maritbet girişmaritbet
79 bin liraya Narin Park Erguvan Sitesi

79 bin liraya Narin Park Erguvan Sitesi

Narin Park Erguvan Sitesi'nden öğretmenlere özel kampanya yapıyor. Kampanya kapsamında konutları 79 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmakta.

Narin Park Erguvan Sitesi'nden öğretmenlere özel kampanya yapıyor. Kampanya kapsamında konutları 79 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmakta.

Martı GYO, öğretmenler günü kampanyası kapsamında Çerkezköy Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Haftası'nda gerçekleştirdiği satışlardan elde ettiği gelirin yüzde 5'ini Van'daki öğretmenlere bağışlayacak

30 Kasım'a kadar sürecek bu özel kampanya kapsamında ayrıca, Erguvan Sitesi'nden ev alan tüm öğretmenlere yüzde 15 indirim uygulanıyor.

56 metrekare ile 229 metrekare arasında değişen konutların yer aldığı Narin Park Erguvan Sitesi, 36 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılıyor.

Sosyal donatıları

23 farklı tipte dairenin bulunduğu Narin Park Erguvan Sitesi'nde 250 metrekare yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, açık otopark alanı, jeneratör, her blokta su deposu, görüntülü dijital intercom sistemi, kapalı sosyal tesis alanı, açık spor alanları (basketbol, tenis, voleybol sahası), her daire için ayrı depo alanı, her blokta TSE standartlarında yüksek hızlı 2 adet asansör, ankastre beyaz eşyalar, kombili ısıtma sistemi, özel dış mekan peyzaj uygulaması, 24 saat güvenlik bulunuyor.

Narin Park Erguvan Sitesi'nde 1+1 dairelerin fiyatları 79 bin lira ile 84 bin lira, 2+1 dairelerin fiyatları 113 bin lira ile 132 bin lira, 3+1 dairelerin fiyatları 146 bin lira ile 214 bin lira, 5+1 dairelerin fiyatları ise 264 bin lira ile 269 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor.

Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvankent Sitesi, hayallerdeki yaşamı ve evi tüm ayrıntılarıyla Çerkezköy'de hayata geçirdi.

Narin Park Erguvan nerede?

İstanbul'a 35 dakika mesafede bulunuyor. Narin Park Erguvan Silivri'ye 20 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 45 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Narin Park Erguvan Sitesi İletişim Bilgileri

Web:www.narinparkevleri.com

Telefon: 444 71 17

Yorum Yaz