maritbet girişmaritbet
Ankara Yenimahalle Belediyesi beton santrali için tercihini Sandvik'ten yana kullandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi beton santrali için tercihini Sandvik'ten yana kullandı!

Türkiye'de ASC Türk'ün satış ve servis hizmetlerinin güvencesi altında olan Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri özel sektör kadar kamu kurumlarının da gözdesi

 

Yenimahalle ilçesinin bordür, kilit taşı, beton hammaddeleri ve yol altyapı temel malzemelerinin üretimi için Mobil Kırma ve Eleme Ünitesi satın alma kararı veren Yenimahalle Belediyesi, uzun süredir çalıştığı ASC Türk ile yola devam etme kararı aldı. Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri ile düşük maliyetle seri üretime başlayan Yenimahalle Belediyesi'nin yetkilileri Fezviye Mahallesi'nde bulunan taş ocağında çalışan Sandvik mobil tesisin çalışmasını yakından incelediler.
 
ASC Türk Yol Ekipmanları Satış Müdürü Nurettin Çevik'in de bulunduğu ziyarette bilgi veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye'nin her alanda olduğu gibi makina parkında da farkını ortaya koyduğunu belirterek, "Parkımıza kazandırdığımız taş kırma ve eleme ünitesi ile kendi yol altyapı malzeme ihtiyacımızı kendimiz karşılayarak, hem üretimimize hız kazandıracağız hem de büyük ölçüde maliyetimizi düşüreceğiz. Belediyemizin teknik kadrosu ile birlikte kaliteli üretim yapmak için bu projeyi hayata geçirdik" dedi. 
 
Yenimahalle Belediyesi olarak ASC Türk ile uzun süredir çalıştıklarını, belediyenin makina parkında çok sayıda Volvo İş Makinası da bulunduğunu söyleyen Fethi Yaşar, "Yenimahalle'yi Volvo ile inşa ettik. Sandvik ile de umarım betonumuz daha kaliteli olacak, tabandaki malzeme daha sağlıklı olacak ve daha hızlı hizmet vereceğiz" diye konuştu.
 
"ASC Türk'ün satış sonrası hizmetlerdeki başarısı tercihimizde etkili oldu"
Yenimahalle Fen İşleri Müdürü Gürol Karahisaroğlu kamu kurumları için satış sonrası hizmetlerin ve yedek parça tedariğinin önemine değinerek, garanti süresinin ve yakıt tüketiminin uygun olması sebebiyle Sandvik'i tercih ettiklerini söyledi. Belediye'nin beton üretim santrali bulunduğunu, beton üretimi ve yol yaptıklarını belirten Gürol Karahisaroğlu, "Bunların hepsini, kendi ocağımız olmadığı için satın alıyorduk. Ocak kurmanın daha uygun olacağını düşündük. Ve üretimden sonraki kısımda bizim kullanacağımız malzemeyi hem daha ekonomik hale getirmek hem de dışarıya bağımlı olmamak için böyle bir makina almayı tercih ettik" dedi.  
 
Yenimahalle Belediyesi'ne teslim edilen Sandvik OI240 Mobil Kırma Ünitesi ve QA450 Mobil Eleme Ünitesi hakkında bilgi veren Nurettin Çevik ise, "Bu tesis taşınabilir kırıcı ve taşınabilir elek olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Saatte 250 ton üretim kapasitesine sahip. Kırma bölümü taşı kırıp altyapı malzemesi haline getiriyor, eleme ünitesi ise taşı istenilen boyutlarda küçültüyor" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Yenimahalle'de 2.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!
  • 12.07.2018 17:02

Ankara Yenimahalle'de 2.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık mahallesinde yer alan 3 arsayı 2 ...

Ankara Yeni Mahalle Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!
  • 20.01.2018 15:24

Ankara Yeni Mahalle Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Ankara Yeni Mahalle Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 3 bin metrekarelik arsasını ...

Ankara’da satılık 2 arsa!
  • 08.12.2017 10:40

Ankara’da satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından, 8 milyon 74 bin değerinde olan 2 arsa ...

Ankara Yenimahalle'de üç parselin imar planları askıya çıktı
  • 22.11.2014 09:41

Ankara Yenimahalle'de üç parselin imar planları askıya çıktı

Ankara Yenimahalle Belediyesi üç parselin yenilenen imar planlarını askıya çıkar ...

Ankara Yenimahalle Güzelyaka'da imar planı değişikliği
  • 16.07.2014 15:36

Ankara Yenimahalle Güzelyaka'da imar planı değişikliği

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Güzelyaka Mahallesi 40 bin 134 adada yapılan deği ...

Ankara Yenimahalle’de satılmayı bekleyen 5 arsa
  • 12.07.2014 10:28

Ankara Yenimahalle’de satılmayı bekleyen 5 arsa

Ankara Yenimahalle Belediyesi Yakacık ve İvedik’te 5 arsayı satmak üzere hareket ...