maritbet girişmaritbet
Bosch, 2013’ün ilk 9 ayına 106 ödül sığdırdı

Bosch, 2013’ün ilk 9 ayına 106 ödül sığdırdı

Bosch, uluslararası lider beyaz eşya markalarına ait ürünlerin değerlendirildiği Ocak – Eylül 2013 “Avrupa Karşılaştırmalı Test Raporu”nda birinci sırada yer aldı

Avrupa'nın enerji verimliliği lideri Bosch Ev Aletleri, uluslararası lider beyaz eşya markalarına ait ürünlerin değerlendirildiği Ocak – Eylül 2013 “Avrupa Karşılaştırmalı Test Raporu”nda birinci sırada yer aldı. ”Testlerde En İyiler” kategorisinde 55 ve “Satın Alınacak En İyiler” kategorisinde ise 51 ödülün sahibi olan Bosch, böylece 2013'ün ilk dokuz ayına toplam 106 ödül sığdırdı.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, 2013 yılına Avrupa çapında ödüllerle devam ediyor. Bosch, Avrupa çapında 20'yi aşkın araştırma kuruluşu ve tüketici dergisi tarafından gerçekleştirilen, 134 ürünün test ve değerlendirmesinde, bir numaralı marka olarak ipi göğüsledi. Avrupa'nın ve dünyanın lider markalarının bulaşık makineleri, fırınları, buzdolapları, kurutma ve çamaşır makinelerinin değerlendirildiği testlerde, Ocak – Eylül 2013 olmak üzere dokuz aylık dönemi kapsayan rapor sonucuna göre Bosch Ev Aletleri,  “Testlerde En İyiler” ve “Satın Alınacak En İyiler” kategorilerinde toplamda 106 ödülün sahibi oldu. 

Neylan Süer: “Geçen yıldan daha büyük bir başarıya doğru koşuyoruz”

Bosch'un, 125 yıldır dünyada ve 100 yılı aşkın süredir de Türkiye'de; ‘İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim' ilkesiyle yönetildiğinin altını çizen Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, Avrupa Karşılaştırmalı Test Raporu'nu değerlendirdiği konuşmasında; “Bosch olarak, Avrupa'nın ve hatta dünyanın en değerli markalarının ürünlerinin test edilerek, ödüllendirildiği bu raporda açık ara lider marka seçilmekten gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde toplamda 72 ödül almıştık. Bu senenin ilk dokuz ayında 106 ödüle ulaşmış bulunuyoruz. Geçen yıldan daha büyük bir başarıya doğru koşuyoruz. Bizi, böyle bir platformda ‘en iyi' olarak tescilleyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bosch, küçük ev aletlerinde de Türkiye'nin en memnun olunan markası seçildi

Beyaz eşya kategorisindeki başarılarının yanı sıra Bosch, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma şirketi KA Araştırma tarafından yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nde (TMME) üç yıl üst üste küçük ev aletleri alanında sektör birincisi seçilerek, “Sürdürülen Başarı” Ödülü Altın Heykel'e layık görüldü. Bunun yanı sıra Bosch, TMME 2012'de küçük ev aletlerinde sektör birincisi oldu ve Gümüş Heykel Ödülü'nü de aldı. Bosch ayrıca, TMME 2012 yılı içinde 87 puan ile en yüksek skoru elde eden kuruluş oldu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosch Termoteknoloji'den düşük faturalı, yüksek konforlu ısınma!
  • 08.03.2022 09:10

Bosch Termoteknoloji'den düşük faturalı, yüksek konforlu ısınma!

Bosch Termoteknoloji, tüketici ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirdiğ ...

Bosch, 2021’in en iyi global tedarikçisi seçildi
  • 11.08.2021 11:33

Bosch, 2021’in en iyi global tedarikçisi seçildi

Almanya'nın küresel teknoloji ve servis tedarikçisi Bosch tarafından üstün perfo ...

Bosch Home Connect ile kontrol sizde!
  • 22.01.2021 16:35

Bosch Home Connect ile kontrol sizde!

Yarını bugünden yaşatan Home Connect, evinizden ne kadar uzakta olursanız olun e ...

"Yatırımcılar için Türkiye kuvvetli bir temele sahip"
  • 09.12.2020 12:12

"Yatırımcılar için Türkiye kuvvetli bir temele sahip"

Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı: Yatırımcı sıfırdan bir fırsat arıyorsa Türki ...

Bosch Beyaz Günler kampanyası başladı!
  • 28.11.2020 10:38

Bosch Beyaz Günler kampanyası başladı!

Yılın en indirimli günleri Bosch Beyaz Günler başladı. Bu kapsamda 30 Kasım'a ka ...

Bosch Termoteknik’ten günlük kombi üretiminde rekor!
  • 24.11.2020 11:15

Bosch Termoteknik’ten günlük kombi üretiminde rekor!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termot ...