maritbet girişmaritbet
DMY Bodrum Evleri'nde 10 bin Euro peşinatla! 72 ay sıfır faizle!

DMY Bodrum Evleri'nde 10 bin Euro peşinatla! 72 ay sıfır faizle!

DMY Gayrimenkul, Bodrum’da yeni bir yaşamın temellerini attı. DMY Gayrimenkul, uygun ödeme koşullarına sahip DMY Bodrum Evleri projesiyle adalar manzaralı muhteşem bir denizi, oksijen deposu bir ormanı ve elit bir yaşamı ayağınıza getiriyor

Emlak programlarıyla adından söz ettiren Duygu Meltem Yalçınkaya, şirketi DMY Gayrimenkul ile inşaat sektörüne yeni bir boyut kazandırıyor. DMY Gayrimenkul'ün seçkin projelerinden biri olan DMY Bodrum Evleri, Bodrum'un en bakir noktalarından biri olan Güllük ve Güvercinlik koylarının ortasında kalan Adabükü koyunda yer alıyor. Adalar manzarasına sahip olması, hemen yakınında kuşların cıvıldadığı bir gölün bulunması ve oksijen deposu bir ormanıyla DMY Bodrum Evleri'nde yeni bir hayat başladı.

Kefil yok, aracı yok
355 bin dönümlük arazi üzerine kurulmuş DMY Bodrum Evleri'nde, 1.700 adet apart daire ve villa bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde değişen evlerin, metrekareleri 55 ila 140 arasında değişiyor.  Özel tasarımıyla dikkat çeken DMY Bodrum Evleri'nin en büyük avantajı ise minimum 10.000 Euro peşinat ödenmesi. 72 ay vade ve 0 faiz garantisiyle, DMY Gayrimenkul banka kredisini, kefili ve aracı kurumları ortadan kaldırıyor. Ayrıca hemen tapu teslim ve full eşyalı evler için yüzde 25 peşinat ödenmesi yeterli. 

Lüksün tadını çıkarın
DMY Bodrum Evleri, merkezi lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Bodrum Milas Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta olmasıyla Bodrum hasreti yaşayanların özlemini hızlıca dindirirken, Bodrum merkeze 20 dakika olmasıyla da, eğlenmek isteyenleri Bodrum gece hayatına davet ediyor. Bodrum hayallerini gerçeğe dönüştüren DMY Bodrum Evleri, 37 adet açık yüzme havuzu, 4 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet aquapark'ı, 4 adet alacarte restoranı, 4 adet fitness center'ı, 4 adet Türk hamamı, 4 adet spa merkezi, 4 adet masaj salonu, mini golf sahaları, 5 delikli golf sahası, basketbol sahaları, tenis kortları, çocuk oyun park alanları, açık hava sineması, ücretsiz servis, 7/24 teknik, temizlik ve güvenlik hizmeti ve denize teleferikle inme ayrıcalığıyla 7'den 70'e herkese hitap ediyor. Lüksü uygun ödeme koşullarıyla gerçeğe dönüştüren ve ayrıcalıklı sosyal alanlarıyla DMY Bodrum Evleri, Bodrum'un yeni cazibe merkezi!

DMY Bodrum Evleri İletişim Bilgileri;

Web: http://www.dmygayrimenkul.com/

Telefon: 0 216 485 50 60

Yorum Yaz