maritbet girişmaritbet
Cunda Begonvilla Evleri'nde tatil fırsatı!

Cunda Begonvilla Evleri'nde tatil fırsatı!

Ege Denizi'ne açılan Ayvalık Boğazı ve Midilli Adası'nı gören manzarısı ile mükemmel tatil fırsatı yaşatıyor.

Cunda'nın ilk ve tek misafir evi Begonvilla Evleri, harika bir bahçeye sahip, Ege Denizi'ne açılan Ayvalık Boğazı ve Midilli Adası'nı gören eşsiz manzarası ile tarihi eser tanımlı Cunda'ya has taş evlerden biri.Cunda tepelerini gezen herkesin büyülendiği, değişik duygulan bir arada hissettiren bu adada, Begonvilla Evleri konumu ve iç dekorasyonun sıcaklığı misafirlerine kucak açıyor.

100 yıllık misafir evleri aslına uygun şekilde restore edilip dış görünümleri Cunda evlerine özgü hale getirildi. İç kullanım alanları ise günümüzün şartlarına cevap verebilecek konfor ve donanıma" sahip.
Meral ve Sami Bonfil çifti 25 yıl önce tatil için geldikleri Cunda'ya ve buradaki rengârenk begonvillerle kaplı Rum evlerine o kadar hayran kalmışlar ki, köyden bir ev satın almak için hemen kollan sıvamışlar. Yıllarca tüm tatillerde İstanbul-Cunda arası mekik dokumuş çift ailenin genişlemesi ve gelen misafirler de düşünülerek "neden burada bir misafir evi olmasın ki" diyerek çıkmışlar yola. Yıllar sonra arazinin içine şimdi adlan Begonvilla olan iki ev daha inşa ettirmişler ve 2010 yılında ilk kez hizmete açılmış. Misafir evleri aslına uygun şekilde restore edilmiş, dış görünümleri Cunda evlerine özgü kara taş ile örtülmüş. İç kullanım alanları ise bir evde ihtiyaç duyulacak her şarta uygun donanımda.

Begonvilla günlük, haftalık, aylık olarak kiralanabiliyor. İster ailenizle ister çift olarak veya tek başınıza kafa dinlemeye gelebileceğiniz ideal bir ortam. Evler, Begonvilla 1 ve Begonvilla 2 olarak sizleri ağırlıyor. Begonvilla 1, üç yatak odası, iki banyo, salon ve açık mutfaktan; Begonvilla 2 ise iki yatak odası, bir banyo, bir wc, salon ve açık mutfaktan oluşuyor.

Her iki evde tüm beyaz eşyalar, yatak takımları, banyo takımları, mutfak gereçleri mevcut.
Yeni oluşturulan organik bostanda misafirler diledikleri gibi yetiştirilen sebzelerden faydalanabiliyorlar.

Cunda'ya ulaşım Cunda'ya ulaşım için İstanbul'dan Yenikapı Bandırma feribotu ile iki saatlik bir deniz yolculuğunun ardından karayolu ile devam ederek Bandırma-Cunda arası 235 km yol almak gerekiyor.
Diğer bir seçenek ise Sabiha Gökçen Hava Limanında BORAJET uçakları ile Edremit Körfezi'ne (her gün) uçmak. Havaalanından sonra ise 35 km'lik kara yolu için taksiler mevcut.

 

Begonvilla Evleri, Cunda Adası

Bakkal Sok. No: 30 Ayvalık

{0532)321 16 27

www.begonvillahouses.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz