maritbet girişmaritbet
Doğtaş’a, İngiltere’nin en başarılı şirketi ödülü

Doğtaş’a, İngiltere’nin en başarılı şirketi ödülü

Doğtaş, Business Network İşadamları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve İngiltere’nin en prestijli ödülleri arasında yer alan Most Successful Turk Awards’da “İngiltere’nin En Başarılı Şirketi” seçildi

Türk mobilya sektöründe 41. yılını kutlayan Doğtaş, Business Network İşadamları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve İngiltere'nin en prestijli ödülleri arasında yer alan Most Successful Turk Awards'da “İngiltere'nin En Başarılı Şirketi” seçilerek mobilya sektöründe öncü bir marka olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Birleşik Krallık ve Türkiye'nin ilişkilerini güçlendirmek, ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkıda bulunmak üzere hizmet veren Business Network tarafından bu sene dördüncüsü organize edilen En Başarılı Türkler Ödül Töreni, 3 Kasım akşamı Hilton Park Lane Hotel'de gerçekleştirildi. 

Business Network İşadamları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve İngiltere'nin en prestijli ödülleri arasında yer alan Most Successful Turk Awards'da “İngiltere'nin En Başarılı Şirketi” seçilen Doğtaş, mobilya sektörünün en başarılı ve beğenilen markası olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Doğtaş, Business Network'ün düzenlediği anket çerçevesinde, şirket itibarına etki eden ürün ve hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, güvenilirlik, yönetim kalitesi ve şeffaflık, yenilikçilik ve finansal sağlamlık, çalışan memnuniyeti gibi kriterler ele alınarak ödüle layık görüldü.

Ödül Töreni; Kültür ve Turizm  Bakanı Ömer Çelik, TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral, Liberal Demokrat Parti Başkan Yardımcısı Simon Hughes, Avrupa Parlamentosu Londra Temsilcisi Baroness Sarah Lutford, Makedonya Ekonomi Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Zaron Stavreski'nin yanısıra İngiltere'den ve Türkiye'den çok sayıda milletvekili, lord, büyükelçi, belediye başkanı ve işadamının katılımıyla gerçekleştirildi. 

“Aldığımız ödüllerle başarımızı ispatlıyoruz”

Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Doğan, Doğtaş Exclusive Londra bayiliğini yürüten Açıl Group Ceo'su Şükrü Açıl ve Açıl Group Direktörü Veyis Açıl'ın katıldığı ödül töreninde açıklama yapan Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Doğan; “Doğtaş yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da gurur duyduğumuz bir marka haline geldi. İngiltere'nin En Başarılı Şirketi Ödülü'nü almış olmaktan son derece gururlu ve mutluyuz. Aldığımız ödüllerle başarımızı ispatlıyoruz. Elde ettiğimiz bu başarılar, sektörde bizi daha da güçlendiriyor. Modern tasarımlarımızla kaliteli ürünlerimizin yer aldığı Doğtaş Exclusive Londra mağazalarımız, Türk mobilyasını başarıyla temsil ediyor. Başarımızda emeği geçen herkese markamıza olan katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz.' dedi.
Çanakkale, Biga'da doğan ve bugün uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Doğtaş, Doğtaş Exclusive Londra mağazasıyla 2010 yılından itibaren Birleşik Krallıkta hizmet vermeye başladı. Londra'da mağaza sayılarını artıran Doğtaş, son yıllarda yaptığı yatırımları, öncü çalışmaları, özel tasarım ürünleri ve yenilikçi perakende anlayışıyla sektörde adından sıkça söz ettirirken, elde ettiği ödüllerle de gücünü ve başarısını pekiştiriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Varank: Türkiye mobilya sektöründe birinci ligde
  • 23.07.2022 00:54

Bakan Varank: Türkiye mobilya sektöründe birinci ligde

Bakan Varank, Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki "Doğu Anadolu ...

Mobilya ihracatının 2023'te 10 milyar doları aşması bekleniyor!
  • 15.07.2022 11:43

Mobilya ihracatının 2023'te 10 milyar doları aşması bekleniyor!

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu (TAİF) Genel Başkanı Hüsey ...

Doğtaş Sky genç odası ile yeni neslin konforu artıyor!
  • 12.04.2022 09:31

Doğtaş Sky genç odası ile yeni neslin konforu artıyor!

Doğtaş imzalı Sky genç odası, yalın, modern ve işlevsel tasarımıyla gençlerin ze ...

Mobilya sektörü 6 milyar dolarlık buluşma için hazır!
  • 21.01.2022 10:52

Mobilya sektörü 6 milyar dolarlık buluşma için hazır!

Türk fuarcılık tarihinin en büyük fuarı olarak IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı, ...

Doğtaş yeni tasarımlarıyla 70'li yılları evlere taşıyor!
  • 06.11.2021 11:57

Doğtaş yeni tasarımlarıyla 70'li yılları evlere taşıyor!

Yuvarlak hatları ve neşe veren tasarımıyla Doğtaş Lily berjer; Doa, Eva, Lui ve ...

Mobilyada talep patladı, sektör çift vardiyaya geçti!
  • 09.07.2021 10:30

Mobilyada talep patladı, sektör çift vardiyaya geçti!

Evlenenler ve evini yenilemek isteyenler mobilyaya talebi patlattı. Sektör ilk d ...