maritbet girişmaritbet
Ataman Karina Pendik'te 119 bin TL'ye daire!

Ataman Karina Pendik'te 119 bin TL'ye daire!

Ataman İnşaat tarafından Pendik’te hayata geçirilen Ataman Karina Pendik projesinin 2.etabı satışa çıktı. Fiyatların 119 bin liradan başladığı projede 5 bin lira peşinatla 10 yıl vade yapılıyor

 

 

Ataman İnşaat tarafından Pendik'te hayata geçirilen Ataman Karina Pendik projesinin 2.etabı satışa çıktı. Ataman Karina 2. etap evlerinde 1+1'den 3+1'e kadar farklı tiplerde 53 ile 190 metrekare arasında farklı büyüklükte konutlar bulunuyor. Ataman Karina Pendik'te konut fiyatları 119 bin liradan başlıyor.

Ataman Karina Pendik'te 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ataman Karina Pendik'te 120 aya kadar konut kredisi de kullanılabilirken, 120 ay vadede yüzde 0.74 faiz uygulanıyor. 

Ataman Karina Pendik projesi 17.000 metrekare alan üzerine kurulu iki etaptan oluşuyor. Ataman Karina Pendik'te açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, çocuk oyun parkı, fitness center, tenis kortu, yürüyüş ve spor alanları ile 24 saat güvenlik bulunuyor.

Karina 2. Etap Pendik'te satışa açılan 2.etap residence konseptinde planlandı. 3 blok ve butik çarşıdan oluşan ikinci etapta dairelere residence hizmetleri verilecek. Daire sakinlerine resepsiyon, lobi, concierge, 7/24 güvenlik, acil ambulans servisi gibi temel hizmetlerin yanı sıra talebe bağlı ve ek ücret ile temizlik hizmetleri, kuru temizleme, posta ve kurye gönderimi, business center, seyahat ve transfer rezervasyonları gibi hizmetler de sunulacak. Ataman Karina Pendik projesinde ilk etap Mart 2012'de, ikinci etap ise Aralık 2012'de tamamlanacak.

 

Ataman Karina Pendik iletişim bilgileri
Web: http://atamankarina.com
Tel: 0216 397 03 00


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz