maritbet girişmaritbet
Filli Boya'dan Capatect Isı Yalıtım Sistemi’ne 10 yıl ürün garantisi!

Filli Boya'dan Capatect Isı Yalıtım Sistemi’ne 10 yıl ürün garantisi!

Filli Boya Yalıtım markası Capatect, ısı yalıtımındaki uzmanlığı ve tecrübesinin yanı sıra modern teknolojisiyle de kullanıcılarına güven vaat ediyor. 10 yıllık garanti altında olan ürünler, 2 yıllık sigorta ayrıcalığıyla tüketicilere sunuluyor

Tüketicilerin, ısı yalıtım konusunda dikkat etmeleri gereken en önemli konu kalite ve ürün garantisi. Kalitesiz malzemelerle yapılan ısı yalıtımında tasarruf sağlamanın mümkün olmadığı gibi, masraflardaki artış da kaçınılmaz oluyor. Capatect Isı Yalıtım Sistemi kullanılan binalarda ise, hem binadaki ailelerin doğalgaz ve elektrik faturalarında düşüş sağlanıyor, hem de bina sahipleri için yalıtım, yatırıma dönüşüyor.

Filli Boya Yalıtım, üstün performanslı Capatect Isı Yalıtım Sistemi'yle binalardaki ısı kaçaklarını engelleyip bina ömrü boyunca enerji tasarrufunu garanti ediyor. Üstelik bu tasarruf ile 2-3 yıl içerisinde ısı yalıtımı için harcanılan masraf amorti edilebiliyor. Capatect Isı Yalıtım Sistemi, elde edilecek tasarruf oranını yükseltirken, sistemin kendisini amorti edeceği süreyi ise kısaltıyor.

Filli Boya Yalıtım Capatect Isı Yalıtım Sistemi'nin ürün kalitesini, uygulamanın uzmanı Filli Boya bayileri tarafından Capatect Teknik Şartnamesi'ne uygun olarak tatbik edilmesi koşulu ile 10 yıl boyunca garanti ediyor. Ayrıca uygulamanın yapıldığı süre boyunca (azami 6 ay) ve sonrasında 24 ay boyunca tüm risklere karşı sigortalıyor.

Filli Boya Yalıtım, Türkiye'de TS EN 13499 ısı yalıtım sistemi standardına uygunluk belgesine ve Avrupa teknik onay kuruluşu “EOTA” tarafından verilen ETAG 004 uygunluk belgesine sahip olan Capatect Isı Yalıtım Sistemi'nin, ısı yalıtım levhasından yapıştırıcısına, sıvasına, son kat kaplama ve boya ürünlerine kadar tüm ana bileşenlerini Türkiye'nin en büyük ve modern, Avrupa'nın ise sayılı tesislerinden biri olan Betek Gebze Fabrikası ile 2012 yılında faaliyete geçen Betek Kayseri Fabrikası'nda ISO 9001 kalite standardında üretiliyor.

Capatect Isı Yalıtım Sistemi

Filli Boya tarafından 2003 yılında Türkiye pazarına sunulan Capatect Isı Yalıtım Sistemi, Capatect markasının sahip olduğu 40 yıllık ürün ve uygulama tecrübesini, üstün ısı yalıtım performansına sahip Capatect Dalmaçyalı Isı Yalıtım Levhası ile birleştiren bir sistemdir.

Tüm ana ürünleri Betek Gebze ve Kayseri fabrikalarında üretilmekte olan Capatect Isı Yalıtım Sistemi, TS EN 13499 ısı yalıtım sistemi standardına uygunluk belgesi ile Avrupa teknik onay kuruluşu “EOTA” tarafından verilen ETAG 004 uygunluk belgesini de alarak üretim ve ürün kalitesini ispatlamıştır.

Filli Boya Danışma Merkezi 444 1 222

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!
  • 17.06.2021 11:17

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!

Linens, yaz mevsiminin enerjisini evinde yaşamak isteyenlere özel yeni servis se ...

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor
  • 03.06.2021 09:19

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzy ...

Filli Boya, Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!
  • 22.04.2021 07:45

Filli Boya, Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve son döneme damgasını vuran ‘Masumlar ...