maritbet girişmaritbet
Armada City’de peşinatsız ev alma dönemi!

Armada City’de peşinatsız ev alma dönemi!

Nisan ayı kampanyasında "Sıfır Peşinat" söylemi ile Armada City Plus'ta peşinatsız ev alma dönemini başlatan Mimart Yapı, kampanyalarına da müşterilerinin beklentileri doğrultusunda yön veriyor

 

Mimart Yapı'nın Çorlu'da hayata geçirdiği Armada City projesinin 2. etap satışları sürüyor. Armada City projesinde satışları tamamlanan 995 dairelik 1. etabında önceki aylarda başlayan daire teslimleri sürerken, bir yandan da Armada City aileleri yeni evlerine taşınıyor. Mimart Yapı, ilk etabın satış sürecinde gördüğü ilgi sebebiyle 836 konutluk 2. etap inşaatını ve satışını da önceki aylarda başlattı.

Nisan ayı kampanyasında "Sıfır Peşinat" söylemi ile Armada City Plus'ta peşinatsız ev alma dönemini başlatan Mimart Yapı, kampanyalarına da müşterilerinin beklentileri doğrultusunda yön veriyor.

Mart ayında Armada City Plus'tan konut satın alan müşterilerinin mutfağını döşeyen Mimart Yapı, Nisan ayında her daire de takılı halde teslim ettiği fırın, set üstü ocak ve davlumbazdan oluşan 3'lü ankastre seti yanında 82 ekran LCD televizyon ve ev sinema sistemi hediye ediyor. Mimart Yapı, ayrıca bu paylaşımı yıl boyu farklı ürünler ile devam ettireceğini de duyurdu.

Mimart Yapı'dan yapılan açıklamada, Çorlu'nun gelişen sanayisi ve stratejik konumu göz önünde bulundurulduğunda, yatırımlarında gayrimenkulü tercih edenler için Armada City'den ev almanın doğru bir tercih ve yatırım aracı olduğu, 2. etapta istenilen kat ve konumda daire seçebilmek için acele edilmesi gerektiği belirtildi.

1+1 daire 72 bin TL
7 farklı daire seçeneği sunan Armada City projesinde, 64 metrekare 1+1 daireler 72 bin 500 TL, 110 metrekare 2+1 daireler 114 bin 500 TL ve 131,5 metrekare 3+1 daireler ise 135 bin 500 TL ile satışa sunuluyor.

110 dönüm arazi üzerinde zemin üstü 11 katlı 37 bloktan oluşan Armada City'de bin 831 daire bulunuyor. Projede yüzme havuzlarından futbol sahalarına, basketbol-voleybol sahalarından tenis kortlarına, çocuk oyun alanlarından kapalı sosyal tesise kadar farklı aktivite alanı var. Kapalı sosyal tesis içerisinde ise Türk hamamı, Fin hamamı, fitness center ve sauna gibi seçenekler var. Proje, Orion - Kipa gibi Çorlu'nun gözde alışveriş merkezlerine bir adım mesafede bulunmasına rağmen, projede yer alan alışveriş merkezi 'Mimart Çarşı' ile de alışveriş olanağını site sakinlerinin ayağına getiriyor.

Radye temel, tünel kalıp sistemi ile inşa edilen bloklarda deprem güvenliği en üst düzeyde tutuldu. Kapalı otopark sistemi sayesinde çocukların güvenle site içerisinde oynayabilmesine olanak verilen projede, kontrollü giriş-çıkış sistemi, güvenlik elemanları ve güvenlik otomasyon sistemleri de bireysel güvenlik detayları çözümlenmiş durumda.

 

Armada City iletişim bilgileri

Web: www.armadacity.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0282 444 69 96

  • Etiketler:

Yorum Yaz