maritbet girişmaritbet
89 BİN LİRAYA DAİRELER

89 BİN LİRAYA DAİRELER

Yalçıntepe Group tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Maximoon projesi 5 ayda yüzde 30 kazandırdı.

Yalçıntepe Group'un kalitesi ve mimari şıklığıyla Bahçeşehir'de Avrupa standartlarında inşa ettiği MAXIMOON yaşam ve iş merkezinden konut satın alanlar Haziran ayından bu yana yüzde 30 kara geçti.

Her geçen gün daha da değerlenen MAXIMOON'dan yatırım amacıyla konut alan yabancı sayısı ise 140'a ulaştı.

Üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group'un Bahçeşehir'de yapımına devam ettiği MAXIMOON konutları Haziran ayından bugüne yüzde 30 prim yaptı.

Değeri her geçen gün artan, 2013 yılında tamamlandığında çok daha fazla kazandıracak olan MAXIMOON yaşam ve iş merkezi, konut sahibi olmak isteyen ailelere ve yatırımcılara maksimum kazanç da sağlıyor.

A
LTINI, FAİZİ SOLLADI

Haziran ayında satışlarına başlanan ve tüm yatırım araçlarından daha fazla kazandıran MAXIMOON'da 1+1 daireler yüzde 32.9, 2+1 daireler yüzde 31.7, 3+1 daireler ise yüzde 29.4 oranında değer kazandı.

MAXIMOON'un bu derece yüksek prim yapmasının en önemli nedeni lokasyonundan kaynaklanıyor. Hızla gelişen bir bölgede yer alması, TEM'e ve her türlü ulaşım imkanına yakınlığı, mimarisinin benzer projelerden farklılığı, geniş sosyal imkanları, kat bahçeli alanları ve İstanbul'da farklı bir yaşam seçeneği sunması her geçen gün MAXIMOON'un değerine değer katıyor.

YABANCI YATIRIMCININ DA TERCİHİ

MAXIMOON yabancı yatırımcının en çok ilgi gösterdiği projelerin başında geliyor. Biri residence olmak üzere toplam dokuz blokta yer alan 1500'e yakın konuttan yaklaşık 140'ı yabancı yatırımcılar tarafından satın alındı. Önümüzdeki dönemde MAXIMOON'un çok daha yüksek kazanç sağlayacağını belirten Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, konut satın almak isteyenlerin en doğru zamanı yakaladıklarını, Yalçıntepe Group olarak her türlü kolaylığı sunduklarının altını çiziyor.

FİYAT LİSTESİ

Maximoon'da yer alan dairelerden; 1+1'ler 89 bin 500 TL'den, 2+1'ler 159 bin 520 TL'den ve 3+1ler ise 291 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

ÖDEME PLANI

Proje kapsamında “Maximoon'dan 5 altın seçenek” solganıyla hazırlanan kampanya da 60 aya kadar hiç bir vade farkı uygulanmıyor. Hiç peşin vermeden ev sahibi olunabilen, Maximoon'un kampanyasında, peşinatı şimdi verin, taksitlerinizi kiracınız ödesin! Peşin satınalmak isteyenlereise yüzde 12 indirim uygulanıyor. Ödeme ve peşinat secenekleri konut satınalıcısının gelirperiyotlarına göre de ayarlanabiliyor..

Mimar Özgür Karaca tarafından projelendirilen Maximoon'un sosyal olanakları arasında;açık-kapalı yüzme havuzları, yeşillikler içinde yürüyüş alanları,spor tesisi, açık ve kapalı otopark, ileri teknoloji hassas güvenlik sistemleri,fitness merkezi, Türk hamamıvehavuz bar yer alıyor.

Maximoon iletişim bilgileri

Web adresi : www.maximoonevleri.com.tr

Mail : [email protected]

Telefon : 0212 608 06 18

Yorum Yaz