maritbet girişmaritbet
Maliye Bakanlığı 2 sosyal tesis satacak

Maliye Bakanlığı 2 sosyal tesis satacak

Ankara’da Maliye Bakanlığına ait iki sosyal tesis ihaleyle satışa sunulacak.


 

         Ankara Defterdarlığından yapılan açıklamaya göre, söz konusu sosyal tesisler, Ankara Defterdarlığında 3 Ağustos 2010 tarihinde düzenlenecek kapalı teklif usulüyle yapılacak ihaleyle ayrı ayrı satılacak. Satışa sunulan taşınmazların, satış bedelleri peşin ödenebileceği gibi, talep üzerine dörtte biri peşin geriye kalan en fazla 24 ay içerisinde 8 eşit taksitle ödenebilecek.

         Taşınmazların satış ve devir işlemleri ile bu işlemler esnasında düzenlenen belgeler, resim, harçlar ve KDV'den müstesna olup, satışı yapılan taşınmazlar satış tarihinden itibaren 5 yıl süreyle emlak vergisine tabi tutulmayacak.
         Satışı yapılacak taşınmazların şartnameleri, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü ihale servisinde görülebilecek. Taşınmazlarla ilgili detaylı bilgiye, Ankara Defterdarlığı internet sitesi "www.ankdef.gov.tr" adresi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü internet sitesi "www.milliemlak.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek.
 
         Gölbaşı'ndaki Gazi Osman Paşa Mahallesinde Milli Piyango Genel Müdürlüğünün kullandığı sosyal tesisler Mogan Gölü kıyısında bulunuyor. İçerisinde 3 bin 200 metrekare kapalı alanı bulunan sosyal tesis binasında, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, yeşil alan ve otopark bulunuyor ve toplam 11 bin 872 metrekareden oluşuyor.
 
         Yenimahalle'nin Yuva Mahallesi'nde 4 bin 649 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz üzerinde bulunan sosyal tesis binası ise lojman binası, depo, yüzme havuzu ve çocuk parkından oluşuyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz