maritbet girişmaritbet
Kale Kilit 5. kez “ihracatın yıldızı” oldu

Kale Kilit 5. kez “ihracatın yıldızı” oldu

Kale Kilit, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri’nin (İMMİB) gerçekleştirdiği 2010 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, “Metal Eşya” kategorisinde en fazla ihracat gerçekleştiren kurum olarak üst üste beşinci kez birinciliği elde etti

Kale Kilit, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri'nin (İMMİB) gerçekleştirdiği 2010 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde, “Metal Eşya” kategorisinde en fazla ihracat gerçekleştiren kurum olarak üst üste beşinci kez birinciliği elde etti. Kale Kilit, bu ödüle 2010 yılında yaptığı 62 Milyon USD'lıkihracat tutarı ile ulaştı.

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB)'in, sektöründe lider kuruluşların başarılı ihracat çalışmalarına verdiği İhracatın Yıldızları Ödülü”, 1 Nisan Cuma günü düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Kale Kilit, 2010 yılında gerçekleştirdiği 62 Milyon USD'lık başarılı ihracatı ile “Metal Eşya” kategorisinde beşinci kez birinciliği elde etti.

Kale Kilit 2010 yılında Türkiye kilit ihracatının %64'ünü gerçekleştirerek dünyanın dört kıtasında 72 ülkeye ihracat yaptı. Bugüne kadar ihracat yaptığı ülkelerin sayısı 102'ye ulaşan Kale Kilit'in ihracatta en önemli pazarları arasında Orta Doğu, Türki Cumhuriyetler ve Rusya yer alıyor.

Törende birincilik ödülünü alan Kale Kilit Yurtdışı Satış Grup Başkan Vekili Umut Ahmet Söylemez, Kale Kilit'in Türkiye'nin lider kilit üreticisi olmasının yanı sıra, uluslararası pazarlarda da başarılarını sürdürdüğünü söyledi. İhracatın, global marka olma hedeflerini destekleyen en önemli faaliyet alanı olduğunu belirten Umut Ahmet Söylemez, “2010 yılında ihracat alanında adetsel bazda bir önceki yıla göre yüzde 12 oranında artış kaydettik ve 2010 yılında 62 milyon USD ihracat gerçekleştirdik” dedi.

Umut Ahmey Söylemez, Kale Kilit'i uluslararası alanda başarılı kılan unsurlar arasında ülkelerin farklı kullanma alışkanlıklarına hitap eden çözümler sunan esnek üretim anlayışı olduğunu belirtti.

Bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar attık

Güney ve Güneydoğu Asya ile Körfez bölgesine ve Doğu Afrika'daki müşterilere lojistik destek sağlamak ve yeni pazarlar bulmak amacıyla Dubai'de Kale Kilit FZCO şirketini kurduklarını belirten Söylemez“2010 yılında Orta ve Güney Afrika, Ortadoğu ve Uzakdoğu'daki pazarların talebini zamanında karşılamak için Dubai'deki şirketi kurduk. Bu şirket, başta Güney ve Güneydoğu Asya olmak üzere Körfez bölgesine ve Doğu Afrika'daki müşterilerimize lojistik destek sağlamak ve yeni pazarlar bulmak amacıyla oluşturuldu” dedi.

Kale Kilit FZCO, başta Kale Kilit olmak üzere Kale Endüstri Holding çatısı altında bulunan kilit, çelik kapı, kapı pencere aksamları ürünlerinin dağıtım merkezi olarak Haziran 2010'da kurulmuştur.

  • Etiketler:

Yorum Yaz