maritbet girişmaritbet
Suriye’nin en görkemli sarayı yalıtımda ODE’yi seçti

Suriye’nin en görkemli sarayı yalıtımda ODE’yi seçti

ODE Yalıtım, uluslararası arenada imza attığı projelere bir yenisini daha ekleyerek Yakındoğu’nun en görkemli projelerinden biri olan Katar Prensi Hamad için yapılan saray projesine imza attı

 

Yerel bir güçten bir dünya markası yaratan ODE Yalıtım, uluslararası arenada imza attığı projelere bir yenisini daha ekleyerek Yakındoğu'nun en görkemli projelerinden biri olan Katar Prensi Hamad için yapılan saray projesine imza attı.
 
Hedeflerinin tüm dünyaya yayılmak olduğunu vurgulan ODE Yalıtım Satış Pazarlama Direktörü Ali Türker, “Yerel ve uluslararası pazarda müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre ürün ve hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Ürünlerimizi, yapımızı ve süreçlerimizi sürekli geliştirerek, müşterilerimiz ile uzun dönemli iş ortaklıkları kurmayı hedefliyoruz. Suriye'de tanınan bir marka olan ZE Company ile daha önce başka projelere birlikte imza atmıştık. Yakındoğu'nun en görkemli projelerinden biri olan Katar Prensi Hamad için yapılan saray projesinde de birlikte çalışmaktan çok mutluyuz. ”dedi.
 
Projede çeşitli kalınlık ve laminasyon tiplerinde ODE Starflex camyünü kullanıldığını vurgulan Türker ürünlerin ağırlıklı olarak klima, ısıtma ve hava kanallarının yalıtımında kullanıldığının altını çizdi.
 
Suriye'nin, ısıtma, havalandırma, iklimlendirme ve sıhhi tesisat ekipman ve malzemeleri sektörlerinde üretim ve ticaret yapan lider şirketi ZE Company yetkilisi Emad Alzaim, “ODE, Suriye'de tanınan bir marka. Ürünlerini daha önceki projelerimizde de kullanmıştık. Dolayısıyla kalitesinden ve hizmetinden memnun olduğumuz bir tedarikçi ile bu önemli projede de çalışmanın uygun olacağını düşündük. ODE sattığı ürünün arkasında duran, satışı yaptıktan sonrada teknik desteği veren, ürünlerini çeşitli sertifikalarla belgelendirmiş başarılı bir yalıtım firması.” dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz