maritbet girişmaritbet
Yunus Otel Marmaris hizmete girdi!

Yunus Otel Marmaris hizmete girdi!

Genç ve dinamik otel restoran zinciri FarosGroup’un, Marmaris’teki Grand Hotel Faros ve Faros Beach Pub’dan sonraki yatırımı olan Yunus Otel geçtiğimiz hafta ilk misafirlerini kabul etmeye başladı

Faros Grubu, Türkiye'deki büyümesine ve yatırımlarına Türkiye'nin gelişen şehirlerinden biri olan Marmaris'inUzunyalı mevkiinde açtığı Yunus Hotel ile devam ediyor.

Faros Group Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akgül “Türkiye'deki varlığımızı büyütmeye devam ederken, hızla gelişmekte bir tatil merkezi olan Marmaris'te başladığımız yolculuğumuza Faros olarak burada devam edebilmek bizi çok mutlu ediyor. Faros'un bu yeni turizm yatırımının hem uluslararası hem de yerel misafirler için ilgi çekici olacağına inanıyoruz." dedi.  

Hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenleri düşünerek tasarlanan Marmaris Yunus Hotel konuklarına yepyeni ve kaliteli bir atmosfer sunuyor. Otelde 50 adetdeniz/havuz manzaralı oda bulunuyor. Ayrıca Yunus Hotel, büyük yüzme havuzu, çocuk havuzu, havuz barı, plaj barı, otele ait özel plajı, şemsiye ve şezlongları ile yaz sezonu boyunca misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı hedefliyor.

Otelin restoranındaise Faros'un İstanbul'daki Dine&Winekonsepti ile benzer bir menü var. Restoran Türk Mutfağı kültürünü ve Dünya Mutfak esintilerini harmanlayarak misafirlerine sıra dışı damak tatlarını sunuyor.

FarosGroup, Marmaris'teki yatak kapasitesini 500'e çıkarırken Türkiye'nin Ege ve Marmara bölgesinde turizm, konaklama ve yiyecek-içecek sektörlerinde hizmet veriyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yunus Otel Marmaris hizmete girdi!
  • 17.04.2013 17:01

Yunus Otel Marmaris hizmete girdi!

Genç ve dinamik otel restoran zinciri FarosGroup’un, Marmaris’teki Grand Hotel F ...