maritbet girişmaritbet
Samet, Ar-Ge’ye verdiği önem ve kaliteyle rakiplerine fark atıyor!

Samet, Ar-Ge’ye verdiği önem ve kaliteyle rakiplerine fark atıyor!

Mobilyaya hayat verir mottosuyla geliştirdiği yenilikçi ürünlerini kullanıcılara sunan Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, Ar-Ge gücüyle sektöre yön veriyor. Turquality kapsamına alınan ilk B2B firma (Business-to-business/firmadan firmaya ticaret) olma özelliğine de sahip olan ve Ar-Ge Merkezi Belgesi’ni elinde bulunduran SAMET, ürettiği sertifikalı ürünleriyle sektörün kalite çıtasını her gün daha da yukarıya çıkartıyor

 

1973'ten bu yana faaliyet gösteren, mobilya aksesuarları sektörünün lider markası SAMET'in 120 kişilik Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen çekmece, menteşe, sürme kapak, mobilya aydınlatma, mobilya bağlantı ve kalkar kapak sistemleri, uluslararası kalite standartlarına uygun bir şekilde üretiliyor.  SAMET ürünleri, TSE sertifikasının yanı sıra uluslararası geçerliliğe sahip LGA, FIRA gibi sertifikalarla da ilgi görüyor.
 
Ürünler önce SAMET'in özel testlerinden geçiyor
Dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, ürün yelpazesindeki her ürünün kalite standardına uygun üretilmesi için, ürünlerini işlev, emniyet ve aşınma testlerine tabi tutuyor. SAMET'in Ar-Ge Merkezi'nde sürekli yapılan bu testlerle menteşe, ray, kalkar kapak  ve sürme kapak sistemleri yük, ömür, çarpma ve emniyet testlerinden geçiriliyor. Aynı zamanda 72 saat süreyle uygulanan 3 çevrim buhar testleri sayesinde de ürünlerin korozyona (paslanma, oksitlenme) karşı dayanıklılığı test ediliyor. Mutfak gibi nemin yüksek olduğu alanlarda dahi kusursuz çalışan SAMET ürünlerinin üstün kalitesi işte bu testlerle sağlanıyor. 
 
Uluslararası LGA sertifikalı ürünler
SAMET Ar-Ge ekibinin titiz testlerinden başarıyla geçen ürünler, kalitesiyle layık görüldüğü sertifikalarla uluslararası arenada da kabul görüyor. 
 
SAMET ürünleri; hızlı çarpma,  yüksek ağırlıkta hasar görmeme gibi günlük kullanımlar sırasında oluşabilecek olağanüstü durumlara karşı ürünün önce tüketiciye zarar vermemesi ve sonrasında fonksiyonunu koruması adına dayanıklılık testlerinden geçiriliyor. 
 
SAMET'in altlıktan kolay çıkarma ve takma özelliğine sahip olan Star Track Menteşe ürünleri, bağımsız Alman test enstitüsü LGA‘nın zorlu 80.000 açma-kapama ve dayanıklılık testlerinden başarıyla geçerek kalitesini ispatlıyor.
 
Smart Slide ve Smartbox Çekmece ürünleri; çekmecelerin taşıyabileceği ağırlık kapasitesine göre (30kg-40kg-50kg) tam olarak yüklenerek en az 60.000 açma-kapama ve dayanıklılık  testinden başarıyla geçen LGA sertifikalı ürünler arasında yer alıyor.
 
LGA Hakkında
LGA, Almanya merkezli bağımsız bir endüstriyel test merkezidir. Pek çok üründe olduğu gibi, mobilya aksesuarları konusunda da tüm dünyada büyük saygı duyulan ve güvenilen test metodları ile  ürünlerin kalitesini değerlendirir ve başarılı ürünlere kendi sertifikasını verir. Her bir ürün ömür, yük ve dayanıklılık gibi testlerden geçmek zorundadır. LGA test standartları özellikle yüksek kalitede üretim yapmak isteyen mobilya firmaları için belirleyici bir kıstastır. http://lga.de
 
SAMET Hakkında
Türkiye'nin lider mobilya ve aksesuar markası SAMET A.Ş, 1973 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Çağın ihtiyaçlarına uygun teknolojik donanımla hayata geçirdiği 2400'ü aşkın ürün çeşidi ve 39 yıllık deneyimi ile mobilya aksesuar piyasasında öncülüğünü korumaktadır.
 
SAMET A.Ş., 32.000'i kapalı olmak üzere 55.000 m²'lik bir alanda en son teknolojiyle donatılmış modern ve yüksek kapasiteli üretim tesislerinde 1.124 çalışana sahiptir. İnovasyon ve tasarıma önem veren SAMET A.Ş.'nin AR-GE bölümünde 120 çalışan bulunmaktadır. İç pazarda 500'ü aşkın aktif bayi,  A.B.D., Rusya, Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Kazakistan, Slovenya ve Çin ağırlıklı olmak üzere beş kıtada toplam 90 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatıyla SAMET A.Ş.,Türkiye'de ve dünyada mobilya aksesuarları sektörünün önde gelen markasıdır. Müşteri memnuniyetini esas alan ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek pazarı yönlendiren SAMET, sürekli daha iyiye ulaşma hedefi ve çevre bilinciyle, global pazarda sektörün en büyük 5 markası arasında yer almaktadır.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çin'de sarmal tasarımlı kitabevi dikkat çekiyor!
  • 24.04.2024 17:16

Çin'de sarmal tasarımlı kitabevi dikkat çekiyor!

Çin'in Shenzhen kentinde bulunan bir kitabevi, sarmal şeklindeki ilginç tasarımı ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...