maritbet girişmaritbet
Kiptaş, Vaditepe'den elde ettiği gelirle dar gelirliye ucuz konut yapacak

Kiptaş, Vaditepe'den elde ettiği gelirle dar gelirliye ucuz konut yapacak

Kiptaş’ın Bahçeşehir’de inşasına başladığı 4 bin konutluk Vaditepe projesi satışa çıktı. İBB Başkanı Kadir Topbaş, buradan elde edilecek gelirle dar gelirli vatandaşlara ucuz konut yapacaklarını açıkladı

Kiptaş'ın Bahçeşehir'deki 4 bin konutluk projesi satışa çıktı. Vaditepe adındaki proje ilk gün yoğun bir ilgiyle karşılandı. Vaditepe projesinin tanıtımında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, bu projeden elde edeceği kaynakla dar gelirliler için sosyal konut yapacaklarını açıkladı.

Kadir Topbaş, bu kapsamda projenin ikinci etabında 85-95 metrekarelik ve 10 yıl ödemeli sosyal konutların yer alacağını söyledi.

Kiptaş'ın bugüne kadar inşa ettiği başarılı projelere dikkat çeken Kadir Topbaş, hayata geçirdikleri her projede vatandaşlar için maksimum faydayı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Kiptaş'ın da 18 yıldır bu amaca hizmet ettiğini dile getiren Topbaş, “63 bin konuttaki başarısı da bunun sembolüdür. Bugün lanse ettiğimiz Vaditepe projemiz de İstanbul'a ve Bahçeşehir'e değer kazandıran, halkımıza fayda sağlayan modern bir projedir” dedi.

3 saatte 750 daire satıldı
Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, projenin bölgeye büyük değer kazandıracağını belirterek, “Vaditepe projemize şimdiden yoğun ilgi alıyoruz. Lansman sonrasında başlayan satışlarda ilk 3 saatte 750 dairenin satışını gerçekleştirdik” dedi.

İsmet Yıldırım, bugüne kadar 63 bin konutun inşasını başarıyla tamamladıklarını ve birçok önemli projeye imza attıklarını vurgulayarak, “Şimdi de Vaditepe projemizle İstanbul'un en gözde yerleşim alanlarından Bahçeşehir'de 4 bin konutluk dev bir projeye imza atıyoruz. Bünyesinde bulunan farklı konseptlerdeki konutlarıyla, peyzajıyla, sosyal donatılarıyla ve konumuyla fark oluşturan özel bir proje hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Bahçeşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da Vaditepe'nin bölgeye değer katacağını belirterek, bölgenin bundan daha da hızlı gelişeceğini ifade etti. Projesi Özgüven Mimarlık tarafından yapılan projede bankalardan 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

250 bin TL'den başlıyor

Bahçeşehir'in göl manzarasına hakim noktada konumlandırılan Vaditepe projesi kapsamında 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli tiplerde daireler yer alıyor. 284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe, geniş peyzaj alanları, yürüyüş yolları ve modern sokaklarıyla ön plana çıkıyor.

Projede 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, fitness center, sauna, Türk hamamı, vitamin bar, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları ve geniş yeşil alanlar yer alıyor. İlk etabı 24 ayda tamamlanacak projede fiyatlar 250 bin liradan başlıyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KİPTAŞ'ın tek yapıların dönüşümüne yönelik projesi Kadıköy'de başladı
  • 14.09.2022 16:28

KİPTAŞ'ın tek yapıların dönüşümüne yönelik projesi Kadıköy'de başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, "7-8 ay sonra bu vatandaşlarımız ...

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık’ta!
  • 23.12.2021 11:51

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık’ta!

KİPTAŞ, İstanbul ve İzmit’te muhtelif bölgelerde bulunan 64 dükkan ve 2 konutu “ ...

İsmet Yıldırım ve Murat Aydın, Locamahal'i anlattı!
  • 10.10.2017 12:57

İsmet Yıldırım ve Murat Aydın, Locamahal'i anlattı!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ...

Kadir Topbaş ve Vasip Şahin'den yağmur açıklaması!
  • 18.07.2017 16:35

Kadir Topbaş ve Vasip Şahin'den yağmur açıklaması!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ...

Kadir Topbaş, Beykoz metrosu hakkında konuştu
  • 13.04.2017 11:13

Kadir Topbaş, Beykoz metrosu hakkında konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beykozlulara metro müjdesi ve ...