maritbet girişmaritbet
Gardena 50. yılını kutluyor

Gardena 50. yılını kutluyor

Tasarımı kaliteyle birleştirerek kullanıcılarına sunan Gardena ile bir nesil birlikte büyüdü. Bu yıl, dünya çapında markalaşan Gardena, 50. yılını kutluyor

60'lı yıllarda Avrupa'da dekoratif bahçelerin moda olduğu, hobi bahçeciliğinin yükseldiği dönemde kurulan ve kısa sürede sadece Avrupa'da değil bütün dünyada bu konuda öncü hale gelen Gardena 50. yılını kutluyor. Pratik sulama aletlerinden yola çıkan ve bugün akılcı ürünlerle bahçe keyfini yaşatan Gardena, yenilikçi, fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çeken ürünler sunmaya devam ediyor. 1968'de bahçe sulamada devrim niteliğinde olan, sulama hortumu, musluk, vana ve özel bağlantılardan oluşan “Orijinal Gardena Sistemi” ile başlayan yolculuk 50. yılda, birçoğu REDDOT tasarım ödülü sahibi ürünlerle devam ediyor…

Gardena 50. yılına özel, bahçe keyfini yaşatan yenilikçi ürünler hazırlamaya devam ediyor. Bahçenizi keyifle sulamanızı sağlayacak ve canlılık verecek pratik ve sağlam hortum arabaları ve makaraları, her zaman tercih edilen ürünlerden. Sulamanın önem kazandığı bu mevsimde, Gardena Klasik Hortum Arabası ve Duvara Monte Hortum Makarası özellikle küçük ve orta büyüklükteki bahçelerde kolaylık sağlıyor. Mükemmel Gardena Premium Metal Sprey Tabanca Burnu temizlikten sulamaya kadar sizin en büyük yardımcınız. Aynı zamanda Reddot Tasarım Ödülü ile fonksiyonelliği yanında ergonomik tasarımıyla da öne çıkıyor. Gardena Klasik Sulama Tabancası ve Comfort Duş Sprey Tabanca ile Adaptör de küçük, kompakt ve fonksiyonel tasarımlarıyla tüm bahçelerde en temel yardımcı görevindeler.

Gardena'nın 50 yıllık deneyimi yenilikçi ürün geliştirme fikriyle birleşmiş ve bahçe keyfi adına en üst seviyeye ulaşılmış.

Gardena'da Yapı Taşları, Önemli Ürünler

1961:  Ulm, Almanya'da iki genç işadamı Werner Kress ve Eberhard Kastner bahçe malzemelerine yönelik bir şirket kurdular.

1968: Bahçe sulamada devrim kabul edilen sulama hortumu, musluk, vana ve özel bağlantılardan oluşan “Orijinal Gardena Sistemi” geliştirildi.

1973: Bahçede bitkileri kesmek, budamak ve şekillendirmek için ilk kez pille çalışan kesici üretildi. Ertesi sene kablosu olmayan, pilli çim biçme makinaları seriyi takip etti.

1975: Avrupa'da bahçe ile uğraşmak önemli bir hobi olarak yayılırken Gardena yenilikçi ürünler sunmaya devam etti. Sonradan seri olarak geliştirilecek sofistike makaslar tasarlandı. Özel şekilli ve kaplamalı bıçaklar ve özel tasarlanan ergonomik saplar detaylı ve güçlü kullanım sundu. Üstelik bu ürünler 25 yıl garantili olarak üretildi.

1977: 70'lerin sonunda bahçecilik Gardena Combisystem ile tanıştı. Bahçede akılcı çözümler tek sapla kullanılabilen küçük aletler zenginleştirildi. Küçük çapalar, tırmıklar, kesiciler özel tasarımlarıyla yormadan keyifli kullanım sunuyor.

1978: Yitirilen ormanlar, petrol krizi, ozon sorunu çevre konusunda bilinçlenmeyi artırırken Gardena da su tasarrufunu destekleyen önemli bir ürün geliştirdi. Kıymetli kaynağımız suyla dost Gardena pompa seçenekleri pratik su tahliyesi ve yüksek emiş gücü fonksiyonlarıyla hayatımıza girdi.

1985 – 1990: 80'lerde bilgisayarların hayatımıza girmesiyle Gardena da bu teknolojiyi kullandı. 1985'te ilk sulama bilgisayarı tanıtıldı. 5 yıl sonra ise yine teknolojiyi kullanan otomatik sulama ve damlama sistemleri geliştirildi.

1990: Herşey için tek bir pil! Bahçede kesme, düzeltme ve daha fazlası için etrafta dolaşan kablolar fişler ortadan kalktı. Gardena şarj edilebilir ve onlarca aletler için kullanılabilecek şarj edilebilir bataryaları sundu. Bugün bir çok ürün “Li-Ion-Power” etiketini taşıyor.

2007: İlk hafızalı sulama sistemi. AquaContour 380 m2'ye kadar olan bahçelerin ve özellikle asimetrik alanların isteğe bağlı sulanmasına imkan sağlıyor. Değişebilir aralıkta 50 kadar sulama noktası  ile suyu yeteri kadar ve gerektiği zaman veriyor.

2011: Gardena 50. yılını kutlarken yenilikçi ürünler sunmaya devam ediyor! Accu Çim, Şimşir ve Çalı makasları, katlanabilir Fan Rakes XXL ve pratik, yabani otların eğilmeden toplanmasını sağlayan Gardena Kök Sökme Malası bu yeniliklerden sadece birkaçı. Gardena'nın “bahçe işleri”ni kolay ve keyifli hobi aktivitesine dönüştürüyor ve bahçenizi keyifle yaşanacak bir mekana dönüştürüyor.    

Web: http://www.gardena-dost.com.tr/

  • Etiketler:

Yorum Yaz