maritbet girişmaritbet
Blue’Safe Mavi Kale’den kışın sıcak yazın serin evler

Blue’Safe Mavi Kale’den kışın sıcak yazın serin evler

İklim değişikliği ile mücadelede çok önemli bir rolü olan ısı yalıtımı, kışın sıcak yazın ise serin evlere sahip olmamızı sağlıyor

Enerji tüketimimizi yüzde 50 azaltan mantolama sistemleri aynı zamanda binalarımızı ağır iklim koşullarına karşı koruyor. Hem ekonomik hem de ekolojik bir yatırım olan ısı yalıtımından etkili sonuç alabilmek için ise ısı yalıtım levhasından son kat kaplamaya kadar kullanılan tüm malzemelere dikkat etmemiz gerekiyor. Blue'Safe Mavi Kale yetkilileri, doğru mantolama için ısı yalıtım levhasının üzerine yüksek tutunma gücüne sahip, nefes alabilen, ağır hava koşullarına, suya ve darbelere dayanıklı sıva harcı ve son kat dekoratif kaplama uygulanmasını öneriyor. 

Küresel ısınmanın etkisi ile her geçen gün ağırlaşan iklim koşullarını binalarımızdan uzak tutmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor. Blue'Safe Mavi Kale yetkilileri kışın sıcak yazın ise serin evlere sahip olmak isterken yanlış malzeme kurbanı olmamak için tüketicileri doğru malzeme seçimi konusunda uyarıyor. Bina ömrü boyunca maksimum düzeyde performans yakalamak, ısıtma ve soğutma giderlerinde yüzde 50 oranında tasarruf elde etmek için CE ve ETAG 004 Belgesi'ne sahip güvenilirliğini ispatlamış ürünlere yönelmek gerekiyor.

Mantolama işleminde ısı yalıtım levhası üzerine donatı filesi ile beraber uygulanan sıva, nitelikli mantolama sistemlerinde yer alan en temel malzemelerden biri. Paket sistemi içinde bulunan bütün ürünlerine 10 yıl garanti veren Blue'Safe Mavi Kale, mantolama uygulamalarında Kaleplast çimento esaslı ısı yalıtım levhası sıva harcını kullanıyor. Buhar geçirgenliği sayesinde binaların nefes almasını sağlayan Kaleplast sıva harcı, ağır iklim koşullarına karşı yüksek dayanım gücü ile mücadele ediyor. Ayrıca ileri esneklik ve tutunma gücü, suya ve darbelere dayanım gücü ile de rakiplerinin önüne geçiyor. 

Blue'Safe Mavi Kale, ısı yalıtım paket sistemindeki üstün nitelikli ürünleri ile sağlıklı bir mantolamayı garanti ederken binalarımızın dış güzelliğini de unutmuyor... İşte bu noktada Kale dekoratif boya ve sıvaları devreye giriyor. Üstelik bina sahipleri zengin renk ve doku alternatifleri arasından seçim yapabiliyor. 

Kolay desen verilebilen dekoratif sıvalar

Blue'Safe Mavi Kale, yüksek performanslı dış cephe ısı yalıtım sistemine dekoratif sıvalarla estetik katıyor. Kalekim'in Blue'Safe Mavi Kale markasının sunduğu dekoratif sıvalar, bu alanda Türkiye'nin en çok tercih edilen çözümü olarak da dikkat çekiyor. Zorlu hava koşulları ile mücadele edebilen Kale dekoratif sıvaları,  144 farklı renk ve 10 doku seçeneği ile yalıtım sektörünün estetik trendini belirliyor.

Kale dekoratif sıvaları, renk ve desen zenginliği ile binaların dış cephesine yepyeni bir görünüm kazandırırken, elastik yapısı sayesinde binaları mevcut ve oluşabilecek çatlaklara karşı koruyor. Güçlü nefes alma özelliği ile yüksek nem ve düşük sıcaklıkta dahi duvar yüzeylerindeki terlemeye engel olan Kale dekoratif sıvaları, böylece sağlıklı ve konforlu binalar yaratıyor. Dayanıklılığı ile öne çıkan dekoratif sıvalar binalarımızın uzun yıllar ilk günkü görünümünü korumasını sağlıyor. Üstün özellikleri ile binaların onarım masraflarını da azaltarak kullanım ömrünü uzatıyor. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Termal konfor ve sağlığı koruyan ısı yalıtımı ile enerjiden %60 tasarruf edilebilir
  • 04.07.2022 10:52

Termal konfor ve sağlığı koruyan ısı yalıtımı ile enerjiden %60 tasarruf edilebilir

Isı yalıtım sektörünün lider markası Dalmaçyalı; Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Pr ...

İzocam, ısı yalıtımında doğru bilinen 15 yanlışı açıkladı!
  • 15.03.2022 09:27

İzocam, ısı yalıtımında doğru bilinen 15 yanlışı açıkladı!

Türkiye’yi 57 yıl önce yalıtımla tanıştıran lider marka İzocam, yalıtımda yanlış ...

Türkiye'nin enerjisinin yüzde 40'ı evleri ısıtmaya harcanıyor
  • 03.02.2022 11:28

Türkiye'nin enerjisinin yüzde 40'ı evleri ısıtmaya harcanıyor

Dünyada hızla artan enerji maliyetleri sonrasında binalarda enerji tasarrufu içi ...

Mantolama nasıl yapılır, enerji tasarrufu sağlar mı?
  • 17.09.2021 10:47

Mantolama nasıl yapılır, enerji tasarrufu sağlar mı?

Modern ve verimli bir ısı yalıtımı (mantolama) işlemi ile kış aylarında yüzde 50 ...

"Isı yalıtımıyla gazdan 1 milyar dolarlık tasarruf mümkün"
  • 03.10.2018 14:03

"Isı yalıtımıyla gazdan 1 milyar dolarlık tasarruf mümkün"

GAZBİR Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan "Türkiye'de şu anda 5,6 milyon konut ...

Isıtmada doğru tercih
  • 13.02.2012 16:20

Isıtmada doğru tercih

Avrupa Konutları Mekanik Tesisat Şefi Kerim Akıncı, ısıtma sistemi hakkında bilg ...