maritbet girişmaritbet
Terassu Otel’de yönetim değişti hedefler büyüdü

Terassu Otel’de yönetim değişti hedefler büyüdü

Terrassu Otel’de Kemal Besken’e ortak olan Hamza Ceviz, bir dizi yenilik için kolları sıvadı

 

 

Terassu Otel'de Kemal Besken'e ortak olan Hamza Ceviz, bir dizi yenilik için kolları sıvadı. Bugüne kadar üst düzey yerli turisti ağırlayan Terassu Otel Bodrum, artık İngiliz, Alman ve Ruslardan oluşan bürokrat ve ünlüleri de ağırlayacak.

İşadamı Kemal Besken'in 2008 yılında faaliyete geçirdiği Bodrum ilçesine bağlı Hebilköy mevkiinde hizmet veren Terassu Otel'e yeni ortak geldi. Silahtar Turizm Ticaret A.Ş'nin sahibi Hamza Ceviz'in otele ortak olması ile Terassu Otel Bodrum'da hedefler de büyüdü. Ceviz, servisten işletmeciliğe önceliklerinin kalite olduğunu belirterek, Terassu Otel Bodrum'da Alman-İngiliz ve Rus'lardan oluşan üst düzey turiste hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Turizmde edindiği 20 yıllık tecrübesini işletmeciliğini üstlendiği Bodrum Terassu Otel'de konuşturmaya başlayan Ceviz, ünlülerin tatil mekanı Terassu Otel'i üst düzey yabancı turistin de vazgeçilmezi yapmayı planlıyor. Terrassu Otel Bodrum'un yeni hedeflerini açıklayan Ceviz, “Terassu Otel Bodrum'u 6 yıllığına işletmek üzere kiraladık. Öncelikli amacımız Almanya, İngiltere ve Rusya gibi ülkelerin de üst düzey işadamlarına ev sahipliği yapmak. Bu ülkelerdeki birçok işadamıyla bağlantıya geçip Terassu Otel Bodrum'la ilgili tanıtımlar gerçekleştirdik. Geri dönüşlerimiz çok güzel. Bu yıl dünyaca tanınmış işadamlarını otelimizde ağırlamak mümkün olacak” dedi.
 
Butik otel zinciri oluşturacak
Silahtar Turizm Ticaret olarak yeni hedeflerinin de bulunduğunu açıklayan Ceviz, kısa bir süre içinde butik otel zinciri kurmak niyetinde olduklarının altını çizdi. Butik otel zihniyetinde servisten işletmeciliğe birçok alanda kaliteyi ön plana çıkaracaklarını kaydeden Ceviz, “Terassu Otel Bodrum'da Kemal Bey ile ortak olduk. Ancak Kemal Bey'den ayrı olarak kendi şirketimiz bünyesinde Butik zincir otel oluşturmak için de çalışmalarımız var. Türkiye'de hizmet veren birçok otel ticari yönden temiz değil. Borçlu olmayan otel bulduğumuz an zincir oluşturacağız. Zincir otel için aklımızda bazı isimler var, ama ismi net şu olur demek için henüz erken” şeklinde konuştu.
 
20 milyon Euro'luk yatırım planlıyor
Butik otel zinciri oluşturmak için 20 milyon euro'luk bütçe ayırdıklarını kaydeden Ceviz, “Bu yıl Bodrum'da yeni oteller almayı planlıyoruz. Fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Fizibilite çalışmaları biter bitmez bünyemize 2 yeni otel eklemiş olacağız. Sonraki hedefimiz ise sıfırdan otel planlamak” bilgisini verdi.

Terassu Hotel, Bodrum yarımadasının kuzeyindeki en bakir koylardan biri olan Mavi Bayraklı Hebil koyunda bulunuyor. Terassu Otel Bodrum, 10 dönüm arazi üzerinde 55 odalı 18 sabit villadan oluşuyor. 
Terassu Otel Bodrum'un ayrıca 2 bin 500 metrekare özel plajı, deniz içi özel güneşlenme terası, cafesi, Spa-Spor ve fitness salonu da bulunuyor.
  • Etiketler:

Yorum Yaz