maritbet girişmaritbet
Fuzul Yapı Başakşehir Olimpia Park AVM'nin yanına butik rezidans yapıyor!

Fuzul Yapı Başakşehir Olimpia Park AVM'nin yanına butik rezidans yapıyor!

Başakşehir’de gerçekleştirdiği birçok projeyle adından söz ettiren Fuzul Yapı, yeni projesi Olimpa Rezidans’ı Olimpa AVM’nin yanı başında hayata geçiriyor. 11 katlı projede AVM’ye doğrudan geçiş imkanı bulunuyor

Türkiye'nin ilk bölgesel AVM'si Olimpa'yı Başakşehir'e kazandıran Fuzul Yapı, şimdi de kendi alışveriş merkezine sahip projesi Olimpa Rezidans'ı gerçeğe dönüştürdü.

Başakşehir'de bugüne kadar birçok proje gerçekleştirerek Kent Ariva, Kent Neriva, Kent Evila gibi bölgenin çehresini değiştiren projelere imza atan Fuzul Yapı'nın Başakşehir'e kazandırdığı Olimpa Rezidans, 11 katlı bir yapı olarak Olimpa Alışveriş Merkezi'nin üzerinde yükseliyor.

Fuzul Yapı'nın 2000 yılında Başakşehir bölgesinde proje üreten ilk özel şirket olduğunu belirten Fuzul Grup sözcüsü Eyüp Akbal, birçok gayrimenkul projesi gerçekleştirdikleri Başakşehir'e, Olimpa Rezidans ile çarpıcı bir proje daha kazandırdıklarını söyledi.

Olimpa Rezidans'ın, mimari özelliği sayesinde Olimpa AVM'ye direkt geçişler sağladığını belirten Akbal,  “Böylece rezidansta oturanlar istedikleri zaman, dışarı çıkmadan evlerinden alışveriş merkezine ulaşarak her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Olimpa Rezidans'ta oturumun Ağustos 2013'te başlayacağını söyleyen Eyüp Akbal, 3+1 ve 150 metrekare olmak üzere standart 40 daireden oluşan dairelerin yüzde 50'sinin satıldığını ifade etti.

Başakşehir Metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan ve 7 bin 200 metrekare kapalı alandan oluşan akıllı bina konseptindeki Olimpa Rezidans'ın, hayatın yoğun koşturmacası arasında ihtiyaç duyulan her şeyi sakinlerinin ayağına getirdiğini belirten Akbal, şunları söyledi:

Manzaralı fitness salonu

“Olimpa Rezidans'ta, fitness, spor salonu, her daireye 1 araçlık kapalı otopark, vale, temizlik, 24 saat güvenlik, resepsiyon ve daha birçok ayrıcalıklı hizmeti maksimum konforla sağladık. Girişte resepsiyon, son katta ise panoramik manzaralı fitness salonu olmak üzere toplam 11 kattan oluşan Olimpa Rezidans'taki hizmetlerle, sakinlere güvenli, özel ve prestijli bir hayat sunuyoruz.”

AVM'nin avantajlarına değinen Akbal, “Akşam evinize geldiğinizde sizi resepsiyonist karşılayarak asansöre kadar geçiriyor. Evde hazırda yemeğiniz yok ve canınız yemek yapmak istemiyorsa, Olimpa AVM'nin yiyecek-içecek katındaki tüm mağazalar emrinize amade. Market ihtiyacında da AVM' de bulunan marketi arabiliyorsunuz” dedi

Akbal, projede ayrıca, Olimpa AVM'deki eczane ile AVM geçiş noktasında yer alan Sağlık Merkezi bulunduğunu da aktardı.

Kira garantili AVM

Şubat 2011'de hizmete açılan Olimpa AVM, 12 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla Başakşehir'e hareketlilik kattı. Olimpa AVM, Türkiye'nin ilk Regional Mall'u yani bölgesel AVM özelliğiyle dikkat çekiyor. Bölgenin alışveriş ve eğlence ihtiyacını karşılamak amacıyla tasarlanan Olimpa AVM, metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor. Olimpa AVM'deki mağazalar, diğer AVM'lerin aksine kiralanmak yerine yatırımcılara satıldı. Olimpa'dan yatırım amacıyla mağaza alanlara, AVM yönetimi tarafından 5 yıllık kira garantisi veriliyor.

Olimpa AVM ile bölgenin ekonomik gücünü ve enerjisini Başakşehir'de tuttuklarını belirten Akbal, şöyle konuştu:

“Olimpa'dan önce araçla civardaki diğer AVM'lere gitmek için zaman, enerji ve para harcayan Başakşehirliler, Olimpa AVM açılınca tasarruf etmeye başladı. Günlük ziyaretçi giriş sayısı ve sosyal aktiviteleriyle rekor üstüne rekor kırarak Türkiye'deki AVM'ler arasında kendine güçlü ve farklı bir yer edinen Olimpa AVM, burada mağaza satın alan yatırımcılarını da fazlasıyla memnun etti. Başakşehir'e bu açıdan da değer kattığımız için ayrıca mutluyuz.”

3. havalimanıyla prim yapacak

İstanbul'un yatırıma en uygun ve en hızlı gelişen bölgesi Başakşehir'de yer alan Olimpa Rezidans, Atatürk Havalimanı ile Esenler Otogarı'na yakınlığı ve TEM Otoyolu bağlantısının yanı sıra, 3. Çevreyolu, 3. Köprü ve 3. Havalimanı projelerinin de güzergâhında yer alıyor. Bu konumuyla ulaşım açısından ideal noktada bulunan Olimpa Rezidans, Kanal İstanbul Projesi ile ayrıca değer kazanacak.

Ramazan ayına özel program

Başakşehir'de yaşayanların talepleri doğrultusunda etkinlikler gerçekleştirilen Olimpa AVM'de, Ramazan nedeniyle özel programlar düzenleniyor. Akbal, Başakşehir'in Olimpa AVM'de bir ay sürecek ‘Ramazan Eğlenceleri' etkinlikleri kapsamında, fasıl, Hacivat-Karagöz, Kavuklu Pişekâr, Orta Oyunu ve Nihat Hatipoğlu gibi ünlü isimlerin katılacağı söyleşiler düzenlendiğini belirtti.

Yavuz KARAMAN

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 2 bin 68 sismik izolatör var
  • 13.02.2023 16:08

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 2 bin 68 sismik izolatör var

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nuretti ...

Fuzul Yapı imza projesi Barbaros48 için ön satışa başladı!
  • 29.12.2022 11:10

Fuzul Yapı imza projesi Barbaros48 için ön satışa başladı!

Fuzul Yapı'dan açıklamaya göre, Emlak Konut GYO güvencesiyle ve hasılat paylaşım ...

Fuzul Yapı, Başakşehir’de 507 milyon TL’ye yeni arsa satın aldı!
  • 14.04.2022 13:27

Fuzul Yapı, Başakşehir’de 507 milyon TL’ye yeni arsa satın aldı!

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği arsa satış ihalesini 507 milyon TL bedel i ...

İsra Holding'den 'V' serisi
  • 24.03.2022 14:37

İsra Holding'den 'V' serisi

İsra Holding, 2022 Vizyonunu ve Yeni Projelerini düzenlediği basın toplantısıyla ...

Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu
  • 15.11.2021 14:58

Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi kapsamın ...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün çalışmaları tüm hızıyla sürüyor
  • 15.06.2021 17:26

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen Kanal İstanbul çalışmaları k ...