura Residence Kartal'da taksitler 1500 liradan başlıyor

Propa İnşaat tarafından Kartal'da yükselen Aura Residence projesinde yer alan bi ...

Aura Residence'da kampanya
  • 09.09.2011 16:33

Aura Residence'da kampanya

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği Aura Residence’da yüzde 10 peşin, 48 aya kadar ...

Propa Vista’nın yüzde 65'i lansman öncesi satıldı
  • 20.09.2017 15:15

Propa Vista’nın yüzde 65'i lansman öncesi satıldı

Propa CEO'su Can Reşit Özçiçek, Propa Vista’nın basın toplantısında proje ile il ...

Propa Vista Kartal'da Anneler Günü'ne özel indirim!
  • 11.05.2017 10:58

Propa Vista Kartal'da Anneler Günü'ne özel indirim!

Propa İnşaat tarafından Kartal'da hayata geçirilen Propa Vista projesinde Annele ...