maritbet girişmaritbet
The Ritz-Carlton Hotel Company 2016’ya kadar otel ve tatil köyü sayısını artıracak!

The Ritz-Carlton Hotel Company 2016’ya kadar otel ve tatil köyü sayısını artıracak!

The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. portföyündeki mülklerin sayısını 2016'ya kadar dünya genelinde otel ve tatil köyü yatırımlarını 100'ün üzerine çıkaracak büyük genişleme ve gelişme girişimini duyurdu

The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. portföyündeki mülklerin sayısını 2016'ya kadar dünya genelinde otel ve tatil köyü yatırımlarını 100'ün üzerine çıkaracak büyük genişleme ve gelişme girişimini duyurdu. Fas'tan Japonya'ya, İsrail'den Hindistan'a uzanan bu plan, markayı, JD Powers gibi lüks konaklama liderleri için bir ilk olan turistik bölgelere ve başkentlere kadar genişletecek. 

Başkan ve operasyon direktörü Herve Humler şunları söyledi: “Otel projelerinin güçlü iletişim hatları, Ritz-Carlton ürünleri ve hizmetleri için aralıksız yoğun bir talep olduğunu işaret ediyor. Şirketin devam eden pozitif büyümesinden çok memnunuz." Humler şöyle öngördü: "Dünya çapında ve özellikle Asya ve Orta Doğu'da, 2016'ya kadar üst düzey lüks konaklama ve yaşam tarzına egemen marka olacağız.” 

Son 12 ayda, The Ritz-Carlton, Porto Riko'da bir Ritz-Carlton Rezervi olan Dorado Beach'i, Birleşik Arap Emirlikleri başkentinde denize nazır bir tatil köyü olan The Ritz-Carlton, Abu Dhabi'yi ve Avusturya'da nefes kesen bir Avrupa şehri olan Viyana'da bulunan markanın ilk otelini içeren üç ikonik mülkün açılışını yaptı. 

Bu yılın son çeyreğinde, Çin'de iki mülk olan the Ritz-Carlton, Chengdu ve The Ritz-Carlton, Tianjin'i de içeren en az altı yeni Ritz-Carlton otelinin açılması planlanmaktadır. The Ritz-Carlton Aruba baş döndürücü Karayip portföyüne eklenecek ve lüks marka, The Ritz-Carlton, Herzliya, İsrail; The Ritz-Carlton, Almaata, Kazakistan ve The Ritz-Carlton, Bangalore, Hindistan ile üç yeni ülkeye girecek. 

Bu, 2014'te Kyoto, Japonya; Nanjing, Çin; Rabat, Fas; Kahire, Mısır; Manesar, Hindistan ve Bali, Endonezya'yı da içeren rekor sayıda açılışla devam edecek. 2015 itibarıyla, The Ritz-Carlton, Cabo San Lucas; Oman, Muscat; Bali, Endonezya; Ho Chi Minh, Vietnam; Tunis, Tunus ve Haikou, Çin'de birinci sınıf lüks oteller ve tatil köyleri açmaya devam edecek.

Ayrıca Montreal, Kanada; Herzliya, İsrail ve Almaata, Kazakistan'da Rezidanslar açılacak. Humler: "The Ritz-Carlton ile Rezidansların yükselmesi etkileyici oldu. Varlıklı müşteriler bu yaşam tarzı seçeneklerini, kendi kat mülkiyetlerinin ve evlerinin otellerimizde gördükleri ayrıcalıklı yöntemlerle düzenleneceğini bildiklerinden tercih ediyorlar," dedi. “İkinci veya üçüncü ev de olsa ana rezidans da, bu, müşterilerimizin The Ritz-Carlton için duyduğu yakınlığa büyük bir kanıttır.”

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

The Ritz-Carlton Hotel Company 2016’ya kadar otel ve tatil köyü sayısını artıracak!
  • 12.09.2013 11:25

The Ritz-Carlton Hotel Company 2016’ya kadar otel ve tatil köyü sayısını artıracak!

The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. portföyündeki mülklerin sayısını 2016'ya ...