maritbet girişmaritbet
Betaş Beton Prefabrik, Antalya OSB’de tesis kuruyor!

Betaş Beton Prefabrik, Antalya OSB’de tesis kuruyor!

Betaş Beton Prefabrik, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ne tesis yatırımı yapmaya hazırlanıyor

 

Betaş Beton Prefabrik, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ne tesis yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 12 bin metrekare alan üzerinde 1 milyon TL'lik tesis yatırımı yapacak olan firma, bölgedeki sanayi fabrikalarının prefabrik yapı elemanları ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.
 
Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin 3'ncü kısmında ikinci fabrikalarını kurmak için yer aldıklarını kaydeden Betaş Prefabrik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahsin Gürsu, fabrikanın 12 bin metrekare alan üzerine inşa edileceğini ifade etti. Tesis yatırımının 1 milyon TL'yi bulduğunu dile getiren Gürsu, “Tesisimizde prefabrik yapı elemanları üreteceğiz. Bu yatırım ile bölgedeki sanayi fabrikalarının prefabrik yapı ihtiyaçlarını karşılayacağız. Yeni tesisimiz ile üretim kapasitemizi yüzde 25 oranına artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
 
Betaş Beton Prefabrik Alt ve Üst Yapı Elemanları Nakliye Maden, Isparta'da Mustafa Gürsu tarafından Avrupa'da prefabrik konusunda edindiği deneyim ile 1984 yılında kurulduğunu anlatan Gürsu,  firmanın Isparta'da 13 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olduğu bilgisini verdi.  Bunun 5 bin 500 metrekarelik kısmının kapalı alan olarak kullanıldığını söyleyen Tahsin Gürsu, üst yapı, altyapı, çevre düzenlemeleri ile üretimlerini sürdürdüklerini dile getirdi. Özel fabrikaların inşaatı ve dış alanları yapımı, kamu kurum ve kuruluşların inşaatı ve çevre düzenlemeleri, toplu konut ve kooperatif binaların çevre düzenlemeleri, il ve ilçe belediyelere inşaatı altyapı ve çevre düzenlemelerine yönelik faaliyet gösterdiklerini belirten Gürsu, “Ayrıca kanalizasyon beton boruları ve ekipmanları imalatı da gerçekleştiriyoruz. Isparta'nın yanı Afyon, Burdur Antalya ve çevre illerle birlikte ülkenin çeşitli yerlerinde iş yapıyoruz” dedi.
 
Yıllık üretim kapasitelerine de değinen Tahsin Gürsu, 2010 yılında 60 bin metrekare prefabrik üst yapı elemanları, 100 bin metrekare çevre elemanları, 220 metrekare altyapı beton boru elemanlarına yönelik imalat yaptıklarının altını çizdi. “2011 yılına yeni yatırımlarla giriş yaptık” diyen Gürsu, krize rağmen üretim kapasitelerini yüzde 15 oranında artırdıklarını dile getirdi. Markalarının, ISO 9001-2000 Belgeli ve TSE Kalite Uygunluk Belgesine sahip olduğuna dikkat çeken Gürsu, “İnşaat yapım projelerimizi afet bölgelerindeki yönetmelikler ve mevcut yönetmelikler doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Firma olarak, yenilikleri takip ederek, inşaat sektöründeki Ar-Ge çalışmaları ile yurtiçi ve yurtdışında lider bir kuruluş olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Devlet destekledi, Antalya OSB pandemi sürecini atlattı
  • 23.09.2020 09:14

Devlet destekledi, Antalya OSB pandemi sürecini atlattı

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, devlet desteğiyle pandemi sürecind ...

Antalya OSB’de tapu devirleri başladı
  • 16.01.2018 16:06

Antalya OSB’de tapu devirleri başladı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) daha büyümesini sağlayacak arazilerin ...

Antalya’da satılık fabrika binası ve arsasında neler yok ki…
  • 07.09.2014 12:59

Antalya’da satılık fabrika binası ve arsasında neler yok ki…

Antalya OSB’de 45 bin metrekarelik fabrika satışa çıkarıldı ...

Antalya OSB'de satılık fabrika binası ve arsası!
  • 13.06.2013 09:28

Antalya OSB'de satılık fabrika binası ve arsası!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika binası ve arsası satışa çıka ...