maritbet girişmaritbet
Armada City Plus’ta peşinatsız 72 bin TL’ye daire!

Armada City Plus’ta peşinatsız 72 bin TL’ye daire!

Nisan ayında “Sıfır Peşinat” söylemi ile Armada City Plus’ta Peşinatsız ev alma dönemini başlatan Mimart Yapı, 72 bin liradan başlayan fiyatlarla konut satıyor

Çorlu'da hayata geçirdiği Armada City'nin 995 konutluk ilk etap satış sürecinde gördüğü yoğun ilgi nedeniyle 836 konutluk 2. Etap (Armada City Plus) inşaatını ve planlanan tarihten önce başlatan Mimart Yapı, Nisan ayında hem ödeme fırsatları hem de konut satın alan müşterilerine özel hediyeleri ile fark yaratıyor.

Nisan ayında  “Sıfır Peşinat” söylemi ile Armada City Plus'ta Peşinatsız ev alma dönemini başlatan Mimart Yapı yetkilileri, kampanyalarını “insanların alım gücünü zorlamadan ödeme imkânı sunabilmek” yönünde oluşturduklarını belirtiyor.

Mart ayında, Armada City Plus'tan konut satın alan müşterilerinin mutfağını döşeyen Mimart yapı, Nisan ayında ise her dairede takılı olarak teslim ettiği üçlü ankastre setin (Fırın, Set üstü Ocak ve Davlumbaz)  yanında 82 ekran LCD TV ile ev sinema sistemi hediye ediyor.

Bu paylaşımı yıl boyu farklı ürünler ile devam ettirecek olan Mimart Yapı, ev sahiplerinin mutluluğunu ön planda tutuyor..  Dairelerde mutfak ve banyo dolapları ile vestiyerin takılı şekilde teslim edildiği  de göz önünde bulundurulduğunda, daire sahiplerine yalnızca eşyalarını toplayıp yeni evlerinin keyfini sürmek kalıyor..
Çorlu'nun gelişen sanayisi ve stratejik konumu göz önünde bulundurulduğunda, yatırımlarında gayrimenkulü tercih edenler için Armada City'den ev almanın doğru bir tercih ve yatırım aracı olduğunu belirten Mimart Yapı yetkilileri, 2. Etapta istenilen kat ve konumda daire seçebilmek için acele edilmesi gerektiğini vurguluyorlar..
 
Sıfır Peşinat ile Daire Sahibi Olmak için Acele Edin!

Mimart Yapı'nın Nisan sonuna kadar sürecek olan kampanyası kapsamında; sözleşme sırasında peşinat alınmıyor ve %25'lik peşinat tutarı Ocak 2012'de ödeniyor. Kalan %75'lik kısım için ise Mimart Yapı'ya özel vade oranları ile banka kredisi kullanmak mümkün.
Armada City'de, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek 7 farklı daire seçeneği ise çok özel fiyatlarla satışta:
 
110 dönüm arazi üzerinde zemin + 11 katlı 37 bloktan oluşan Armada City'de 1.831 daire bulunuyor. Projede yüzme havuzlarından futbol sahalarına, basketbol-voleybol sahalarından tenis kortlarına, çocuk oyun alanlarından kapalı sosyal tesise kadar oldukça fazla aktivite alanı var. Kapalı sosyal tesis içerisinde Türk Hamamı, Fin Hamamı, Fitness center ve sauna gibi olanakları ile Armada City Trakya'daki konut projesi kültürüne yeni bir tarz getiriyor.

Orion – Kipa gibi Çorlu'nun gözde alışveriş merkezlerine bir adım mesafede bulunmasına rağmen, projede yer alan alışveriş merkezi ‘Mimart Çarşı' ile de alışveriş olanağını site sakinlerinin ayağına getirmiş durumda. Radye temel, tünel kalıp sistemi ile inşa edilen bloklarda deprem güvenliği maximum. Tamamı kapalı otopark sistemi sayesinde çocuklar güvenle site içerisinde oynayabilecek. Kontrollü giriş-çıkış sistemi, güvenlik elemanları ve güvenlik otomasyon sistemleri de bireysel güvenlik detayları çözümlenmiş durumda.
 

Fiyat listesi

 

1+1

64 m2

72.500TL

1+1

68 m2

77.500TL

1+1

75 m2

82.500TL

2+1

110 m2

114.500TL

3+1

131,5 m2

135.500TL

3+1

144,5 m2

150.000TL

4+1

177m2

183.500TL

 

Armada City iletişim bilgileri

Web: www.armadacity.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0282 444 69 96

  • Etiketler:

Yorum Yaz