maritbet girişmaritbet
Proje Montaj, imalat alanını büyüttü!

Proje Montaj, imalat alanını büyüttü!

Proje Montaj, ikinci tesisinin devreye girmesiyle birlikte üretim alanını dört kat büyüttü

Ofis bölme sistemleri, dış cephe mantolama, inşaat ve taahhüt alanlarında faaliyet gösteren Proje Montaj, ikinci tesisinin devreye girmesiyle birlikte üretim alanını dört kat büyüttü.

İmalat alanının büyümesiyle yurtdışı projelerinde de hedef koyan firma, Libya'da ürün satışı için bazı firmalarla anlaşma yaptı. Proje Montaj Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, 2007 yılında kurulan firmalarının Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi ve Çalı Sanayi Bölgesi olmak üzere iki farklı lokasyonda toplam bin 600 metrekare kapalı alanda faaliyet gösterdiğini söyledi. Deniz, "Çalı Sanayi Bölgesi'ndeki yeni tesisimizin devreye girmesiyle birlikte imalat alanımız dört kat genişlemiş oldu. Son bir yılda 500 bin TL'lik araç yatırımımız oldu. Personel eğitimlerine yoğunlaştık ve halkla ilişkiler departmanı da kurduk" dedi.

Libya'da ürün bazlı çalışma yapma hedefinde  

Bu yıl yurtdışı projelerine de odaklandıklarının altını çizen Mehmet Deniz, "Bugüne kadar Rusya, Bulgaristan ve Almanya'da bazı projelerde çalıştık. Son olarak Libya'ya yoğunlaştık. Ürün bazında bazı firmalarla anlaştık. Bir yıl içinde projelerimizi uygulayacağız. Üretimi burada, montajı ise Libya'da yapmayı planlıyoruz" şeklinde bilgi verdi.

Yurt geneline hizmet verdiklerini ve ikisi yeni olmak üzere toplam yedi alt bayiye sahip olduklarını belirten Mehmet Deniz, son olarak Kayseri, Antalya ve Aydın'da çalıştıklarını anlattı. Bünyelerinde 80 kişiyi istihdam ettiklerini belirten Deniz, aylık 2 bin 500 metrekare demontable ofis bölmesi, 800 metrekare ıslak hacim compact WC bölmesi, 2 bin 500 adet alüminyum hareketli ve sabit kasalı kapı, 5 bin metrekare ahşap kaplamalı ya da lam gruplarında üretim kapasitesine sahip olduklarını kaydetti. Mimari projelendirme ve uygulama hizmetleri ile ilgili anahtar teslim taahhüt projeleri de yaptıklarını dile getiren Deniz, "İş kalemlerimiz arasında aylık 5 bin metrekare duvar ve zemin fayans seramik uygulamaları, 10 bin metrekare alçıpan duvar, boya ve sıva işleri, 6 bin metrekare alçıpan, metal, taşyünü asma tavan uygulamaları ve ahşap kaplamaları ya da lam grupları bulunuyor. Ayrıca fotoselli kapı ve hareketli kayar kapı ile çelik çatı ve konstrüksiyon uygulamaları da yapıyoruz" diye konuştu.

2012'de 50 projede çalıştı

Mehmet Deniz, üretimini ve uygulamasını yaptıkları ürünlerde kullanılan materyallerin tamamının ISO ve CE belgeli olduğunu, Proje Montaj Ofis Bölme Sistemleri marka tescil ve patenti ile hiçbir firma tarafından  taklit edilemeyeceğini vurguladı. Deniz, ağırlıklı olarak ofis bölme sistemlerinde faaliyet gösterdiklerini, inşaat ve taahhüt işlerinin ikinci sırada yer aldığını aktardı. Diğer yandan dış cephe mantolamada kurumsal firmalarla çalıştıklarına değinen Deniz, dış cephe mantolama sektörünün 2017 yılında yaptırımların gündeme gelmesiyle ivme kazanacağı öngörüsünde bulundu. 2012'nin sektör açısından iyi geçmediğini ve iniş çıkışlar nedeniyle bazı firmaların kapanmak zorunda kaldığını dile getiren Deniz, "Geçtiğimiz yıl firma olarak yaklaşık 50 projede çalıştık ve bir önceki yıla oranla yüzde 50 büyüdük" ifadesini kullandı.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kartal Muhcı, 22,5 saat süren teleferik kurtarma operasyonunu anlatıyor!
  • 17.04.2024 12:59

Kartal Muhcı, 22,5 saat süren teleferik kurtarma operasyonunu anlatıyor!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Arama ve Kurtarma Daire Başkanı Ka ...

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı
  • 09.11.2023 16:13

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı

Antalya Muratpaşa ilçesi Haşimişcan Mahallesi'nde kentsel sit alanındaki bir yap ...

Aydın-Denizli Otoyolu'nda 80 kilometrelik Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı
  • 06.11.2023 15:49

Aydın-Denizli Otoyolu'nda 80 kilometrelik Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı

Aydın Çevre Yolu Otoyol Ayrım Kavşağı'ndan başlayarak Dalama üzerinden Yenipazar ...

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaat çalışmalarında sona gelindi
  • 20.10.2023 11:37

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaat çalışmalarında sona gelindi

İç Anadolu Bölgesi'nde Esenboğa Havalimanı'ndan sonra en büyük 2'nci, Türkiye ge ...

Adana Kozan'daki 5,5 büyüklüğünde deprem çevre illerden de hissedildi!
  • 25.07.2023 12:01

Adana Kozan'daki 5,5 büyüklüğünde deprem çevre illerden de hissedildi!

Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. D ...

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor
  • 30.03.2023 12:40

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor

Antalya'nın Kaş ile Muğla'nın Seydikemer ilçelerini turizm, tarım ve tarih alanı ...