maritbet girişmaritbet
Deprem dayanıklı yeni ürün İzobozz

Deprem dayanıklı yeni ürün İzobozz

Isı, Ses ve Depreme dayanımlı yeni ürün İzobozz ile yapılar artık hem daha tasarruflu hem çok daha güvenli



Isı, Ses ve Deprem dayanımlı Türkiye'nin % 100 doğal ve uzun ömürlü yapı malzemesi İzobozz ile yapılarda dönüşüm projesi başlıyor,  İzobozz sektörde bulunan pek çok ürünün ilerisinde, teknolojik ve doğal bir ürün olma özelliği ile insana ve doğaya olan saygısıyla ve üstün özellikleriyle inşaat firmalarının şimdiden tercih ettiği marka olmaya başladı. Firma bugüne kadar yaptığı sayısız test ve piyasa araştırmalarında İzobozz'un dayanıklılığı ve performans bazın da muadil ürünler ile farklılığını belirleyici noktada ortaya koyuyor.


İzobozz; Yurt dışında ve ülkemizdeki üniversiteler, standartları denetleme kuruluşları ile birlikte geliştirilen ve binaların ısı yalıtımı konusunda nano teknolojinin teknikleriyle birleştirilmesinden meydana gelmiş ve tüm dünyada kullanılan son teknoloji bir üründür. Isı yalıtımının özelliğinin dışında çok yüksek oranda ses ve nem yalıtımı sağlamaktadır. Bunun dışında yer sarsıntısı, bina yerleşmesi, bina yaşlanması gibi nedenlerden dolayı meydana gelecek çatlak, kırılma ve dökülmelere karşı esnek ve bağlayıcı yapısı ile önleyici bir malzemedir. İzobozz yalıtım ve mantolama malzemesi bina ısı kaybını % 40 azaltarak hem ekolojik hem de ekonomik kazanç sağlar. Malzeme ömrü aşırı soğuk hava şartları ve çok yüksek sıcaklıklardan etkilenmez, yıpranmaz ve dolayısıyla bakım gerektirmez. Bir termos gibi kış şartlarında bina içerisini soğuktan, yaz aylarında da sıcaktan korur.


İzobozz duvarların ve binanızın dostu
İzobozz nano teknoloji ürünüdür, klasik sentetik köpük petrokimya bazlı malzemelerden daha kesin ve belirgin koruma sağlamaktadır. İnşaat zamanı kısa ve inşaat kirliliği azdır. Tüm bu özellikleriyle İzobozz mantolama malzemesi konusunda inşaat sektöründe bir devrim olmaya adaydır.


İzobozz'un Uygulama Alanları Oldukça Geniş
-Dış duvarlarda
-İç duvarlarda
-Çatı ve tabanlarda
-Yeni ve eski binalarda
-Isı izolasyonu gerektiren boru, tesisat ve kazanların yalıtımında

İzobozz iletişim bilgileri

Web: www.izobozz.com  

Tel: 0 276 266 71 75

  • Etiketler:

Yorum Yaz