TOKİ, Milli Piyango binasının ihalesinde ikinci oturumu 19 Haziran'da yapacak!

TOKİ, Milli Piyango binasının ihalesinde ikinci oturumu 19 Haziran'da yapacak!

TOKİ, Milli Piyango'ya yapacağı binanın ihalesinde ikinci oturumu 19 Haziran'da yapacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'nın Balgat semtinde faaliyetlerini yürüten Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne eğitim binalarını da bünyesinde bulunduran modern bir hizmet binası inşa ediyor. Çankaya Söğütözü'ne yapılacak hizmet binasının ön yeterlilik ihalesi 15 Mayıs'ta gerçekleştirilirken ihalenini ikinci oturumunun 19 Haziran 2013 tarihinde saat 14:30'da yapıalcağı açıklandı.

Söğütözü'nde inşa edilecek bina adeta küçük bir kampüsü andıracak. Bünyesinde; zemin + 8 katlı yönetim binası, iki adet ikişer katlı eğitim binası ve çelik konstrüksiyondan tek katlı çok amaçlı salon yer alacak. Yönetim binasının çatı katında toplamda 191 kişilik olmak üzere ana yemek salonu, vip ve protokol yemek salonları bulunacak. 

158 kişilik çekiliş salonu 

Söğütözü'nde inşa edilecek binada 500 personelin ihtiyaçlarına cevap verebilecek tam donanımlı toplantı salonları ve 100 adet ofis, 111kişilik konferans salonu, 158 kişilik çekiliş salonu bulunacak. Giriş katında 50 kişilik kafeteryanın yer alacağı binanın son katında şehir manzarasına hâkim 191 kişilik yemek salonu bulunacak.

Her katında 4 asansörün bulunacağı genel müdürlük binasında sistem odaları ve arşiv odaları da yer alacak.Eğitim binasında personelin mesleki eğitimlerinin gerçekleştirileceği, tam donanımlı dersliklerle birlikte çok amaçlı salonlar ve ofisler bulunacak. Kampüste halı saha, açık kafeterya, yeşil alanlar, yürüme yolları, dinlenme alanları ve açık-kapalı otopark da planlandı. Projenin toplam inşaat alanı ise 24 bin 215 metrekare. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası 22 Eylül’de başlıyor
  • 18.09.2026 16:30

TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası 22 Eylül’de başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ev ve iş yeri borcunu ...

47 ilde 405 arsa açık artırmayla satılıyor
  • 15.09.2026 13:51

47 ilde 405 arsa açık artırmayla satılıyor

TOKİ, 47 İlde 405 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak. ...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm konut teslimleri devam ediyor
  • 10.09.2026 11:55

Ataşehir'de kentsel dönüşüm konut teslimleri devam ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Adana Yüreğir'de dönüşüm tamamlandı
  • 26.08.2026 15:25

Adana Yüreğir'de dönüşüm tamamlandı

  TOKİ tarafından Sinanpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüş ...

Malta Bakanı Bonnici TOKİ'yi ziyaret etti
  • 21.08.2026 14:07

Malta Bakanı Bonnici TOKİ'yi ziyaret etti

Malta heyeti ve Bakan Owen Bonnici TOKİ'yi İstanbul Hizmet Binası'nda ziyaret et ...

TOKİ'den 51 şehirde 540 gayrimenkul müzayedesi
  • 04.08.2026 15:58

TOKİ'den 51 şehirde 540 gayrimenkul müzayedesi

TOKİ, 41 ilde 235 konutu ve 30 ilde 305 iş yerini açık artırma yöntemi ile satış ...