maritbet girişmaritbet
Soyak’a Uluslararası Arenada “Tanınmış Marka Statüsü”

Soyak’a Uluslararası Arenada “Tanınmış Marka Statüsü”

Soyak, Türk Patent Enstitüsü’nün Uluslararası arenada marka tescilini kapsayan “Tanınmış Marka” statüsüne layık görüldü. Tanınmış Marka statüsü, Soyak’a sadece Türkiye’de değil uluslararası hukukta da büyük avantajlar sağlıyor


 


Soyak, 50 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye'nin geleceğine yatırım yapma hedefiyle faaliyetlerini sürdürürken
Gayrimenkul, Enerji, Döküm ve Çimento-Beton sektörlerindeki ürün ve hizmet kalitesiyle başarılara imza atıyor.
 
Toplumun beğenisini ve güvenini kazanan Soyak markası, Türk Patent Enstitüsü tarafından “Tanınmış Marka” statüsüne sahip olarak bir kez daha tescillendi. 2006 yılından bu yana uluslar arası arenalarda marka tescilleri bulunan Soyak, 2007 yılından bu yana da Hazır Beton emtiaları kapsamında tanınmış marka statüsünde yer alıyor.
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, Soyak'ın Sürdürülebilir Yaşam anlayışı doğrultusunda gerçekleştirdiği faaliyetlerle, toplumun yaşam kalitesine katkıda bulunmayı hedeflediğini; Soyak markasına yapılan yatırımların ardında güçlü kurumsal altyapının olduğunu belirtti.  
 
Çamlıbel, Soyak'ın iş yapma süreçlerinden, projelere her alanda uluslararası kalite standartlarında yönetim ve faaliyet bilinciyle, güvenilir ve güçlü bir marka olduğunu vurguladı. Markalaşma sürecinin uzun soluklu stratejik planlarla şekillendiğini belirten Çamlıbel, bir toplumun sahip olduğu güçlü markaların o toplumun gelişmişlik düzeyiyle doğrudan bağlantılı olduğunu vurguladı.
 
Sektörde herkes tarafından bilinen, sayılan marka olarak tarif edilen “Tanınmış Marka” statüsü, uluslararası arenada markaya önemli avantajlar sağlıyor. “Tanınmış Marka” statüsü, Türk Patent Enstitüsü Markalar Dairesi Başkanlığı'nın, kurumun büyüklüğü, çalışan sayısı, piyasaya hakimiyeti; ürün ve hizmetlerinin piyasadaki yaygınlığı, pazar payı, yıllık satış miktarı, markanın bilinirlik düzeyi gibi kapsamlı kriterleri içeren değerlendirme süreci sonunda veriliyor.
2005 yılında, dünya çapında tanınmış “Superbrands” kurumu tarafından “Türkiye'nin Süper Markaları” kataloğuna gayrimenkul sektöründen dahil edilen tek kurum olan Soyak; 2007 yılında da yine gayrimenkul sektöründe ilk ve tek  “Ulusal Kalite Başarı Ödülü”ne layık görülen kurum olmuştu.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz