maritbet girişmaritbet
BRAAS’tan çevreci ve uzun ömürlü çözümler

BRAAS’tan çevreci ve uzun ömürlü çözümler

Dünyanın enbüyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Braas, 2 – 6 Mayıs 2012tarihlerinde düzenlenecek olan 35. İstanbul Yapı Fuarı’nda, çatılarınyapılardaki yeni işlevlerini vurguluyor, bu amaçla geliştirdiği ürün veçözümlerini yenilenen standında ziyaretçilerin beğenisine sunuyor

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Braas, 2 – 6 Mayıs 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan 35. İstanbul Yapı Fuarı'nda, çatılarınyapılardaki yeni işlevlerini vurguluyor, bu amaçla geliştirdiği ürün veçözümlerini yenilenen standında ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. 

Yapı sektörününtüm bileşenlerini bir araya getiren önemli bir organizasyon olan Uluslararasıİstanbul Yapı Fuarı, 2-6 Mayıs 2012 tarihlerinde Beylikdüzü TÜYAP Fuar veKongre Merkezi'nde düzenleniyor. Bu yıl 35. kez kapılarını açacak olanfuarda, Braas Çatı Sistemleri'nin standından gerçekleştirilecek olan özelcanlı TV yayınları ile sektörün üst düzey yöneticilerinin ağırlanması daplanlanıyor.

'Yeni Çatı'nın İşlevleri

Tüm dünyadaartan enerji maliyetleri, çevre kirliliği, küresel ısınma ve buna bağlı olarakortaya çıkan iklim değişiklikleri gibi olumsuzluklar gündemde sürekli olarakyer alıyor. Bu durumun önüne geçmek, binaların enerji tüketimini en azaindirgeyerek çevreye olan olumsuz etkilerini azaltmak, değişen iklimkoşullarına karşı daha uyumlu yapılar oluşturabilmek ve yenilenebilir temizenerji kaynaklarının kullanımını teşvik edebilmek amacı ile tüm dünyada, yeşilyapı kriterleri geliştiriliyor ve bu alanda çalışmalar yürütülüyor.

Tüm bugelişmelere paralel olarak geçmişte sadece bir “koruma” işlevigören çatılar ise artık daha farklı işlevlere sahip, yapılarda daha aktif bireralana dönüşüyor. Bu doğrultuda, sektörün “İnovasyon Lideri” olarakBraas, sürekli ve etkin Ar-Ge çalışmaları ile tüketicilerine en çağdaşçözümleri sunmaya devam ediyor.

Braas ile Güneş Enerjisinden Maksimum Fayda

Braas,“Güneş Enerjili Çatı Sistemleri” ile çatıyı enerji üreten birmerkez haline dönüştürüyor, önemli bir yenilenebilir enerji kaynağı olan GüneşEnerjisi ile Çatı kavramlarını özgün bir şekilde bir araya getiriyor. Enerjimaliyetlerinde önemli oranlarda tasarruf imkanı sağlayan bu sistemler sayesindeyapılar, ileri teknolojiye sahip birer yeşil yaşam alanına dönüşüyor. BraasGüneş Enerjili Çatı Sistemleri, doğaya hiçbir zararlı madde emisyonundabulunmuyor. Yüksek güvenlik tasarımına sahip sistemler, aynı zamanda mevcutenerji sistemlerinin yarattığı görüntü kirliliğine estetik yönü ve entegreyapısıyla da mükemmel bir çözüm sunuyor. Braas, tüm yapı tiplerine yönelikfarklı tipte kolektörler, kombi boyler sistemleri ve birçok sistem ürünündenoluşan Güneş Enerji Sistemleri ile hijyenik sıcak kullanım suyu ve evısınmasına destek sağlıyor.

35. İstanbulYapı Fuarı'nda, “Braas TCW Çatıya Ankastre Termal GüneşKolektörü”nün daha gelişmiş teknolojiye sahip yeni “Plus”modelinin ilk defa lanse edilmesi de planlanıyor.

Braas ile Yüksek Enerji Performansı ve Maksimum EnerjiVerimliliği

Yapılardakitoplam ısı kaybının % 25'inin çatılardan gerçekleştiği düşünüldüğünde ve enerji maliyetlerindeki artışların da gözönüne alındığında, çatılarda doğru ısı yalıtım uygulamalarının önemi bir kezdaha ortaya çıkıyor. Braas, sunduğu yenilikçi Çatı Mantolama Sistemleri veReflektif Su Yalıtım Çözümleri ile maksimum enerji verimliliği ve ideal yaşamkonforu sağlarken, daha fazla enerji tasarrufu ile yapıların “enerjisini”koruyor.

