maritbet girişmaritbet
Saint-Gobain Weber Yapı Fuarı’nda yenilikçi çözümlerini tanıttı!

Saint-Gobain Weber Yapı Fuarı’nda yenilikçi çözümlerini tanıttı!

Endüstriyel yapı harçları üretiminde dünya lideri Weber, 24-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Türkiye’de sektörün gelişmesine büyük katkı sağlayan 36. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıttı

Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 36.'sı gerçekleştirilen Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da yerini aldı. Zengin ürün portföyünü yenilikçi çözümler ile birleştiren Weber'in standı sektör profesyonelleri tarafından yoğun ilgi gördü.

Sürdürülebilir yaşam alanları yaratma hedefiyle inşaat malzemeleri üretiminde inovatif çözümler sunan Weber, Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesinde öncü rol üstleniyor. Uluslararası ar-ge deneyimi ve yerel bilgi birikimini sektörün gelişimi için kullanan Weber, yenilikçi ve çevreci bakış açısını yatırımlarına ve ürünlerine taşıyor. 

Weber, ilklere imza atıyor

2008 yılında Türkiye'de bir ilke imza atarak ilk toz çıkarmayan seramik yapıştırıcısını üreten Weber, geçtiğimiz yıl da aktif sıkıştırma teknolojisi ile ürettiği “weber konsantre serisi” seramik yapıştırıcıları ile yapı dünyasına bir yenilik daha kazandırdı. Türkiye'de bir ilk olan weber konsantre serisi seramik yapıştırıcıları 15 kg'lik ambalajı ile 25 kg'lik ambalaja eşdeğer metraj yapıyor. 15 kg'lik ambalajı ile daha az yer kaplayarak nakliye ve stoklama avantajı da sağlayan weber konsantre serisi böylece daha az karbon salınımı ile çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor. Dökme ve karıştırma anında toz çıkarmayan weber konsantre serisi, hem uygulayıcılara hem de ev sahiplerine %100 tozsuz ortam sağlıyor. 

Weber farklı alanlardaki tüm ihtiyaçlara cevap veriyor

48 ülkede birden, 200'ün üzerinde üretim tesisi ve 10 bin çalışanıyla hizmet veren Weber'in, Türkiye'de 5 fabrikası, 8 bölge temsilciliği, 600'ü aşkın yaygın bir bayi ağı ve güçlü bir satış ekibi bulunuyor. Türkiye'deki faaliyetlerine 1998 yılında başlayan Weber seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe boya ve kaplamaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, su yalıtım ürünleri, tamir-tesviye ürünleri ve iç cephe boyalarından oluşan geniş bir ürün portföyüne sahip.

Kısaca Saint-Gobain Weber:

Saint-Gobain Weber, dünyanın ilk 100 şirketi arasında yer alan Saint-Gobain Grubu'nun endüstriyel harçlar alanında faaliyet gösteren şirketidir. Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe boya ve kaplamaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, su yalıtım ürünleri, tamir -tesviye ürünleri ve iç cephe boyalarıyla geniş bir ürün portföyüne sahip olan Weber, Türkiye'de 1998 yılından beri faaliyet göstermektedir. Maxit Grubu'nun Mart 2008'de Saint-Gobain tarafından tüm dünya genelinde satınalınması sonrasında beton, tamir ve koruma sitemleri, şantiye genel malzemeleri, mastikler ve zemin sistemleri gibi yeni ürün gruplarını da portföyüne ekleyen Weber, Türkiye'de toplam 5 fabrika, 8 bölge temsilciliği , 600'ü aşan bayi ve güçlü satış ekibi ile hizmet vermektedir. Weber,  bir ilke olarak benimsediği yeni ve rekabetçi çözümler hedefleyen yapısını müşteri memnuniyetini önde tutarak ISO 9001:2008 belgesi ile tescillemiştir. Müşterileri için “kaliteli ürün ve üstün  hizmet anlayışı”nı benimsemiş olan Weber, “insana ve yaşadığı çevre”ye verdiği önemi de gösterebilmek için ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi'ni tüm tesislerinde yapılandırarak mevcut ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'ne entegre etmiştir. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri
  • 29.04.2024 12:02

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri

Türkiye'de birçok antik kent bulunuyor. Bu kentlerden tüm dünyada bilinen kentle ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...