maritbet girişmaritbet
Saf GYO 21 Mayıs’ta genel kurula gidiyor!

Saf GYO 21 Mayıs’ta genel kurula gidiyor!

Saf GYO yönetim kurulu 21 Mayıs 2012 tarihinde genel kurul toplantısı yapmak üzere kara aldı

Saf GYO yönetim kurulu 21 Mayıs 2012 tarihinde genel kurul toplantısı yapmak üzere kara aldı. Ankara Devlet Yolu, Haydarpaşa Yönü 4. km. Çeçen Sokak, Acıbadem /Üsküdar / İstanbul adresinde gerçekleştirilecek olan toplantı saat 11:30'dabaşlayacak.

TOPLANTIGÜNDEMİ

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI  ANONİM ŞİRKETİ'NİN (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTI  GÜNDEMİ

1.Açılış ve divan teşekkülü,

2.Toplantı tutanağının imzalanması hususunda divana yetki verilmesi,

3.T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün izinlerinin alınması koşuluyla;

 Şirket ana sözleşmesinin "Şirketin Amacıve Faaliyet Konusu" başlıklı 5.Maddesinin, "Yönetim Kurulunun Teşkili ve Görev Süresi" başlıklı11.Maddesinin, "Yönetim Kuruluna Seçilme Şartları" başlıklı12.Maddesinin, "Yönetim kurulu toplantıları" başlıklı 13.Maddesinin,"Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 14.Maddesinin, "YönetimKurulu Üyelerinin Ücretleri" başlıklı 15.Maddesinin, "Yöneticilereİlişkin Yasaklar" başlıklı 18.Maddesinin, "İlanlar" başlıklı27.Maddesinin tadil edilmesi ve Şirket ana sözleşmesine " Kurumsal Yönetimİlkelerine Uyum" başlıklı 35.Maddenin eklenmesi hususlarının müzakereedilerek onaya sunulması,

4.Dilekler ve kapanış.

  EK AÇIKLAMALAR:

Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek ortaklarımızın, vekaletnamelerini aşağıda ki örneğe uygun olarak düzenlemeleri veya vekaletname formu örneğini şirket merkezimizden veya www.safgyo.com adresindeki şirketimizin internet sitesinden temin etmeleri ve bu doğrultuda 09.03.1994 tarih ve 21872 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV, No.8 Tebliği'nde öngörülen hususları da yerine getirerek, imzası noterce onaylanmış vekaletnamelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

Payları Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde Aracı Kuruluşlar altındaki yatırımcı hesaplarında saklamada bulunan hissedarlarımızdan Genel Kurul Toplantısına katılmak isteyenlerin, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'nin (MKK) www.mkk.com.tr internet adresinde yer alan "İş ve Bilişim Uygulama İlke ve Kuralları" kitapçığının "Genel Kurul Blokaj" işlemlerini düzenleyen hükümleri çerçevesinde hareket etmeleri ve kendilerini Genel Kurul Blokaj Listesi'ne kayıt ettirmeleri  gerekmektedir. Ayrıca Alo MKK (444 0 655)hattından gerekli bilgileri alabilirler. Şirketimizce Genel Kurul blokaj uygulamasının başlangıç tarihi 07.05.2012 saat 09:00 olarak, genel kurul blokaj uygulama son tarihi ise 17.05.2012 saat 16:00 olarak tespit edilmiştir.Hissedarlarımızın belirtilen tarih aralığında MKK veya üye aracı kurumlara müracaat ederek, paylarını genel kurul blokajına aldırmaları ve temin edilecek genel kurul blokaj mektuplarını da genel kurul toplantısında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. MKK nezdinde kendilerini Blokaj Listesine kayıt ettirmeyen hissedarlarımızın toplantıya katılmalarına kanunen imkan olmadığı Sayın Ortaklarımızın bilgilerine arz olunur.

