maritbet girişmaritbet
Dumankaya hi-Fit ile spor aktiviteleri rezidans hayatında!

Dumankaya hi-Fit ile spor aktiviteleri rezidans hayatında!

Dumankaya Esenyurt’ta hayata geçirdiği yeni projesi Dumankaya hi-Fit ile rezidans anlayışıyla spor hayatını bir arada sunmayı amaçladı

Dumankaya hi-Fit, Türkiye'de ilk kez tasarlanan ayrıcalıklı konsepti ile rezidans anlayışıyla sportif aktiviteleri bir arada sunuyor

Home Fit konsepti ve panoramik manzaralı stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireleri ile sağlık ve zindelik dolu bir yaşam sunan hi-Fit, 28 ve 32 katlı 2 görkemli kulesi ile İstanbul'un son yıllarda büyük gelişme gösteren yerleşim merkezlerinden Bahçesehir Esenyurt'ta yükseliyor.

Hem Atatürk Havalimanı'na hem de yapılmakta olan 3. havalimanına yakınlığı ile çok yüksek bir yatırım değeri sunan hi-Fit, Dumankaya projelerine özel IQ Platformu ile her dairede spor ve sağlık ile teknolojinin kusursuz birleşimini vadediyor.

hi-Fit, Home Fit konsepti ile günümüz şartlarında, yoğun tempo içinde spor yapmaya vakit ayırmanın zorluklarını ortadan kaldırıyor. Sporu zaman alan bir aktivite olmaktan çıkarıp daha mobil hale getirerek yaşamınızın merkezine yerleştiriyor.

4.500 m2'lik bir alanda kurulan bölgenin en büyük spor kompleksi Athletic-o Sports Club'da  uzman eğitmenler eşliğinde yapılabilen spor aktiviteleri bulunuyor. Fitness, squash, basketbol, pilates, kapalı ve açık yüzme havuzu ve grup dersleri ile spor seçeneklerinden kişiye özel belirlenen süre boyunca ücretsiz olarak yararlanılabiliniyor.

hi-Fit'in katkısı yalnızca Athletic-oSports Club ile sınırlı değil. Athletic-o TV ile evde de tüm ders programlarına ve sağlıklı yaşamla ilgili merak edilenlere kumanda vasıtasıyla ulaşılabilecek, eğitmenler denetiminde tüm bireysel ve grup dersleri evde yapılabilecek.

hi-Fit'te açık hava terasları da bulunuyor. hi-Fit'in 28 ve 32 katlı iki kulesinde dairenize taşınan spor ruhu, akıl oyunları terasından mini golfe, pilates ve yogadan açık hava spor aletlerine, dinlenme terasından gözlem terasına kadar 17 açık hava terasında 17 aktivite ile devam edecek. İki kulenin farklı katlarına yerleştirilmiş bu açık alanlar sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor. 

Tek tuşla kontrol

Yalnızca Dumankaya projelerine özel bir ayrıcalık olan Dumankaya IQ Platformu ile tek tuşla Home Fit ayrıcalıklarına ulaşabiliyor. hi-Fit'in IQ teknolojisiyle donatılmış akıllı evlerinde sporla teknoloji birleşiyor. Bir dokunuşla IQ sağlık platformuna bağlanılabiliyor, TV'nin, müzik sisteminin sesi kısılıp açılabiliyor, klima kullanılabiliyor, ışıklar ayarlanabiliyor. Üstelik IQ Platformu bir Kişisel Asistan gibi tatil planlarından hediye gönderimlerine hayatını kolaylaştırıyor.
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dumankaya Hi-Fit projesinin reklam filmi yayında
  • 16.04.2014 13:59

Dumankaya Hi-Fit projesinin reklam filmi yayında

Geniş yeşil alanlara sahip olan proje spor ve sağlıklı yaşam temasıyla dikkat çe ...

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir foto galerisi yayında
  • 16.04.2014 13:42

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir foto galerisi yayında

Şirketin yeni projesi, spor ve sağlıklı yaşam temasıyla Bahçeşehir'de satışa çık ...

Evinizden çıkmadan fit kalmaya hazır olun!
  • 08.02.2015 13:57

Evinizden çıkmadan fit kalmaya hazır olun!

Dumankaya İnşaat tarafından Esenyurt’ta fit bir yaşama kapı açan Dumankaya Hi-fi ...

Dumankaya’dan daha iyi kiracı mı olur?
  • 21.09.2014 09:39

Dumankaya’dan daha iyi kiracı mı olur?

Dumankaya İnşaat Bahçeşehir’e fit bir yaşam alanı getiriyor. ...

Evde spor yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı
  • 30.08.2014 12:28

Evde spor yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı

Bahçeşehir'de iki blok halinde yükselen Dumankaya Hi-Fit ...

Yatırım değeri 200 milyon lira olunca...
  • 27.08.2014 11:35

Yatırım değeri 200 milyon lira olunca...

20 dönüm arsa üzerinde 610 daireden oluşan Hi-Fit, fit ve zinde kalmaya olanak s ...