maritbet girişmaritbet
Hes, Türkiye’de kablo algısını oluşturuyor!

Hes, Türkiye’de kablo algısını oluşturuyor!

Conento 3 ilde 663 kişiye sordu… Kablo sektörüne yönelik marka algı araştırmasının şampiyonu HES Kablo oldu

Bağımsız araştırma şirketi Conento tarafından kablo sektörüne yönelik yapılan algı araştırmasında Hes Kablo, tüketici gözünde sektör liderliğini bir kez daha tescilledi. Açık ara lider konumunda olduğu kablo sektöründe her yıl düzenli olarak yüzde 10 büyüyen Hes Kablo, Conento'nun araştırmasına göre kablo denince Türkiye'de ilk akla gelen marka. 

Türkiye'nin önde gelen kablo üreticilerinden Hes Kablo'nun pazardaki bilinirliği yeni bir araştırmayla bir kez daha tescillendi. Bağımsız araştırma şirketi Conento tarafından 3 ilde 663 kişi üzerindeyapılan araştırmaya göre Hes Kablo,kablo denildiğinde ilk akla gelen marka. Hes Kablo; en çok tercih edilen, satın alınan, ilk akla gelen, geri dönüş oranı en yüksek olan ve son bir yılda en çok kullanılan marka konumunda. 

SEKTÖRÜNDE LİDER POZİSYONDA 

Her yıl düzenli olarak yüzde 10 büyüme gösteren Hes Kablo, ihracatta da her yıl portföyüne yeni pazarlar ekliyor. Hes Kablo, yurtiçinde de en çok tercih edilen kablo markası konumunda. Bağımsız araştırma şirketi Conento'nun 3 ilde, 150 metrekare büyüklüğünde satış alanı olan firma yetkilileriyle görüşerek yaptığıçalışmaya göre Hes Kablo, kablo sektöründe açık ara lider pozisyonda bulunuyor. Araştırmaya göre,piyasada en fazla alınan ve bilinen marka olması, tüm iş kollarında pazar lideri olmasının yanında Hes Kablo'yu satın alanlar markayı biliyor ve güvenerek satın alıyor. Sektörün en tanınmış markası olarak tercih edilen Hes Kablo ayrıca, kablo sektörünün kullanım frekansı açısından enerji ve haberleşme kablosu sektöründe de öne çıkıyor.

ÜRÜN KALİTESİ YÜKSEK

Kablo sektöründe pazar lideri olması, geniş bayii ağı, güçlü satış ekibi, yüksek marka bilinirliği ve saygınlığı, güvenilirliği, müşteri memnuniyetinde taviz vermeyen yapısı, Boydak Holding çatısı altında iletişimveyatırım gücü ile öne çıkan Hes Kablo, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile de sektöründe açık ara lider pozisyonda bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şubat'ta 124 bin 549 adet konut satıldı
  • 13.03.2026 11:54

Şubat'ta 124 bin 549 adet konut satıldı

Türkiye'de Şubat ayı içerisinde ilk el konut satışları 37 bin 785, ikinci el kon ...

SKDM varsayılan değerleri çimento ihracatı için risk oluşturuyor
  • 25.02.2026 12:39

SKDM varsayılan değerleri çimento ihracatı için risk oluşturuyor

TÜRKÇİMENTO, Avrupa Birliği’nin Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (SKDM) mevc ...

Ocak ayında toplam 111 bin 480 konut satıldı
  • 19.02.2026 14:18

Ocak ayında toplam 111 bin 480 konut satıldı

Türkiye genelinde 2026'nın ilk ayında ilk el konut satışları 34 bin 69, ikinci e ...

Türkiye nüfusu 86 milyon 92 bin 168 kişi oldu
  • 09.02.2026 13:31

Türkiye nüfusu 86 milyon 92 bin 168 kişi oldu

2025 yılında Türkiye nüfusu, 2024 yılına göre 427 bin 224 kişi arttı. ...

Türkiye enerji depolama haritası geliyor
  • 05.02.2026 15:25

Türkiye enerji depolama haritası geliyor

EDSİS, 2026 yılının ilk yarısına yönelik projelerini açıkladı. Ocak ayı itibarıy ...

IIFF 2026 ile mobilya sektörünün yeni pazar hedefleri güçleniyor
  • 02.02.2026 13:40

IIFF 2026 ile mobilya sektörünün yeni pazar hedefleri güçleniyor

Türk mobilya sektörü, 4,7 milyar dolarlık ihracat hacmini katma değer, tasarım v ...