maritbet girişmaritbet
ATAŞEHİR DELUXIA

ATAŞEHİR DELUXIA

Teknik Yapı, Ataşehir Deluxia projesinin son etabını oluşturan teraslı stüdyo ve teraslı 1+1 tipindeki 45 adet daireyi özel bir kampanya ile satışa çıkardı.

Teknik Yapı, Ataşehir Deluxia projesinin son etabını oluşturan teraslı stüdyo ve teraslı 1+1 tipindeki 45 adet daireyi özel bir kampanya ile satışa çıkardı. Yüzde 1 peşinat fırsatı ile satışa çıkan dairelerde 120 ay vade seçeneği de sunuluyor.

Ataşehir Deluxia projesinde yer alan 702 dairenin son 45 adedi özel bir kampanya ile satışa açıldı. ‘Son Daireler, Son Fırsatlar” kampanyası kapsamında satışa açılan teraslı stüdyolar ve teraslı 1+1 tipi dairelerde ilk kez yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor.

Teknik Yapı Holding, konut satışlarında zorunlu olan yüzde 25 peşinat tutarı nedeniyle Ataşehir Deluxia projesinden daire alamayanları, kendi finansal kaynaklarından destekleyecek. Deluxia projesindeki son etaptan daire almak isteyenler, 1.751 liradan başlayan yüzde 1'lik peşinatı ödemesi yeterli olacak. Daire fiyatının zorunlu peşinatının geriye kalan yüzde 24'lük kısmı ise Teknik Yapı Holding'in öz kaynaklarından finanse edilerek bir yıllık süreye yayılacak. "Son Daireler, Son Fırsatlar” kampanyası kapsamındaki yüzde 24'lük bakiye peşinata, Teknik Yapı tarafından Ocak 2012 ve Temmuz 2012 tarihlerinde iki ara ödeme kolaylığı sağlanacak.

Hem yaşam amaçlı hem de homeoffice olarak kullanılmaya uygun olarak tasarlanan dairelerdeki 1.751 liradan başlayan peşinata ek olarak 120 ay vade seçeneği de yer alıyor.

Ödeme bitmeden kendi finanse etme imkanı

Projenin son teslim tarihinin Temmuz 2012 olduğunu belirten Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım Ataşehir Deluxia'da ilk kez yüzde 1 peşinat uygulamasının olduğunun altını çizerken açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Sadece oturmak ve yaşamak için değil, homeoffice amaçlı olarak da tercih edilmesine uygun teknik altyapıya sahip Deluxia Palace ve Deluxia Suites, kira geliri sağlaması açısından oldukça cazip. Rezidans dairelerde standart olarak yer alan ankastre ürünler, klimalar, duruma göre beyaz eşyalar söz konusu dairelerin çok kolay ve yüksek rakamlarla kiralanmasını sağlayacaktır. Diğer taraftan bulunduğu lokasyon itibariyle yüksek prim potansiyeli taşıyan daireler her yönüyle iyi bir yatırım aracı olarak ön plana çıkıyor.”

Milliyet Emlak

Deluxia iletişim bilgileri

Web:www.deluxiapalace.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0216 444 10 08

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'
  • 15.04.2022 11:47

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'

İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, TÜİK'in mart ayı k ...

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!
  • 26.09.2018 12:54

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...

Evora İzmir basına tanıtıldı
  • 25.09.2018 15:38

Evora İzmir basına tanıtıldı

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...

Umut Durbakayım ve Feyzullah Yetkin Evora İzmir'i anlatıyor
  • 25.09.2018 13:32

Umut Durbakayım ve Feyzullah Yetkin Evora İzmir'i anlatıyor

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ve Halk GYO Genel M ...

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"
  • 28.08.2018 15:32

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, tüm projelerinde T ...