maritbet girişmaritbet
216 Sancaktepe Konutları’nda kampanya zamanı!

216 Sancaktepe Konutları’nda kampanya zamanı!

216 Yapı tarafından inşa edilen 216 Sancaktepe Konutları'nda Eylül 2010 sonuna kadar bir kampanya düzenleniyor. 216 Sancaktepe Konutları'nda bu tarihe kadar daire alanlara fırın, ocak, davlumbaz, kombi ve klima hediye ediliyor

 PROJENİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!

 
10 blok 208 daireden meydana gelen 216 Sancaktepe Konutları'nda, gereksiz lüksten arındırılmış 93 m2 ile 163 m2 aralığında uygun fiyatlı 2+1, 3+1, 4+1, çatı ve bahçe dubleksleri mevcut.  Salonlar ve mutfaklar geniş ve kullanışlı yapılarıyla dikkat çekiyor.
 
216 Sancaktepe Konutları'nda tabandan tavana kaliteli malzemelere yer veriliyor. Dairelerde rahat, güvenlik ve keyif için her şey düşünülmüş durumda. Daire duvarlarının özel sistemlerle yalıtılmasından, kullanım kolaylığı sağlayan engelli dostu düzayak asansörlere, merkezi tv-uydu sistemlerinden evden güvenlik kameralarını izleyebilmeye kadar uzanan geniş bir yelpaze 216 Sancaktepe Konutları'nda sizleri bekliyor.
 
Bu kampanya kaçmaz!
216 Yapı tarafından inşa edilen 216 Sancaktepe Konutları'nda Eylül 2010 sonuna kadar bir kampanya düzenleniyor. 216 Sancaktepe Konutları'nda bu tarihe kadar daire alanlara fırın, ocak, davlumbaz, kombi ve klima hediye ediliyor. 216 Sancaktepe Konutları'nda 94 metrekare ile 163 metrekare arasında farklı büyüklükte konutlar bulunuyor. 216 Sancaktepe Konutları'nda fiyatlarsa 173 bin liradan başlıyor. Bankalardan konut kredisinin kullanıldığı 216 Sancaktepe Konutları'nda ayda 900 lira taksitle konut alınabiliyor.

216 Sancaktepe Konutları'nda 24 adet bahçe dubleksi, 16 adet çatı dubleksi ve 116 adet de normal daireden oluşan 2+1 konutlar. 16 adet bahçe dubleksi, 13 adet çatı dubleksi ve 12 normal daireden oluşan 3+1‘ler  bulunuyor. 216 Sancaktepe Konutları'nda 4+1 daireler ise çatı dubleksi olup 11 adet.

216 Sancaktepe Konutları, TEM Otobanı ve Şile Otobanına 1-6 dakika, Ümraniye Carrefour, Boğaziçi Köprüsü, E-5 Otobanı, Meydan Alışveriş Merkezi, Kartal sahil ve Çamlıca'ya 7-13 dakika; Sabiha Gökçen Havaalanı, FSM Köprüsü, 4.Levent ve Kadıköy Sahil'e 14-20 dakika'lık mesafede bulunuyor.

216 Yapı'nın gurur projesi
Her gün gazetelerdeki ilanlarıyla, internet reklamlarıyla, filmleriyle, haberleriyle sık sık karşılaştığımız konut projelerinden biri farklı özellikleriyle oldukça dikkat çekiyor. 216 Sancaktepe Konutları “sizi düşünen tek konut projesi”  mesajıyla karşımıza çıkıyor. “Akıllı tasarlanan evler” konseptiyle inşa edilen 216 Yapı Sancaktepe Konutları özellikleri incelendiğinde gerçekten “bizi düşündüğünü” kanıtlıyor.
 
216 Yapı, isminden de anlaşılacağı gibi Anadolu yakasında proje üretiyor. 216 Yapı, daha ferah yaşam alanları, daha kolay ulaşım imkânları ve daha planlı altyapı nedeniyle bu yakaya yatırım yapıyor.  216 Yapı ayrıca “akıllı tasarım” konseptiyle de diğer yapı üretim şirketlerinden ayrılıyor. “Geleceği gereksiz masraflardan arındırmak ve rahat ödeme koşulları sunmak” hedefiyle yola çıkan 216 Yapı, konut alırken tasarruf edilebileceğinin örneklerini sunuyor.
Proje hazırlanmadan, temel atılmadan önce büyük bir araştırma yapılmış!

“216 Sancaktepe Konutları'nın en önemli farkı nedir?” diye soracak olursanız, cevap olarak geniş kapsamlı araştırmasıdır diyebiliriz. Zira proje hazırlanmadan önce halkın konut talepleri ve beklentilerini içeren ve aylarca süren çok kapsamlı bir araştırma yapılmış. Bu araştırma verileri ışığında konuttan temel beklentiler belirlenmiş ve konutlar projelendirilmiş.
 
216 Sancaktepe konutlarında araştırma sonuçlarına göre dikkate alınan bazı konular şunlar:
- Gaz ve yangın detektörleri ile ailelerin evlerini güvenle terk edebilme olanağını sağlanmıştır.  Bir yangın ihtimalinde gaz detektörü devreye girip dairenin gazını sistemden keserek, dairenin ve dairenin bulunduğu kattaki sirenleri devreye sokmakta ve aynı zamanda güvenliğe uyarı sinyalleri göndermektedir.
- Aileler sitede yer alan oyun alanlarında havuzda parkta olan çocuklarının durumunu görmek istediklerinde tv'ye bağlı site güvenlik kameraları aracılığı ile onları rahatlıkla kontrol edip izleyebilmektedirler.
- Projede özürlüler, yaşlılar ve çocuk arabaları için; bina girişlerinde merdiven kullanılmamış, asansörlere ulaşım bina giriş katından sağlanmış, otoparktan direkt olarak asansörlere ulaşım sağlanmış, asansörlerde kril alfabesine uygun butonlar seçilmiş, asansör kapıları tekerlekli sandalyeler için 90 cm. genişlikte yapılmış, site içi yürüme yolları parklara ve sosyal tesislere rahatlıkla ulaşılabilecek konforda tasarlanmıştır.
- Site sakinleri; ücretli TV firmalarının inisiyatifine bırakılmamış,20 adet ulusal kanal ücretsiz ve dekoder'siz olarak sakinlerin hizmetine sunulmuştur.
- Özellikle kışın servis bekleyen çocuklar için yapılmış, nizamiye arkasında yer alan ve güvenlikçiler tarafından kontrol altında olan kapalı bir servis bekleme alanı mevcuttur. Böylelikle aileler çocukları için endişelenmemektedirler.
 

 


216 Sancaktepe Konutları iletişim bilgileri
Web: www.216sancaktepekonutlari.com
E-mail: [email protected]
Tel: 0216 444 42 16

  • Etiketler:

Yorum Yaz