maritbet girişmaritbet
25. Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara 20 Eylül'de açılıyor!

25. Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara 20 Eylül'de açılıyor!

25. Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara, 20 - 23 Eylül 2012 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek

25. YAPI FUARI – TURKEYBUILD ANKARA, 20 - 23 Eylül 2012 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek. 
 
Bu yıl, fuar 12.000 m2'lik yeni yerinde 200'den fazla katılımcı firma, binlerce ürün çeşidini 30.000 ziyaretçi ile buluşturarak, yine bölgesinin en büyük fuarı olma özelliğini koruyacak ve sektörü ortak bir platformda bir araya getirecek.   
 
Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 35 yıldır düzenlenen YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD'ın 2012'deki ilk durağı İstanbul oldu. 109 bin 420 yapı profesyonelinin ziyaret ettiği “Bölgenin ve Türk Yapı Sektörünün en büyük buluşması” YAPI FUARI – TURKEYBUILD İstanbul'un ardından, Eylül ve Ekim'de Ankara ve İzmir YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD'e ev sahipliği yapacak. 
 
Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen, Türk yapı malzemesi sektörünün en köklü ve en büyük buluşmaları olan YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD, bu yıl Ankara'da 25. kez bölgenin yapı profesyonellerini buluşturuyor. YAPI FUARI – TURKEYBUILD ANKARA, 20 – 23 Eylül 2012 tarihleri arasında yeni alanı olan Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı' nda gerçekleştirilecek.  
 
“Yapı”nın tüm süreçlerinde yer alan binlerce ürün ve hizmeti tek bir çatı altında toplayan, çeşitlilik içeren örnekleri karşılaştırılarak malzeme seçiminde kolaylık sağlayan, sektördeki en yeni teknoloji ve gelişmelerin sergilendiği, uygulamadaki çözüm önerilerini uzman görüşleri ile değerlendirme fırsatı sunan, yarattığı iş olanakları ile sektöre ticari fayda sağlayan YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD büyüyor, sektöre olan katkısını büyütüyor.
 
12.000 m2 alanda, 200'den fazla katılımcı firma, binlerce ürün çeşidi, 30.000 ziyaretçisiyle 25 yıldır bölgesinin lideri 
 
YAPI FUARI – TURKEYBUILD ANKARA, kentin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Başkent Ankara'da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkânı sağlayan fuar, 2012 yılında da bölgedeki tüm mimarlar, mühendisler ve son kullanıcıları bir araya getirecek. 
 
1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından olan YAPI FUARI – TURKEYBUILD ANKARA, başkent merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını, yatırımcılarını sektör profesyonelleriyle iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunuyor. Yapı sektöründeki en son teknoloji, ürün ve hizmetlerin sunulduğu fuarda ziyaretçiler, tek bir çatı altında yer alan 2.000'den fazla ürün segmentindeki ürün ve hizmetleri inceleyerek, katılımcı firmaların üst düzey yetkililerinden görüş ve önerilerini alarak, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi edinme fırsatı elde ediyor.
 
Geçen yıl 27.708 ziyaretçisi olan YAPI FUARI – TURKEYBUILD ANKARA'yı, yürütülen yoğun tanıtım ve duyuru çalışmaları, Türkiye genelindeki ticaret ve meslek odalarının üst düzey yetkilileri, iş adamları birlikleri ve satın alma heyetlerine özel hazırlanan fuar ziyaret organizasyonları ile bu yıl 30.000 yapı profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. 
 
YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD her yıl, Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, GYO'lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK'lardan oluşan yapı sektörü profesyonelleri ile bir araya getiriyor.
 
Fuar Takvimi - 2012
25.  YAPI FUARI – TURKEYBUILD Ankara20 – 23 Eylül 2012
18.  YAPI FUARI – TURKEYBUILD İzmir11 – 14 Ekim 2012
 
 
Yapı-Endüstri Merkezi “Yapı Dünyasının 44 yıldır Bilgi Merkezi”
Yapı-Endüstri Merkezi, yapı malzemesi ve teknolojisi alanında çalışan bir bilgi merkezidir. 1968'den beri yapı sektöründe mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan profesyonel yöneticiler, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve yapı malzemesi kullanıcısı tüm kesimlere hizmet vermektedir. Yapı malzemeleri ve teknolojilerinin sergilendiği YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD, Yapı Bilgi Merkezi, YEM Yayın ile yayınladığı sektörel yayınları, YEM Kitabevi, yıl bütününe yayılan çeşitli organizasyonları, 2001'den bu yana hizmet veren kapsamlı ve uzmanlaşmış portalı yapi.com.tr, mimarlık ve tasarım yayın platformu mimarizm.com, sanal ortamdaki mimarlık müzesi mimarlikmuzesi.org, yenilikçi malzemeler kütüphanesi Material ConneXion® İstanbul... 
 
Daha fazla bilgi için: www.yem.net
 
YEM Fuarcılık A.Ş.; Yapı-Endüstri Merkezi A.Ş'nin fuarcılık alanındaki faaliyetlerini yürüten iştiraki olup, YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD, İstanbul, Ankara ve İzmir ile. YEM ile dünyanın önde gelen fuar organizasyon firmalarından İngiliz ITE Group arasında Temmuz 2011'de imzalanan ortaklık anlaşması ile YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD, Rusya ve BDT başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanında başarılı fuar organizasyonları düzenleyen ITE Group'un bilgi ağını Türk yapı sektörüne taşıyacaktır.
 
Daha fazla bilgi için:

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'a 3 yeni uluslararası kongre geliyor
  • 10.05.2024 17:34

İstanbul'a 3 yeni uluslararası kongre geliyor

İTO Başkanı Avdagiç, ABD Ulusal Emlakçılar Birliğinin 2025 yılı kongresi, Ulusla ...

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı
  • 09.05.2024 11:07

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı

Emlak Katılım, Bursa'da Demirtaş, İstanbul'da Tuzla Sanayi, Bayrampaşa, Beylikdü ...

Efes Antik Kenti'nde yıldızlar altında tarih yolculuğu
  • 06.05.2024 17:31

Efes Antik Kenti'nde yıldızlar altında tarih yolculuğu

Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal, gece müzeciliği projesiyle karanlıkta da ziyare ...

 Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"
  • 26.04.2024 16:45

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi" ilk seferini tamamladı. D ...

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu
  • 25.04.2024 16:52

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları, ocak-mart döneminde, geçen yılın aynı d ...

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...