maritbet girişmaritbet
Dendro, zemin kaplamada uzay çağı başlıyor

Dendro, zemin kaplamada uzay çağı başlıyor

Dendro’nun uzay çağı teknolojisi ile üretilen ve hayal gücünü özgür bırakan zemin kaplama ürünleri Türkiye’de


 

Yaşadığı ortama kişisel zevkini ve hayal gücünü özgürce yansıtmak isteyenler için artık sınırlar kalkıyor. Hammadde ve üretim tekniği ile dünyada bir ilk olan; kullanıcıya hayal ettiği her türlü renk ve desendeki tasarımı gerçek ahşap üzerine uygulama imkanı sağlayan Kaindl Two ve Kaindl Three serisi laminat parke ürünleri yoğun ilgi görüyor.

Türk parke sektörünün seçkin kuruluşlarından DENDRO, Avusturyalı Kaindl firması tarafından uzay çağı teknolojisiyle üretilen ve inkjet baskı tekniği uygulanmasıyla sınırsız tasarım imkanı sunan Kaindl Two ve Kaindl Three Collection'ı tasarımcıların, mimarların ve kullanıcıların beğenisine sundu. 
 
ZEMİNDE SINIRSIZ TASARIM ÖZGÜRLÜĞÜ
Sınırsız tasarım özelliğiyle hayal gücünü gerçeğe taşıyan Kaindl, laminat parkedeki kuralları yıkarak gerçek ahşap üzerine dakikada 14 bin vuruşa sahip uzay çağı teknolojisi olan ‘inkjet baskı tekniği' ile üretiliyor. En üst katmanı doğal karakteristik ağaç kaplamadan oluşan Kaindl parkeler sayesinde evini ya da işyerini kendi hayal gücüne göre tasarlamak isteyenler kişisel zevklerini artık ayak bastıkları her zemine yansıtabiliyor. Kullanıcı ve tasarımcının talebine bağlı olarak, mevcut desen ve renklerle üretim yapılabildiği gibi, bir anne çocuğunun fotoğrafını, bir ressam tablosunu,  hatta istenirse İstanbul Boğazının bir fotoğrafı bile laminat parke zemine işlenebiliyor. Yaşadığı ortamda bütünlük isteyenler zemin kaplamadaki malzeme ile mobilyalar, duvar ve aksesuarları da kaplatabiliyor ve böylece yaşanılan ortam tüm ayrıntılarıyla kişinin kişisel zevkini yansıtan bir ambiyansa kavuşuyor.

21 YILLIK TECRÜBE
DENDRO Genel Müdür yardımcısı Serdar Saylan, tarih boyunca insanların ahşaba duyduğu ilginin giderek arttığını belirterek, artan bu ilgiyle birlikte zemin döşemelerinde de büyük değişimler yaşandığına değindi. Serdar Saylan, “Aspen'in iç mimari sektöründeki 21 yıllık tecrübesini DENDRO markasıyla Türk tasarımcıların beğenisine sunuyoruz. Düzce'deki lamine parke üretim tesislerimizde oldukça modern
bir üretim teknolojisi kullanılarak yaşam alanlarına renk katacak ürünler elde ediliyor” diyerek parke sektöründe oldukça iddialı olduklarını belirtti.
DENDRO'nun öncülüğünde Türk yapı sektörü ile buluşan Avusturya menşeili Kaindl'ın Two ve Three serileri kendi evini tasarlamak isteyenlere bu imkanı sunarken, yapı sektörünün vazgeçilmez bir parçası olan iç mimarlar arasında da çok talep görmesi bekleniyor.

