maritbet girişmaritbet
Kasımpaşaspor'un yönetimi zenginler klubü gibi!

Kasımpaşaspor'un yönetimi zenginler klubü gibi!

Kasımpaşaspor’u satın alan Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, kulübün yeni yönetim kurulunu açıkladı. Kulüpte başkanlık koltuğuna İstinyepark’ın ortaklarından Zafer Yıldırım oturdu. Listede İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov Gurbanoğlu da var

 

Kasımpaşaspor'u satın alan Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, kulübün yeni yönetim kurulunu açıkladı. Kulüpte başkanlık koltuğuna İstinyepark'ın ortaklarından Zafer Yıldırım oturdu. Listede İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov Gurbanoğlu da var.
 
CİNER Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner'in satın aldığı Kasımpaşaspor'un yeni yönetim kurulu listesi açıklandı. Beşiktaşlı zengin işadamlarının çoğunlukta olduğu kulüpte başkanlık koltuğuna ise İstinyepark'ın ortaklarından Zafer Yıldırım oturdu. Beşiktaş Group Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kalkavan ve Azeri işadamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'nun da bulunduğu yeni yönetim kurulunu değerlendiren Zafer Yıldırım, “Türk futboluna yeni bir model kazandıracağız. Yeni bir taraftar kitlesi oluşturup yatırım yapacağız. Kulübün şu anki bütçesi 8-10 milyon lira aralığında” dedi.
 
Dernek yapısı değişmeli
 
Turgay Ciner'in yeni yönetim kurulunu belirlerken sektörü bilen isimlerle çalışmak istediğini anlatan Zafer Yıldırım, şu bilgileri verdi: “Son yıllarda futboldaki gelişmeler çok iyi değil. Dernekleşme futbolun gelişimine olumsuz katkı yapıyor. Bu yapının biran önce değişmesi gerekiyor. Dernek statüsündeyken projelerin hayata geçmesi kolay olmuyor. Kasımpaşaspor'u örnek bir model olarak yeniden kurguluyoruz. Kulüp için öncelikli hedefimiz taraftar kitlesini arttırmak. Daha sonra tesisleşmeye yatırım yapılacak.”
 
Bütçemiz 10 milyon lira
 
Kasımpaşaspor'un mevcut bütçesinin 8 milyon lira ile 10 milyon lira arasında değiştiğini anlatan Zafer Yıldırım, şöyle konuştu: “Bütçemiz şuan için çok yüksek değil. Ancak bu bütçeler Süper Lig'de ciddi oranda artıyor. Biz de bu bütçeleri arttırmayı planlıyoruz. Sponsorluk çalışmaları da mutlaka olacaktır. Lisanslı taraftar ürünü yatırımları da gerçekleşecek. Türk futbolunun artık mevcut kavgaları bir kenara bırakıp gelişmesi için herkesin bir şeyler yapması lazım.”
 
Göztepespor'a benziyor
 
Altınbaş Holding'in de bir kaç yıl önce Göztepespor'u satın aldığını hatırlatan Yıldırım, “Altınbaş'ta bizim gibi bir model geliştirmeye çalışıyor. Ancak onlar biraz daha yavaş gidiyor. Artık günümüz futbolunda bunları görmek mümkün. Avrupa'da bir çok kulüp profesyonel yönetimlerle büyüyor. Türkiye'de de bunlara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Daha önceden de futbolda yöneticilik yaptım” dedi.
 
Kasımpaşaspor'un yeni yönetim kurulu
 
Turgay Ciner
Zafer Yıldırım
Hasan Hilmi Öksüz 
Can Kaymak
Ahmet Misbah Demircan
İhsan Kalkavan
Mübariz Mansimov Gurbanoğlu
Mehmet Turgut Yılmaz
Mehmet Fatih
 
İstinyePark'ın cirosu 1.2 milyar lirayı buldu
 
KULÜBÜN Başkanlık koltuğuna oturan Zafer Yıldırım Orjin Group'un ortakları arasında yer alıyor. Deri ve tekstil kökenli grup, son yıllarda gayrimenkul projeleriyle öne çıkmaya başladı. Doğuş Holding'le birlikte İstinyePark'ı yaptı. Önündeki en önemli yatırım projeleri de gayrimenkul ve turizmde. İstinyePark'taki mağazaların yıllık cirosu ise 1.2 milyar lirayı buluyor. Grubun hedefi ise İstinyePark'ın cirosunu 1.8 milyar liraya çıkarmak.
 
Denizcilik sektöründe Kalkavan öne çıkıyor
 
TÜRKİYE'nin önde gelen armatörleri arasında yer alan İhsan Kalkavan ise Beşiktaş Group'un sahibi. Kalkavan'ın şirketleri turizm, denizcilik ve finans sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Gemi inşasında iddialı olan grup, tanker ve yük gemisi de işletiyor. Grubun bir diğer iddialı olduğu alan ise turizm. Tarihi Pera Palace otelini 2006'da alan Kalkavan, otele yatırım yaptı. Otel geçtiğimiz yıldan beri turizmin hizmetinde. 
 
Mansimov, denizcilik ve turizm sektörüne yatırım yapıyor
 
AZERİ işadamı Mübariz Mansimov'a ait Palmali Grup Türkiye'deki yatırımlarını arttırıyor. Grubun cirosu 4 milyar doları buluyor. Palmali Grup turizm alanında öne çıkıyor. Bodrum'da otel ve marina projelerine yatırım yapan Mansimov, Beşiktaş sevgisiyle tanınıyor. Denizcilik sektöründe de faaliyet gösteren Azeri işadamı yeni yatırımlara hazırlanıyor.
 
Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG OLED Pop-Up Store 12-21 Kasım’da İstinyePark’ta
  • 13.11.2021 11:44

LG OLED Pop-Up Store 12-21 Kasım’da İstinyePark’ta

Kusursuz siyah ve kusursuz renkleri ile benzersiz LG OLED deneyimini keşfetme fı ...

Under Armour yenilenen konseptiyle İstinyePark'ta açıldı
  • 16.07.2021 16:54

Under Armour yenilenen konseptiyle İstinyePark'ta açıldı

Under Armour’un dünyada değişen mağaza konseptinin Türkiye’deki ilk örneği olan ...

Türksat 5A uydusu bugün hizmete başlıyor!
  • 28.06.2021 09:21

Türksat 5A uydusu bugün hizmete başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türksat 5A'nın test çalışmalar ...

Dyson Demo Store, Türkiye'de ilk kez açıldı
  • 22.06.2021 11:11

Dyson Demo Store, Türkiye'de ilk kez açıldı

Türkiye'deki ilk Dyson Demo Store'lar İstanbul İstinyePark ve Akasya AVM'de açıl ...

Radamel Falcao İstinyePark'ta objektiflere takıldı
  • 26.02.2021 11:29

Radamel Falcao İstinyePark'ta objektiflere takıldı

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldız futbolcusu Radamel Falcao ve ailesi, önceki gü ...

Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor?
  • 29.01.2021 10:58

Sol Yanım dizisi nerede çekiliyor?

Star TV’nin yeni dizilerinden olan Sol Yanım Eylül ayında çekimlerine başlandı. ...