Sermaye Piyasası  Kurulu'nun Seri: IV, No: 56 sayılı 'Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ' hükümleri çerçevesinde hazırlanan 2011 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetçi Raporu,Bağımsız Denetim Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosu, Esas Sözleşme Tadil Tasarısı Metni ile gündem maddelerine ilişkin Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde yapılması gereken açıklamaları ve ilgili belgeleri içeren ayrıntılı bilgilendirme notu, toplantıdan 21 gün önce Ankara Devlet Yolu, Haydarpaşa Yönü4.km. Çeçen Sokak, Acıbadem / Üsküdar / İSTANBUL adresindeki Şirket merkezimizde ve www.safgyo.com. adresindeki Şirket internet sitesinde Sayın Hissedarlarımızın incelemelerine hazır bulundurulacaktır.

VEKALETNAME

SAFGAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ

GENELKURUL BASKANLIĞINA,

SAFGAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.'nin .../.../2012  ........ günü saat ...:.... 'da , AnkaraDevlet Yolu, Haydarpaşa Yönü 4.km. Çeçen Sokak, Acıbadem / Üsküdar/İSTANBUL  adresinde ki Şirket Merkezindeyapılacak 2011 yılı  Olağan GenelKurulu/(A) Grubu  İmtiyazlı Pay SahipleriGenel Kurulu toplantısında, aşağıda belirttiğim görüşler doğrultusundabeni/Şirketimizi temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleriimzalamaya yetkili olmak üzere....................................... vekiltayin ediyorum/ediyoruz.

A.TEMSİL YETKİSİNİN KAPSAMI

a)Vekil tüm gündem maddeleri için kendi görüsü doğrultusunda oy kullanmayayetkilidir.

b)Vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda gündem maddeleri için oy kullanmayayetkilidir.

Talimatlar:(Özel talimatlar yazılır.)

c)Vekil şirket yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir.

d)Toplantıda ortaya çıkabilecek diğer konularda vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda oykullanmaya yetkilidir. (Talimat yoksa, vekil oyunu serbestçe kullanır.)

Talimatlar:(Özel talimatlar yazılır.)

B.ORTAĞIN SAHİP OLDUĞU HİSSE SENEDİNİN

a)Adet-Nominal Değeri :                    .....................

b)Oyda imtiyazı olup olmadığı :           .....................

c)Hamiline-Nama yazılı olduğu :          .....................

d)Payların Blokaj formu :                    .....................

ORTAĞIN ADI SOYADI veya ÜNVANI : .....................

İMZASI:

ADRESİ:     

NOT:(A) bölümünde, (a), (b) veya (c) olarak belirtilen sıklardan birisi seçilir.(A) bölümünde (b) ve (d) şıklarından birisi seçilirse açık talimat verilmesigerekir. (B) bölümünden (d) şıkkı (MKK blokaj formu) ekte verilir.

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akiş GYO ile SAF GYO birleşti!
  • 09.02.2017 13:28

Akiş GYO ile SAF GYO birleşti!

Akiş GYO ile SAF GYO'nun birleşmesiyle 4 milyar TL'lik yeni bir gayrimenkul devi ...

Akiş GYO ve SAF GYO'dan dev birleşme
  • 09.02.2017 11:40

Akiş GYO ve SAF GYO'dan dev birleşme

Akkök Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Akiş GYO, Türkiye’nin lider gay ...

Sinpaş GYO, Saf GYO paylarını satıyor!
  • 20.12.2016 08:35

Sinpaş GYO, Saf GYO paylarını satıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na ( ...

Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur sabitlendi
  • 01.09.2016 09:17

Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur sabitlendi

SAF GYO, Akasya Acıbadem Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde dolar kurunu 2,75 TL'ye ...

Zarar etmesine rağmen 81 milyon 500 bin lira temettü dağıtıyor
  • 22.08.2014 14:45

Zarar etmesine rağmen 81 milyon 500 bin lira temettü dağıtıyor

Saf GYO ortaklarına 81 milyon 500 bin lira temettü dağıtacak ...

6 ayda kârını 2 katına çıkardı
  • 20.08.2014 11:14

6 ayda kârını 2 katına çıkardı

Saf GYO, 1 Ocak 2014 ile 30 Haziran 2014 tarihlerine ait faaliyet raporunu açıkl ...