maritbet girişmaritbet
Migros 1000’inci mağazasını hizmete açtı!

Migros 1000’inci mağazasını hizmete açtı!

Migros açıklamasına göre, 4250 metrekarelik alanı, 17 kasası, 30 bin çeşit ürün yelpazesi ve toplam 120 kişilik çalışma kadrosu ile Şanlıurfa’nın en büyük mağazası ve ilk hipermarketi olma özelliğini taşıyan Şanlıurfa 5M Migros, bugün Migros Grubu Genel Müdür Yardımcısı Fuat Yanar’ın katılımı ile gerçekleşen törenle hizmete açıldı

Migros açıklamasına göre, 4250 metrekarelik alanı, 17 kasası, 30 bin çeşit ürün yelpazesi ve toplam 120 kişilik çalışma kadrosu ile Şanlıurfa'nın en büyük mağazası ve ilk hipermarketi olma özelliğini taşıyan Şanlıurfa 5M Migros, bugün Migros Grubu Genel Müdür Yardımcısı Fuat Yanar'ın katılımı ile gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Bininci mağaza onuruna bin kişilik pasta kesilen Şanlıurfa 5M Migros'ta, açılışa özel fiyat avantajlarının yanı sıra bin kişi de kasadan bedava geçecek. Yaptıkları alışveriş sonrası kasaya giden bin müşteri, kasiyerler tarafından aldıkları güzel haber sonrası, yaptıkları alışverişleri için ödeme yapmayacak.

Şanlıurfa'nın yerel lezzetlerinden, bin kişi için çiğ köfte yoğurulan mağaza açılışında, sebze meyveler ve bölgenin yerel lezzetleri de raflarda yerini aldı. Şanlıurfa 5M Migros'ta çeşitli seçenekleriyle şarküteri ve et ürünleri, mutfak, çocuk, banyo ve elektroniğe dair onbinlerce ürün,  Şanlıurfalılarla buluştu.

5M Migros, tüketiciler için yepyeni bir alışveriş deneyiminin de habercisi oldu. Her bireyin farklı ilgi alanlarına hitap eden "Yaşam Alanları" Şanlıurfalı tüketiciyle ilk defa 5M Migros ile buluştu. Mutfak, Çocuk, Elektronik, Züccaciye, Banyo gibi yaşam alanlarında çok geniş bir yelpazede 30 binden fazla çeşit ürünün sunulduğu Şanlıurfa 5M Migros'ta, tüketicilerin hem alışveriş yapıp hem de keyifli vakit geçireceği cafe, restaurant gibi sosyal alanlarda bulunuyor.

Şanlıurfalıların 5M Migros ile tanıştıkları ‘Mutfak Yaşam Alanı'nda mutfak masasından pratik, dekoratif, fonksiyonel, çeyizlik züccaciyeye kadar tüketicinin mutfakla ilgili aradığı her şey fiyattan satışa çıktı.

Bir marketin içerisinde bulunabilecek en geniş züccaciye ve oyuncak reyonuna sahip olan Şanlıurfa 5M Migros, Şanlıurfalı kadınların ve çocukların uğrak yeri olacak. Açılış gününde Migros Grubu, züccaciyede ikincisi yüzde 50, tüm oyuncaklarda yüzde 30 ve bakım ürünlerinde markalara özel yüzde 50 indirim yaptı.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Migros, Konya’daki 17. mağazasını M1 Konya AVM’de açtı
  • 26.06.2021 14:53

Migros, Konya’daki 17. mağazasını M1 Konya AVM’de açtı

Türkiye'nin dört bir yanında 67 yıldır hizmet veren Migros, Konya’daki 17. mağaz ...

CarrefourSA'nın 34 mağazası Migros'a devrediliyor
  • 21.05.2021 12:12

CarrefourSA'nın 34 mağazası Migros'a devrediliyor

CarrefourSA'nın 34 mağazasının kiracılık hakkının Migros'a devredilmesine Rekabe ...

Ruffles, boş ambalaj atıklarından futbol sahası inşa edecek
  • 05.05.2021 11:16

Ruffles, boş ambalaj atıklarından futbol sahası inşa edecek

Ruffles, Migros desteğiyle boş ambalaj atıklarından futbol sahası inşa ederek ye ...

Migros ve CarrefourSA'dan 34 mağaza için anlaşma
  • 08.01.2021 09:49

Migros ve CarrefourSA'dan 34 mağaza için anlaşma

CarrefourSA ve Migros çeşitli illerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, Migros’a dön ...

Akçansa, sektörün ‘en beğenilen’ şirketi oldu
  • 10.12.2020 06:45

Akçansa, sektörün ‘en beğenilen’ şirketi oldu

Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle düzenl ...

Migros, ekim ayında 11 satış mağazasını hizmete açtı
  • 05.11.2020 10:03

Migros, ekim ayında 11 satış mağazasını hizmete açtı

Migros Ticaret AŞ, ekim ayında 11 satış mağazasını hizmete açtı. ...