maritbet girişmaritbet
TOKİ çalışanlarına 'daha iyi hizmet nasıl verilir' kursu

TOKİ çalışanlarına 'daha iyi hizmet nasıl verilir' kursu

Ankara, İstanbul ve İzmir'de görev yapan yönetim kadrosuna mensup 52 şube müdürünü Ankara'da toplayan TOKİ, '2011 yılında daha kaliteli hizmet nasıl verilir?' konusunu masaya yatırdı


 

 
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 500 bin konut hedefini yakalamaya sayılı günler kala çalışanlarını kampa aldı. Ankara, İstanbul ve İzmir'de görev yapan yönetim kadrosuna mensup 52 şube müdürünü Ankara'da toplayan TOKİ, '2011 yılında daha kaliteli hizmet nasıl verilir?' konusunu masaya yatırdı.

Yurt genelinde başlatılan konut hamlesinin lokomotifi haline gelen TOKİ, yoğun tempoyla hizmet sunan çalışanlarını kişisel gelişim kampına aldı.

Hızlı iş yaşamının getirdiği her türlü sorunla başa çıkma konusunda destekleyici bilgileri içeren seminer üç gün sürdü. İki grup halinde yapılan seminerlere katılan kurum çalışanlarına, uzman öğreticiler tarafından 'stres yönetimi, kriz yönetimi, kurumsal iletişim, anlaşmazlık yönetimi, zaman ve toplantı yönetimi, diksiyon ve beden dili, topluluk önünde konuşma, liderlik ile imaj' gibi konularda dersler verildi.

Seminer programı hakkında bilgi veren TOKİ Personel Dairesi Başkanı Mustafa Müderrisoğlu, iş yükünün artmasına rağmen hizmet kalitesinin düşmemesi için 'hizmet içi eğitime' özel önem verdiklerini ifade ederek, "TOKİ, Türkiye'nin en hızlı çalışan kurumlarından birisi. Çalışanlarımızın zinde kalması Türkiye ekonomisinin geleceği adına hayati önem taşıyor. Yapılan işlerde hız, sağlamlık ve verim kavramlarını bir arada tutabilmek için çalışanlarımızı kişisel gelişim kurslarına aldık. Söz konusu kursları her kademe yöneticiyi kapsayacak şekilde genişleterek sürdürmek istiyoruz." dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz