maritbet girişmaritbet
Xidoor Kapı Metsan güvencesi ile artık Türkiye’de!

Xidoor Kapı Metsan güvencesi ile artık Türkiye’de!

1961 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Metsan, Avrupa’nın fonksiyon ve tasarımı aynı anda sunan lider kapı üreticisi Xidoor’u Türk tüketicilerin beğenisine sunuyor

Hollandalı kapı markası Xidoor'un, fonksiyonelliği kadar tasarımı ile de fark yaratan,  farklı ihtiyaç ve beğenilere hitap eden, “karakteri olan”  kapıları Metsan güvencesi ile Türkiye'ye geliyor.   

Xidoor'un beyaz ve beyaz tonlarındaki kapılarında, uygulanan özel teknoloji sayesinde ışık yansıması standart kapılara göre farklılık gösterirken, Xidoor'un dünyada sadece Svedex markasında bulunan, renklerin solması ve çiziklere karşı Superlak® lamine kaplama teknolojisi kullanılarak üretilen kapı modellerinde de on yıl dayanıklılık garantisi veriliyor.  

Villa gibi lüks konut projelerinde tercih edilen Xidoor'un KTM Bodor markası altında dünyaca ünlü iç mimarlar Piet Boon ve Eric Koster tarafından farklı büyüklük ve modellerde kapılar tasarlanıyor. 

Xidoor'un, Berkvens markası ise, otel, alışveriş merkezi, hastane ve kamu binaları projelerinde sıklıkla aranılan standartlara uygunluk, kurşun geçirmezlik, ses geçirmezlik, yangına dayanıklılık ve X-ray geçirmezlik gibi özellikleri nedeni ile tercih ediliyor. 

Kısaca Metsan İnşaat:

İnşaat sektöründe 52 yılı aşkın süredir deneyimli, dinamik ve yenilikçi anlayışı ile hizmet veren Metsan, bugüne kadar 500 bin metrekarenin üzerinde yapı inşaatı gerçekleştirmiştir. 1961 yılında Mehmet Satoğlu tarafından kurulan inşaat şirketi zaman içinde taahhüt ve kat karşılığı şeklinde; hastaneden, konuta, askeri yapılardan dini yapılara kadar birçok yapının inşaatını gerçekleştirmiştir. Aynı yıllarda harita konusunda da hizmet veren Şirket bu dalda da Türkiye nin öncü kuruluşu haline gelmiştir. Metsan inşaat ve harita sektörü yanında gıda sektöründe Kartal Un, yapı ve dekorasyon malzemeleri alanında Woodart markaları ile faaliyet göstermektedir. Firma, mimari, iç mimari ve restorasyon proje ve uygulamaları konusunda da yurt içi ve yurtdışında önemli projelere imza atmıştır. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri
  • 29.04.2024 12:02

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri

Türkiye'de birçok antik kent bulunuyor. Bu kentlerden tüm dünyada bilinen kentle ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...