maritbet girişmaritbet
Graniser'den 18 milyon euroluk yatırım atağı!

Graniser'den 18 milyon euroluk yatırım atağı!

Seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Üretim bandına yeni makineler ekleyen Graniser, teknoloji ve granit yatırımları ile de büyümesini sürdürüyor

Akhisar fabrikasına, 3 Milyon Euro'luk teknolojik yatırım ve 15 Milyon Euro'luk granit yatırımı yapacak olan Graniser, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Graniser, teknoloji yatırımları ile üretim kapasitesini arttırmayı hedefliyor.  

Ayrıca İtalya'dan 9 adet dijital baskı makinesi alan seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser, önümüzdeki yılın ilk yarısına kadar tüm üretim bandını teknolojik makinelerle yenilemiş olacak.
 
Yapılacak yatırımların büyüme ivmelerini daha da hızlandıracağını belirten Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz seneler boyunca istikrarlı ve karlı büyüme planımıza sadık kalarak, bugün Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, İsrail, Türki Cumhuriyetler ve A.B.D. pazarlarında aranılan bir marka olmayı ve ihracat alanında sektörün ikinci büyük oyuncusu olmayı başardık. Önümüzdeki 5 sene içerisinde Avrupa'da sektörün en önemli oyuncusundan biri olmayı hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda da yeni yatırımlar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İlk etapta yapacağımız bu yatırımlarla ihracatta çok büyük yol kat edecek, kalite ve talebe zamanında müdahale ile farklılaşacağız. Bugüne kadar hem Türkiye, hem de dünyada sektöre pek çok farklı ve yeni ürün kazandırdık, pek çok ilk uygulamaya imza attık. Yapacağımız bu yatırımlarla sektöre yenilikler getirmeye devam ederek farkımızı ortaya koyacağız. Önümüzdeki dönemde gerek Türkiye'de, gerekse Avrupa'da pek çok yatırıma daha imza atacağız” şeklinde konuştu.
 
Graniser Seramik Hakkında: 1999 yılında; kalite yönetimi ve müşterilerine hizmet noktasında mükemmelliği amaçlayarak dürüstlüğü ilke edinen, çalışanlarıyla ve dinamik yapısıyla genç bir kurum olan Graniser, hızla büyüyerek seramik ve granit üretiminde Türkiye'nin lider üreticileri arasına girmiştir.
 
İstanbul'da merkez ve İzmir'de bölge müdürlüğünü konumlandırmış; Akhisar/Manisa ‘da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip Graniser; 1000' e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile dünyanın farklı yerlerindeki müşterilerine hizmet vermektedir. Müşterilerinin her birini özel olarak değerlendiren, çalışanlarının tecrübelerini yansıtarak çözümlemelere giden Graniser, onların maksimum memnuniyetini esas kabul etmektedir.
 
Kalite kavramı Graniser ile bütünleşmiştir. Tüm ürünlerimiz ileri teknoloji ve estetik anlayışı ile üretilmektedir. Kuruluşundan bu yana duvar ve yer karosu üretiminde teknolojik yenilik noktasındaki iddialı yatırımları Graniser ürünlerini “kalitenin timsali” haline getirmiştir. Üretim surecindeki gözetim ve kontrollerde gösterdiği hassasiyeti ve dikkati, hammadde seçimine de layıkıyla yansıtan Graniser ismi, sektördeki en güçlü firmalar ile birlikte anılmaya başlamıştır.
 
Graniser; showroom hazırlama konusunda deneyimli mimarlardan oluşan ekibi ile bayilerine destek vermektedir. Ayrıca uygulama iç dekorasyon görsellerinde görünüm birliği sağlayarak adından söz ettirir bir marka haline gelmiştir.
 
Graniser, geldiği noktada 30'dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Graniser; dünya pazarlarında edindiği bu tecrübesini kendisine güven noktasında oldukça değerli bir teminat olarak görmektedir.
 
Tüm bu özellikleri, Graniser 'i satış hacmi, ürün kalitesi, dizaynlarda farklılık ve uluslararası konumu açısından sektördeki öncü firmalar arasına taşımıştır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri
  • 29.04.2024 12:02

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri

Türkiye'de birçok antik kent bulunuyor. Bu kentlerden tüm dünyada bilinen kentle ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...