maritbet girişmaritbet
Adlon Residence’da 80 bin TL’ye!

Adlon Residence’da 80 bin TL’ye!

Bodrum’un ilk residence projesi Adlon Residence’ın anneler gününe özel hazırladığı Multi Konfor kampanyası ile annelerin elleri sıcak sudan soğuk suya girmeyecek

Bodrum'un ilk residence projesi Adlon Residence'ın anneler gününe özel hazırladığı Multi Konfor kampanyası ile annelerin elleri sıcak sudan soğuk suya girmeyecek. En değerli varlıklarımızın bu özel gününü, sadece bir gün değil bütün bir yıla yayılan konforla kutlamak isteyenler, Adlon Residence'ın Multi Konfor kampanyasından faydalanabilirler. Kampanya kapsamında 15 Mayıs'a kadar satın alınan evlerde tüm beyaz eşyaların yanı sıra satın alınan residence'ların temizliği de 1 yıl boyunca ücretsiz olarak sağlanacak.

Yapı sektöründe Alman kalite ve normlarını Türkiye'ye taşıyan BB Group Homes'un Bodrum projesi olan Adlon Residence'tan 15 Mayıs tarihine kadar ev satın alanlar ankastre davlumbaz, fırın, set üstü, buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve mikrodalga fırından oluşan sekiz parça Siemens beyaz eşyaya sahip olacaklar. Hayata geçirdikleri bu kampanya ile tüm annelere ve anne adaylarına standartları yüksek, tatil tadında konforlu bir ev hayatı sunmayı hedeflediklerini belirten BB Group Homes Genel Müdürü Bülent Baylav sözlerine şu şekilde devam ediyor; “Bizler residence hizmeti sunarken konut sahiplerini rahat ettirecek her şeyi düşündük. Annelerimize hediye edeceğimiz beyaz eşyalarla beraber, bir yıl boyunca her hafta ücretsiz sunacağımız residence temizliği hizmeti ile de onları rahat ettirip, Bodrum'da yaşamının keyfini sunmak istiyoruz.”

Annelere verilebilecek en güzel hediyenin residence konforunda bir ev sunmak olduğunu ifade eden BB Group Homes Genel Müdürü Bülent Baylav, Adlon Residence'dan konut sahibi olanların Bodrum'da ayrıcalıklı bir yaşama adım atacağının da altını çiziyor.

İlk etabın Haziran 2012'de, ikinci etabın ise Haziran 2013'te teslim edileceği Adlon Residence,  57 ve 132 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 17 ikiz blokta 204 daire ve 15 müstakil konuttan oluşuyor. Adlon Residence'da 1+1 dairelere, yaza girmeden erken alım avantajı ile 80 bin TL indirimle 135 bin TL'ye sahip olabilirsiniz.

Adlon Residence, Güvercinlik mevkiine 1,5 km, Boğaziçi köyüne 3 km, havaalanına ise 12 km mesafede bulunuyor. Adlon Residence, sosyal yaşam alanları, concierge hizmetleri ve business center ile konut sakinlerine lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Ayrıcalıklı sosyal yaşam alanları ve SPA keyfi…

Adlon Residence'ın sosyal alanları içinde golf sahası, fitness, aerobik, basketbol, voleybol, tenis, golf, havuz ve yüzme alanları yer alıyor. Çocuk havuzu, açık yarı olimpik büyük havuzu, tüm hava şartlarına uygun kapalı havuzu ve ayrıca her bloğun önünde özel havuzu bulunuyor. Adlon Residence, uzun güzel sahilinde ya da projedeki konut sakinlerine özel deniz beach iskelesinde, sadece Adlon sakinlerine özel olanaklarıyla eğlenceli vakit geçirmeyi vaat ediyor. Adlon Residence Mini Kulüp'ün eğitimli ekibi, çocuk parkı, çocuk havuzu ve çocuk oyun odası ile çocuklara doyasıya eğlenmenin keyfini yaşatıyor.

Özenle tasarlanan Adlon Residence SPA Merkezi'nde; buhar odasından saunaya, masajlardan canlandırıcı yüz tedavilerine kadar çok çeşitli hizmetler bir arada sunuluyor. SPA Merkezi'nin içinde ayrıca ısıtmalı kapalı yüzme havuzu yer alıyor.

Her ihtiyacınızı karşılayan concierge hizmetleri

Adlon Residence, concierge hizmetleri ile konut sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor. Konut sakinlerinin tüm ihtiyaçlarında kişisel asistanlık hizmeti veriliyor. Concierge hizmetleri ile havaalanında karşılanma, shuttle, günlük kişisel alışveriş, kuru temizleme, bagaj taşıma, yol durumunu, adres bilgisi, sinema seansları, restoran rezervasyonu, golf organizasyonu, gezi ve tur önerileri ve rezervasyonu, veteriner danışmanlığı ve özel şoför hizmeti gibi her konuda hizmet veriyor.

Adlon Residence İletişim Bilgileri

Web: www.adlonresidence.com

Telefon: 444 25 94

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adlon Residence Bodrum'da doğal bir yaşama merhaba!
  • 25.06.2012 15:58

Adlon Residence Bodrum'da doğal bir yaşama merhaba!

Bodrum2da hayata geçirilen Adlon Residence cazip ödeme fırsatlarıyla doğayla iç ...

Adlon Residence Bodrum'da 60 ay 1.000 dolar kira garantisi
  • 07.11.2013 08:56

Adlon Residence Bodrum'da 60 ay 1.000 dolar kira garantisi

Bodrum Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta yükselen Adlon Residence projesinde 60 ...

Adlon Golf Bodrum'da 60 ay 1.000 dolar kira garantisi!
  • 03.06.2013 12:53

Adlon Golf Bodrum'da 60 ay 1.000 dolar kira garantisi!

Gayrimenkul yatırımcılarının ilk kriteri yatırımlarının ne kadar zamanda geri dö ...

Bodrum Adlon Residence’ta 225 bin TL’ye!
  • 20.04.2013 10:11

Bodrum Adlon Residence’ta 225 bin TL’ye!

Bodrum’un ilk rezidans projesi olan Adlon Residence Society Residence’ta fiyatla ...

Adlon Golf Society Residence'ta 225 bin TL'ye!
  • 25.03.2013 13:53

Adlon Golf Society Residence'ta 225 bin TL'ye!

BB Group tarafından inşa edilen Adlon Golf Society Residence, mükemmel mimarisin ...

Bodrum Adlon Residence'ta 179 bin TL'ye!
  • 26.11.2012 12:09

Bodrum Adlon Residence'ta 179 bin TL'ye!

Bodrum Adlon Residence'taki konutların metrekareleri 57 ile 132 metrekare arasın ...