maritbet girişmaritbet
Termo Teknik, Ideal Stelrad Group’un kombilerini Türkiye’ye getiriyor

Termo Teknik, Ideal Stelrad Group’un kombilerini Türkiye’ye getiriyor

Termo Teknik, iştiraki olduğu ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) ileri teknoloji ile üretilen kombi ve kazanlarını Türkiye’ye getiriyor

Avrupa'nın en büyük panel radyatör üreticilerinden birisi olan Termo Teknik, İngiltere'nin en iyi ve en çok tercih edilen kombi ve kazanları arasında yer alan Logic ve Evomax markalarına Türkiye'de 50 yıla yakın zamanda oluşturduğu geniş bayi ve servis ağı ile destek veriyor. 

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group'un (ISG) Türkiye'deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik, ürün gamını genişleterek, kullanıcıların ısıtma sistemlerine ilişkin farklı taleplerine tek noktadan yanıt veriyor. Türkiye'nin köklü panel radyatör üreticisi olarak tanınan Termo Teknik geçtiğimiz iki yıl içinde Ideal Stelrad Group'un (ISG) Kraliçe Ödül'lü (Queen's Award) Ideal Heating fabrikasında üretilen, sınıfının en yüksek verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip, tasarruflu Yoğuşmalı Kombi Logic'i ve İngitere'de sınıfında pazar lideri olan yoğuşmalı Kazan Evomax'ı Türkiye'ye getirerek satış ve servis desteği vermeye başladı. Böylece Termo Teknik ısıtma sistemlerine ilişkin farklı ihtiyaçları tek bir noktadan karşılama kapasitesine ulaştı.
Termo Teknik Genel Müdürü Cem Nazif Yalçın, Termo Teknik'in yaşadığı değişime paralel olarak geçtiğimiz dört yıl içinde Türkiye'de satış ve hizmet noktaları sayısını iki katına çıkardığını, yeni takımlar oluşturduğunu belirterek şunları söyledi: 

“Termo Teknik olarak geçtiğimiz dört yılda iç pazarda çok hızlı bir gelişme göstererek panel radyatör alanında pazar payımızı yüzde 80 oranında artırdık. İki yıl önce İngiltere'de üretilen ve Avrupa'nın en iyi kombileri arasında yer alan, sınıfının en yüksek verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip, tasarruflu yoğuşmalı kombi  ‘Logic'i Türkiye'ye getirdik. Sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip yoğuşmalı kombisi olarak bilinen Logic mutfakta, iki ayrı banyoda ve ısıtmada aynı anda yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performanslı, tasarruflu, az yer kaplayan yapısı ile dikkat çekiyor.  

İngiltere'den getirdiğimiz bir başka ürünümüzde Evomax kazan. İngiltere'de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan ve pazar lideri konumunda bulunan Evomax kazanlarımızı da bu yıl Türkiye'ye getirerek satışına başladık. Evomax kazanlar, hata oranı sıfıra yakın dayanıklı ve kompakt yapıya, 160 kw'a kadar varan yüksek ısıtma kapasitesine ve yüzde 110'a ulaşan üstün verimlilik özelliklerine sahip. Logic Kombi ve Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Evomax'a verdiğimiz destekle ısıtma sistemleri konusunda tek bir noktadan yoğuşmalı kombi, kazan ve panel radyatör ihtiyaçlarının tümünü karşılayabilecek konuma geldik. Önümüzdeki yılllarda sistem tedarikçisi olarak yeni ürünleri Türkiye'ye getirmeye, bayi sayımızı arttırmaya, servis ağımızı genişletmeye devam edeceğiz.”

Termo Teknik'in Çorlu'da 100 bin m2 üzerine kurulu modern tesislerde yıllık 4,5 milyon adetlik radyatör üretim kapasitesi ile Avrupa'nın en büyük panel radyatör üreticilerinden birisi  olduğunu vurgulayan Yalçın, şirketin aynı zamanda, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından gerçekleştirilen İhracatın Yıldızları Ödülünü “Panel Radyatör” kategorisinde en çok ihracat yapan şirket olarak üst üste yedi kez aldığını, panel radyatör alanında da dış ve iç piyasada  büyümenin devam edeceğini söyledi. 

.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş'tan tasarruf sağlayan kombi bakım önerileri!
  • 27.11.2021 13:58

Koçtaş'tan tasarruf sağlayan kombi bakım önerileri!

Koçtaş uzmanları öncelikli olarak hem olası kombi arızalarının önüne geçebilmek ...

Isıtmada doğru tercih
  • 13.02.2012 16:20

Isıtmada doğru tercih

Avrupa Konutları Mekanik Tesisat Şefi Kerim Akıncı, ısıtma sistemi hakkında bilg ...

ISI YALITIMI
  • 07.12.2011 13:54

ISI YALITIMI

XPS Isı Yalıtım Sanayiciler Derneği Yön. Kur. Bşk. Yrd. Emrullah Eruslu ısı yalı ...

Baymak Duotec Compact ile daha düşük faturalar!
  • 05.10.2020 11:01

Baymak Duotec Compact ile daha düşük faturalar!

Baymak Duotec ve küçük boyutu ile her eve kolayca uyum sağlayan Baymak Duotec Co ...

Vaillant Türkiye’den yeni doğa dostu Green iQ üretti
  • 01.10.2020 10:40

Vaillant Türkiye’den yeni doğa dostu Green iQ üretti

Vaillant Türkiye, çevreci ürünü ecoTEC Exclusive multi yoğuşmalı kombi ile Green ...