maritbet girişmaritbet
Senior Assist Huzurevleri Türkiye'ye geliyor!

Senior Assist Huzurevleri Türkiye'ye geliyor!

Belçikalı huzurevi zinciri Senior Assist, Türk yaşlılarına ilginç hizmetler sunmayı hedefliyor

 

Belçikalı huzurevi zinciri Senior Assist, Türk yaşlılarına ilginç hizmetler sunmayı hedefliyor.
 
Güney Amerika, İngiltere, İspanya ve Belçika başta olmak üzere dünya genelinde 42 huzurevi bulunan şirket, ilk etapta Güre'de 80 yatak kapasiteli, Beylikdüzü'nde ise 280 yatak kapasiteli 60 yaş ve üstü için merkezler kurmaya hazırlanıyor. Senior Assist, 5 yıl içinde yatak kapasitesini 5 bine çıkarmayı planlıyor. Yaşlı ergonomisi düşünülerek inşa edilen Senior Assist merkezlerinde her katın değişik zevklere uygun olarak farklı renk, koku ve görsellerle tasarlandığını söyleyen Senior Assist Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bengi Tutak, “Spa ve tedavi merkezleri bulunan +60 Yaşam Evi'mizde çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler de yer alıyor” dedi.
 
Kısa süre önce Türkiye pazarına giren huzurevi zinciri Senior Assist, 60 yaş ve üstü için kuracağı merkezlerde tango dersinden ahşap boyama kursuna, pilatesten yogaya çeşitli hizmetler sunacak. Şirket, ikinci baharını yaşayan yaşlılar için huzurevi içinde nikah dairesi ve düğün salonu da açmayı hedefliyor.
 
Yoga, pilates ve masaj
Merkezlerinde yoga, pilates, dans, günlük vücut egzersizleri, vücut masajları, doğa yürüyüşleri, yüzme ve fitness hizmeti de sunduklarını belirten Tutak, “Yaşlıların sağlığı kadar mutluluklarına da önem veriyoruz. Bu misyon doğrultusunda merkezlerimizde çok farklı aktiviteler hayata geçireceğiz. Bunlardan bir tanesi de yaşlılar için organize edilecek tango kursları. Tango terapi uygulamaları yaşlıların, spontanite becerilerini geliştirmesi, ruh sağlıklarını güçlendirmesi, kişisel gelişimlerine katkı sağlaması ve bu gelişim süreçlerinin yaşam kaliteleri üzerinde yaratacağı olumlu etkiler açısından da önem taşıyor” diye konuştu.
 
İkinci bahar evlilikler sunacak
+60 Yaşam Evi merkezlerine ek olarak önümüzdeki dönemde yaşam köyü projesini de hayata geçirmek istediklerini söyleyen Bengi Tutak, şu bilgileri verdi: “Yaşam köyümüzde eğer mümkün olursa bir nikah dairesi ve düğün salonu da açmayı hedefliyoruz. Birbirleriyle burada tanışan yaşlılar yaşamlarının daha güzel geçmesi için mükemmel arkadaşlıklar kurabiliyor. Senior Assist olarak bizler de onların mutluluğunu sağlayacak hayat arkadaşlıklarına destek olmayı arzu ediyoruz.”
 
Tutak, “Yaşam köylerimizden ev satın alınabilecek ya da kiralama yapılabilecek. Kiralarımız 1.500 liradan başlayacak. Bu merkezlerde eğlence alanları, süpermarketler ve spor merkezleri de yer alacak” dedi.
Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Memur emeklisi Yozgat'taki köyüne huzurevi yaptırdı
  • 13.11.2017 14:11

Memur emeklisi Yozgat'taki köyüne huzurevi yaptırdı

Memur emeklisi Cihan Öztürk, Yozgat'taki köyüne yaşlıların bir arada kalması içi ...

Sultangazi'ye Huzurevi ve Yaşlı Hizmet Merkezi kurulacak!
  • 05.07.2012 11:45

Sultangazi'ye Huzurevi ve Yaşlı Hizmet Merkezi kurulacak!

İstanbul İl Özel İdaresi tarafından Sultangazi’de yaptırılacak olan huzurevi, 9 ...

Senior Assist Huzurevleri Türkiye'ye geliyor!
  • 25.06.2012 10:28

Senior Assist Huzurevleri Türkiye'ye geliyor!

Belçikalı huzurevi zinciri Senior Assist, Türk yaşlılarına ilginç hizmetler sunm ...