maritbet girişmaritbet
AdanusPark Kartal'da örnek dairler de hazır! 218 bin TL'ye!

AdanusPark Kartal'da örnek dairler de hazır! 218 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul'ün Kartal’da gerçekleştirdiği AdanusPark’ta örnek konutlar da görücüye çıktı. Adanus Park’ta, kredili veya peşin olan tüm satışlarda yüzde 12 indirim yapılıyor

 

Çukurova Gayrimenkul, Kartal'daki 180 dairelik Adanus Park projesinde bayram döneminde başlattığı yeni bir kampanya ile kredili veya kredisiz yapılan tüm satışlarda yüzde 12 indirim uyguluyor. Kasım boyunca sürecek kampanyayla 1+1'lerin 218 bin liradan başladığı ve yüzde 30'u satılan projenin Mart 2011'de teslim edilmesi planlanıyor.

İnşaat sektöründe 1993 yılından beri faaliyet gösteren ve Mersin'in yanı sıra Adana'da 16 şantiyede ağırlıklı olarak butik projeler geliştiren Çukurova Gayrimenkul&İnşaat, İstanbul Kartal'da yürüttüğü 180 dairelik Çukurova Adanus Park projesinde Kurban Bayramı döneminde başlayıp Kasım ayı sonuna kadar sürecek olan yeni bir kampanyaya imza attı.

Adanus Park'ta, kredili veya peşin olan tüm satışlarda yüzde 12 indirim yapılıyor. Bu kapsamında 73 m2 1+1 daireler 218 bin, 127 m2 2+1'ler 346 bin, 128 m2 3+1'ler 346 bin, 165 m2 3+1'ler ise 496 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Çukurova Adanus Park'ın yüzde 30'a yakın kısmının satıldığını söyleyen Proje Satış Müdürü Serkan Kalın, projeyi Mart 2011'de teslim etmeyi planladıklarını kaydetti.

Beton kalitesinde iddialı

10 bin m2 arsada, 22 bin m2 inşaat alanı bulunan Adanus Park'ın en önemli özelliklerinden birinin konutların yoğunluğu az, butik bir proje olması olduğunu belirten Kalın, “Projede 5 blokta 350 daire yapabilecek bir alanda 3 blokta 180 daire inşa ediliyor” dedi. Deprem güvenliği ve inşaat malzemesi kalitesinde iddialı olduklarını dile getiren Kalın, C-30 beton yerine yoğunluğu daha fazla olan C-35 beton kullandıklarını, beton dökülmeden önce 2 bin 800 adet toz beton örneği alarak üniversitelerde dayanıklılık testlerine tabi tuttuklarını belirterek şöyle devam etti: “İstanbul'un en sert kaya zemini üzerine inşa edilen projede bina yüksekliğine en uygun olan temel derinliği esas alındı. Otoparklar güvenlik için blokların altında değil, yeşil alanda yerin altında kapalı olarak tasarlandı.”

Evler ankastreleriyle teslim ediliyor

Marmara Denizi ve Adalar manzaralı proje, TAGO Mimarlık'tan Gökhan Aktan Altuğ ve Tatsuya Yamamoto tarafından projelendirildi. Kartal TEM bağlantı otoyolu üzerindeki 10 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek projenin yüzde 84'lük bölümü yeşil alana peyzaj uygulaması olarak ayrılacak. Açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun parkı, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness center, hobi salonu gibi sosyal tesislerin bulunduğu projede blokların bodrum katında müstakil depo alanı, görüntülü intercom ve 7/24 güvenlik sistemleri sunulacak. Evlerin hareketli mobilyalar hariç, 2 klima, 6 ankastre ürün ve kombiyle birlikte teslim edileceği projede ayrıca Rehau marka yerden ısıtma, Ytong 35-38 cm dış duvar kalınlığıyla A sınıfı bina, Franke ankastre ürün, Lineadecor mutfak, Dortek ahşap Natura serisi iç kapılar, katlar arasında Ytong asmolen ve yalıtım malzemesi ile özel ses izolasyonu, Vaillant Klima ve Kombi, banyolarda Rehau marka sessiz boru, Shüco Alüminyum kaplama PVC pencere kullanılacak.

AdanusPark'ta örnek daire görücüye çıktı
İnşaat malzeme seçiminde her ürün için kendi sektörünün önde gelen markalarını tercih eden Çukurova İnşaat'ın Kartal'da gerçekleştirdiği AdanusPark'ta örnek konutlar da görücüye çıktı. Adanus Park'ta 73, 127 ve 165 metrekarelik konutların örnek daireleri hazırlandı.

 

Adanus Park iletişim bilgileri
Web: www.adanuspark.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 671 14 14

  • Etiketler:

Yorum Yaz