Braas, 35.İstanbul Yapı Fuarı'nda çatılarda ısı köprüsü oluşturmayan, yüksek basmamukavemetine sahip Thermomanto ve Unitherm Sistem çözümleri ile nefes alma, suyalıtımı ve çatı katı yaşam konforunu artırma gibi özelliklere sahip çokfonksiyonlu Divoroll CLIMA +S ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Braas ile Sağlıklı, Uzun Ömürlü ve Güvenli Çatılar

Braas ÇatıSistemleri'nde bilimsel esaslar ışığında tasarlanmış ürünler ve uzmanekiplerce yapılan doğru uygulamalar ile çatılar, hızla değişen iklimkoşullarına (hortum, fırtına, şiddetli yağmur vb.) daha uyumlu bir halegetiriliyor. Böylece, işletme maliyetleri en aza iniyor, daha dayanıklı,sağlıklı ve uzun ömürlü çözümler sayesinde çatılar birer masraf kapısı olmaktançıkarak uzun yıllar bakım gerektirmiyor.

35. İstanbulYapı Fuarı'nda; kiremitleri rüzgara karşı daha dirençli hale getirenrüzgar klipslerinden, çatılara nefes alma özelliği katan HavalandırmaKiremitlerine, labirent havalandırma tekniği ile maksimum havalandırma sağlayanFigaroll PLUS Kuru Mahya Çözümlerinden, NOVO Protector Dual Katman teknolojisiile üretilmiş kiremitlere kadar birçok yeni nesil çatı çözümü Braas standındayerinde incelenebilecek. Fuarda ayrıca çatıda insan ve iş güvenliğine yönelik olarakgeliştirilmiş Braas Vitasafe Yaşam Hatları ve Güvenlik Basamağı Sistemleri deyer alacak.

Braas ile Çevresiyle Daha Uyumlu Çatı Tasarımları

Braas'ınçevresiyle ve mimari yapı kültürü ile uyumlu yaşam alanları oluşturabilmeyiarzulayan mimarlara yönelik olarak geliştirdiği zengin tasarım alternatifleride 35. İstanbul Yapı Fuarı'nda yer alacak. Fuarda özellikle geçtiğimizyıllarda modern ve zarif çizgileriyle Reddot Tasarım Ödülü'ne layıkgörülen TegaLModerN ve gün içerisinde güneşin değişik açılarına göre çatılardafarklı renk algıları ve gölge efektleri yaratan özel dokulu Diva Serisinin yenimodellerinin ilgi çekmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Braas, kentsel dönüşümle çatıları enerji üssü yapacak!
  • 26.01.2016 17:23

Braas, kentsel dönüşümle çatıları enerji üssü yapacak!

Firma, yenilenebilir enerji kaynaklarından en üst seviyede yararlanmayı hedefliy ...

ÇATIDER 2013 yılında 792 mimarlık öğrencisine eğitim verdi
  • 14.01.2014 10:56

ÇATIDER 2013 yılında 792 mimarlık öğrencisine eğitim verdi

ÇATIDER’in uygulamalı çatı kaplama malzemeleri ve çatı sistemleri eğitimleri 201 ...

Braas Divoroll Premium WU ile su yalıtımında yeni çözümler!
  • 04.06.2013 16:39

Braas Divoroll Premium WU ile su yalıtımında yeni çözümler!

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı çözümleri üreticisi Braas Çatı Sistemleri, “Ça ...

Braas, 36. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a katılıyor!
  • 19.04.2013 10:10

Braas, 36. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a katılıyor!

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Braas, 24 - 28 Nisan 2013 ...

Braas, çatı sağlık raporu ile çatıların durumunu ortaya koyuyor!
  • 09.04.2013 16:09

Braas, çatı sağlık raporu ile çatıların durumunu ortaya koyuyor!

TUİK raporlarına göre ülkemizdeki konutların % 40’ından fazlasında sızdıran çatı ...

Braas Divoroll Clima+S, çatılarda su yalıtımını enerji tasarrufuna dönüştürecek!
  • 05.03.2013 16:17

Braas Divoroll Clima+S, çatılarda su yalıtımını enerji tasarrufuna dönüştürecek!

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Braas’ın en yeni ürünleri ...