maritbet girişmaritbet
2 HAFTADA 500 DAİRE SATILDI

2 HAFTADA 500 DAİRE SATILDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘en az üç çocuk’ isteğinden yola çıkarak kampanya başlatan Bulut İnşaat, 612 daireden 500’ünü 2 haftada sattı.

Başbakan Erdoğan'ın ‘En az üç çocuk yapın' sözlerine destek vermek için kampanya başlatan Bulut İnşaat, 3 çocuk sahibi olan veya 3'üncü çocuğa sahip olacağına söz veren çiftlere yüzde 33 indirim fırsatı sundu.

Başbakan Erdoğan'ın 3 çocuk çağrısından esinlenen Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, 3 çocuklu aileler ve 3'üncü çocuğa sahip olacağını taahhüt eden çiftlere Evviva Yaşam Merkezi ve Evviva Gümüş City projelerinde yüzde 33 oranında indirim uyguladıklarını ve ilginin memnun edici olduğunu belirtti.

Kampanyanın başlamasından bu yana toplam 612 daireden 500'ün üzerindeki kısmını 2 haftada satttıklarını söyleyen Temel Bulut, lüks yaşam merkezlerinde bulunan 3+1 daireleri 3'te 2'si fiyatına sunansunduklarını ve ülkenin genç nüfusunun korunmasına katkı sağlamak amacıyla bu kampanyayı yaptıklarını söyledi.

Bulut “Hiç kâr etmeden sadece Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmak adına böyle bir projeye imza atıyoruz” dedi. Üç çocuklu ailelere ve 3'üncü çocuğa sahip olacağına söz veren çiftlere yüzde 33 indirimle satılacak dairelerin, 3+1 ve 150 ile 199 metrekare arasında olduğunu söyleyen Bulut, kampanyayla ev alanların 150 metrekarelik konutları 165 bin lira yerine 110 bin liraya, 199 metrekarelik konutu da 207 bin lira yerine 139 bin liraya aldıklarını belirtti.

Depreme dayanıklı olarak dizayn edilen bu evlerin aynı zamanda çocuklarınsosyal yaşam alanları ve eğitim olanakları da göz önünde bulundurularak tasarlandığını vurgulayan Bulut “Evviva projesi, içerisindeki spor sahaları, oyun alanları, yeşil alanlar, sinemalar ve yüzme havuzları ile evinizle birlikte büyük bir yaşam alanını da hayatınıza katıyor. Esenyurt bölgesindeki özel konumu sayesinde yeni bir yaşam stili sunan Evviva, TEM Otoyolu ve E5 karayoluna 2 dakika, Atatürk Havalimanı'na 17 km, alışveriş merkezlerine ise 5 dakika uzaklıkta” diye konuştu.

Kampanyayı duyurduktan sonra büyük ilgi gördüklerini belirten Temel Bulut, insanların büyük kısmının üçüncü çocuğu zaten istediklerini böyle birkampanyanın başlamasıyla da çocuk planlarını öne alanların bile olduğunu söyledi.

Temel Bulut, kampanya dahilindeki Esenyurt'ta bulunan 110 bin metrekare inşaatalanına sahip Evviva Yaşam Merkezi projesinde toplam 758 daire bulunduğunu belirterek, proje bünyesinde bulunan bir alışveriş merkezi ve 174 odalı otel olduğunu da söyledi.

Bulut “Şirket olarak projenin yüzde 75'ten fazla yeşil alanıyla betonlaşmanın da önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Evviva Yaşam Merkezi'nde lobi, güvenlik görevlileri ve bina çevresindeki belirli noktalarda kameralı güvenlik sistemiyle 24 saat koruma sağlanacak. Evviva Yaşam Merkezi'nin zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca hesaplandı ve proje son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı. Rekreasyon alanları, kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, sauna ve şok havuzu, oyun salonu, kafeterya ve fitness center bulunan projede, özel amaçlı toplantı salonu da bulunmakta.

Evviva Yaşam Merkezi'nde 4 sağlık personeli, 1 veteriner hekim, 11 güvenlik görevlisi, 8 temizlik elemanı ve 3 peyzaj elemanı çalışacak” diye konuştu. Bulut, 2 bin 600 konutluk son projeleri olan Evviva Gümüş City'de de açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme ve seyir alanları, fitnes center, sauna, tenis kortu, voleybol sahası, koşu-yürüyüş ve bisiklet parkurları, kafeterya, kreş ve 24 saat güvenlik gibi donatılar bulunduğunu söyledi.

Bulut İnşaat iletişim bilgileri

Web adresi: www.bulutinsaatyapi.com

Mail : [email protected]

Telefon : 444 2 561

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!
  • 29.11.2021 16:33

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!

Megakent İstanbul şiddetli fırtınaya teslim oldu. Fiyapı'nın Esenyurt'da inşa et ...

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!
  • 29.11.2021 16:25

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına sebebiyle İnnovia 2 projesindeki bir ...

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!
  • 29.11.2021 16:14

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle Esenyurt-Haramidere bölgesi ...

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi
  • 27.04.2019 11:49

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi

Esenyurt'ta yolda ve bir binada oluşan çatlaklar nedeniyle tehlike altında olan ...

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’
  • 14.12.2015 14:10

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’

İstanbul Esenyurt’taki imar krizinde mağdur olan onlarca vatandaşın avukatlığını ...

Makromtek görücüye çıktı
  • 24.03.2012 11:19

Makromtek görücüye çıktı

Makrom Yapı yeni projesi Makromtek'in lansmanıyla beraber 40. yılda gerçekleştir ...