DOĞANIN YAŞAYAN EFSANELERİ YAŞAM ALANLARIMIZLA BULUŞUYOR
Ayrıca doğada nesli tükenmiş ve tükenmekte olan asırlık ağaçların dokusunu ve görüntüsünü yaşam alanlarına taşımak isteyen kullanıcılar içinde gerçeğin birebir benzeri olan ürünler kaindl two ve three serisi ile yaşam alanlarımıza giriyor.  Doğanın yaşayan efsanesi ve hazinesi olan asırlık ağaçlara zarar vermeden bu ağaçların gerçek doku ve görüntüsüne sahip ürünleri yaşam alanlarına taşımak isteyen, otantik ve vintage tarzından hoşlananlar için sayısız alternatifli çeşitler bu seri ile tüketici ile buluşuyor.

Kaindl 1897 yılında kuruldu
1897 yılında küçük bir aile işletmesi olarak Lungötz de kurulan Kaindl, asırlık geçmişi ve yenilikçi ürünleri ile her zaman bir adım önde olmuştur.

Kaindl Two; gerçek ahşap zeminler ve gerçek ahşap tasarımlar olarak, aynı yenilikçi teknolojiye sahip sadece üst katmanları farklı olan iki seriye sahiptir. Benzersiz Kaindl Two ahşap zeminlerin en üst katmanı doğal karakteristik ağaç kaplamadan oluşmaktadır. Ceviz, meşe, kiraz, teak vb. ağaçlar kullanılır. Her bir plaka benzersizdir ve ağacın damarları parmak iziniz kadar özgündür. Aynı zamanda Kaindl Two, ilk kez yepyeni bir dijital baskı teknolojisi sayesinde gerçek ahşap üzerine istenilen renk, tasarım ve hatta nadir bulunan ağaçların kaplama resmi basılarak oluşturulur. Bu gerçek ahşap tasarım sayesinde, doğanın kişisel zevklerini karşılayamadığını düşünenler artık hayallerine kavuşacak ve kişisel tasarımlarını ahşap zeminlere uygulayabileceklerdir.
Kaindl three sunduğu otantik desenlerle, vintage tarzını benimseyenler için adeta biçilmiş bir kaftandır.
 
DENDRO 2007 yılında sektöre girdi
Sektörde seçkin zemin yapı üreticilerinden olan DENDRO Lamine Parke, ASPEN liderliğinde 2007 yılında sektöre adım atmış olup, kısa bir süre içinde Türk tasarımcıların vazgeçilmez markası olmayı başarmıştır.
DENDRO Firması en son teknolojik donanım ve profesyonel alt yapısı ile 60 bin metrekare açık ve 12 bin metrekare kapalı alanda, Avrupa standartlarında E1 kalitesinde üretim yapmaktadır.

Firma, aralıksız devam eden Ar-ge çalışmaları ve doğa dostu teknolojisi ile Türk tasarımcılarının ve kullanıcıların vazgeçilmez markası olmayı başarmıştır. Ahşabın ortam şartlarına karşı oluşturduğu genleşme gibi istenmeyen etkileri en aza indiren DENDRO Lamine parkeler, üç farklı ağaç katmanının çalışma yönleri birbirlerine dik açı oluşturacak şekilde yerleştirmesi ile oluşturulmaktadır. Üç katmanlı yapısı sayesinde ahşabın doğal çalışması % 70 oranında yok ediliyor. Hassas fırınlarda kurutulan ahşap tabakaların E1 standardındaki özel tutkallarla bir araya getirilmesi ile oluşturulan DENDRO parkelerin panel uçlarında kullanılan 10 cm boyundaki Marine Grade su kontra plağı ile parkelerin birleşim yerleri, yapıya görüntü açısından ömür boyu koruma sağlamaktadır. Otomatik makinelerle uygulanan altı kat, özel UV sertleştirilmiş Bona X marka cila, DENDRO lamine parkeyi daha dayanıklı hale getirmektedir. DENDRO lamine parke, plank / iki strip ve üç strip lamine parke seçenekleri ve özel olarak fırçalanmış, yağlı, renklendirilmiş ürün seçenekleri ile de her zevke ve beğeniye uygun olarak hizmet vermeye devam etmektedir.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz