maritbet girişmaritbet
Ataman Karina Pendik'te 2. Etap satışta! 109 bin TL!

Ataman Karina Pendik'te 2. Etap satışta! 109 bin TL!

Ataman İnşaat tarafından inşa edilen Ataman Karina Pendik’te ikinci etaptaki konutlar satışa çıktı. Nisan 2012'de tamamlanacak olan Ataman Karina Pendik’te konut fiyatları 109 bin liradan başlıyor

 

Ataman İnşaat tarafından İstanbul Pendik'te yapılan Ataman Karina Pendik'te ikinci etaptaki konutlar konutlar satışa sunuldu. Ataman Karina Pendik'te fiytaları 109 bin liradan başlayan konutlar 5 bin lira peşinatla alınabiliyor.

Ataman Karina Pendik, 16 bin 850 metrekarelik alana inşa ediliyor. Ataman Karina Pendik projesinin ilk etabı 4 blokta 250 konuttan oluşurken, ikinci etap ise 2 blokta ticari üniteler ve home ofislerden oluşuyor. 70 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Ataman Karina Pendik'in Nisan 2012'de tamamlanması planlanıyor.

Ataman Karina Pendik'te çok çeşitli daire tipleri mevcut. Ataman Karina Pendik'te 46 ve 48 metrekarelik stüdyo daireler, 60 metrekarelik 1+1 daireler, 90 ve 106 metrekarelik 2+1 daireler, 141 metrekarelik 3+1 daireler yer alıyor.

Ataman Karina Pendik, Anadolu yakasının son dönemde en hızlı gelişme gösteren merkezi Pendik'te, E-5'in Sahil Yoluyla buluştuğu ve 8 kilometrelik Sabiha Gökçen bağlantı yolunun başladığı noktada yer alıyor. Ataman Karina Pendik'te açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, açık ve kapalı otopark, fitness center, yürüyüş ve spor alanları, süs havuzları, tenis kortu ve 24 saat özel güvenlik sistemi yer alıyor. Ataman Karina Pendik'te bir kilometre çapında yer alan Divan Asia Otel, Pendorya ve Neomarin Alışveriş Merkezleri, Metro Grosmarket bölgenin değerini ortaya koyuyor.

Ataman Karina Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanına 8 kilometre, Sahil Yoluna 1.5 kilometre, Pendik Marina'ya 2.5 kilometre, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde. Ayrıca Ataman Karina Pendik'in yakın çevresinde yer alan ve yakında hizmete girecek önemli kurum ve kuruluşlar da önemli. Anadolu Yakasının en büyük hastanesi Pendik Devlet ve Araştırma Hastanesi, Pendik Green Park Hotel, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Koç İlköğretim Okulu ve Lisesi, Özel Küçük Prens İlköğretim Okulu, Formula 1 Pisti, Fuar Merkezi, Garanti Bankası Bilgi İşlem Merkezi.

 

Ataman Karina Pendik iletişim bilgileri
Web: http://atamankarina.com
Tel: 0216 397 03 00
 

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz