maritbet girişmaritbet
Masterled'den maliyeti düşüren Led'ler!

Masterled'den maliyeti düşüren Led'ler!

LED teknolojisi ile sürdürülebilir aydınlatmanın öncülerinden olan Masterled LED aydınlatma ürünlerini tanıttı

LED teknolojisi ile sürdürülebilir aydınlatmanın öncülerinden olan Masterled LED aydınlatma ürünlerini tanıttı.

2005 yılında ilk adımlarını atmaya başlayan şirket, 2006 yılında kendi markası olan "MASTERLED"i tescil ettirdi. Akkor ampülün tam anlamıyla bir alternatifi olan MASTERLED ampüller 2005 yılı itibariyle Türkiye'de piyasaya sürüldü

Müşteri memnuniyet ve beklentilerini en önemli unsur sayan şirket, sektörün doğasından kaynaklanan kompleks ürün yapısının en doğru şekilde faaliyete geçebilmesi ve idrak edilebilmesi için ARGE çalışmalarını ilk sıraya yerleştirdi.

Led ürünleri, öteki aydınlatma ürün çeşitlerine göre % 40-80'lere varan tasarruf sağlar. 75 W akkor ampul yerine, 10 W LED ampul yeterlidir. Bununla beraber işletmelerin en çok canını yakan harcamalarından biri olan aydınlatma giderlerini asgari seviyeye çekmede önemli bir rol oynar. Geleneksel floresan lambasına göre bugün için ortalama % 40 tasarruf sağlar.

MASTERLED, ısı yaymaz ve düşük ısı üreterek enerjinin ısı kaybını önler. (LED'lerde çip (yonga) ısısı 110°C geçmez, şu anda kullanılan akkor flamanlı ampullerde 2700 °C'ye kadar çıkar).Kullanılan metal ısıyı emer. Yaz aylarında yüksek klima maliyetlerini düşürür. 200 ns (Nanosaniye-Saniyenin milyarda biri) içinde ışık vermeye başlar. Ayrıca, kapsamlı voltajla çalışır. (110-230 Volt AC arası)

"Yeşil alanlarınızı LED teknolojisi ile aydınlatıyoruz" sloganıyla müşterilerini karşılayan Masterled Aydınlatma San. ve Tic. A.Ş., 2010 yılında 58 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan TINARSOY Elektrik firmasıyla bayilik sözleşmesi için imzaları attı. LED aydınlatma ürünlerinin üretim ve satışı ÜRETİM MERKEZİ ve Showroom imkanlarıyla gerçekleşmektedir.

LED'in; otomotiv, oteller, kuyumcular, AVM'ler, marketler, sinemalar, havaalanları, sokak lambaları, havuz aydınlatmaları, ofisler, yat ve deniz aydınlatmaları gibi ve daha pek çok kullanım alanları mevcuttur.

www.masterled.com

Gazete Vatan

 

Yorum Yaz