maritbet girişmaritbet
Trakya Cam’ın Isıcam Konfor 60/43'ü Arkimeet'te mimarlarla buluştu!

Trakya Cam’ın Isıcam Konfor 60/43'ü Arkimeet'te mimarlarla buluştu!

Trakya Cam, Türkiye'deki en büyük mimarlık platformu ‘ARKIMEET 2013’e gümüş sponsor olarak katıldı

Trakya Cam,İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde "Mimarlar İstanbul'da Buluşuyor" başlığıyla düzenlenen platformda, başta yeni ürünü ‘TemperlenebilirSolar Low-E' kaplamalı camla üretilen ‘Isıcam Konfor 60/43 T' olmak üzere tüm son teknoloji ürünlerini mimarlarla buluşturdu.

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam,Türkiye'nin en büyük mimarlık platformu‘ ARKIMEET 2013'ün gümüş sponsorluğunu üstlendi. Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük mimarlık platformu, dünyanın çeşitli ülkelerinin yanı sıra 81 ilden yüzlerce mimara ev sahipliği yaptı.

Trakya Cam, "Mimarlar İstanbul'da Buluşuyor" başlığıyla düzenlenen platformda, kurduğu standtlabaşta yeni ürünü ‘Temperlenebilir Solar Low-E' kaplamalı camla üretilen ‘Isıcam Konfor 60/43 T' olmak üzere diğer ileri teknoloji ürünlerini tanıttı.

Mimari camlarda sürekli geliştirme ve inovasyon projeleriyle değişen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda üretim gerçekleştiren Trakya Cam, yeni ürünü ‘Isıcam Konfor 60/43 T' ile gün ışığını engellemeden yazın güneş ısısı girişini kontrol altına alıyor. Kışın da ısıyı içeride tutan ürün, konut ve işyerlerinin soğutma ve ısınma giderlerinde önemli tasarruf sağlıyor.

Ayrıca, temperlenebilme özelliğiyle emniyet ihtiyacını da karşılayan ‘Isıcam Konfor 60/43 T', tüketicinin cam kırılması durumunda karşı karşıya kalacağı riskleri de azaltıyor. 

Dünyanın altıncı, Avrupa'nın dördüncü büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam, yapı sektörüne yönelik ileri teknoloji ürünleriylemimaride büyük önem taşıyan; enerji tasarrufu, dekorasyon, gürültü kontrolü, emniyet ve güvenlik ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor.

Isıcam Konfor 60/43 Tçevre dostu bir bina yaratılmasına fırsat tanıyor

Trakya Cam'ın yüzde 60 yüksek ışık geçirgenliğiyle gün ışığından maksimum fayda sağlayan yeni ürünü güneş ısısı girişini yüzde 43 oranında azaltarak, yazın soğutma giderlerinden önemli oranda tasarruf sağlamış oluyor. Isıcam Konfor 60/43 T'nin hem dış, hem de iç yansıtma özelliği düşük olduğundan, mimari tasarımlarda gerek dıştan içe, gerekse de içten dışa bakışta şeffaf ve nötral görüntü sağlanıyor. Ayrıca, ısı kontrol özelliği sayesinde kışın iç mekândan ısı kaçışları da engelleniyor. 

Yıl boyu konforlu bir yaşam alanı sunan Trakya Cam'ın yeni ürünü, aynı zamanda ısıtma ve soğutma giderlerini düşüren ve karbondioksit emisyonunu azaltan çevre dostu bir bina yaratılmasına fırsat tanıyor. Trakya Cam'ın yeni ürünü rezidans ve kış bahçelerinin yanı sıra alışveriş merkezi, otel, okul, hastane, ofis gibi ticari binalarda kullanımına uygun olmasıyla dikkat çekiyor. 

Isıcam Konfor 60/43 T'nin bünyesinde yer alan Temperlenebilir Solar Low-E kaplamalı cam TRC Coolplus60/43 T, Trakya Cam'ın yüksek kaliteli düzcamı TRC Helioclear üzerine hat dışı kaplama teknolojisiyle ince bir metal oksit tabakanın uygulanmasıyla elde ediliyor. 

Kısaca Trakya Cam Sanayii A.Ş. hakkında:

Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş., Türkiye düzcam pazarının lideri ve bölgemiz düzcam pazarının öncü kuruluşudur. Bugün Türkiye'de Kırklareli, Mersin, Bursa, yurtdışında ise Bulgaristan, Romanya, Almanya, Slovakya, Macaristan, Hindistan ve Mısır olmak üzere toplam 8 farklı ülkede üretim yapan Trakya Cam, düzcamdaAvrupa'da 4'üncü, dünyada ise 6'ncı büyük üreticidir. 

Temel camlar” (düzcam, buzlu cam, ayna, lamine cam, kaplamalı cam, mimari projelere yönelik camlar), “otomotiv camları”, “enerji camları” ve “beyaz eşya camları” olmak üzere dört ana ürün grubunda faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş. inşaat, otomotiv, enerji, beyaz eşya, mobilya ve tarım gibi birçok sektöre girdi sağlamaktadır.

Trakya Cam Sanayii A.Ş. hedeflediği pazarlarda müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan nitelikli ve kaliteli ürünleri, sürekli gelişen teknolojisi ve çevrenin korunması bağlamında enerji tasarrufuna yönelik çalışmalarıyla rekabet gücünü artırarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...